След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.34

• 18 258
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
Много е хубава Ханде на снимката. Окан има късмет  Party

# 256
# 257
     wavey wavey wavey
   Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 258
# 259
мерхаба ..... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 260
Прелест просто Ханде става все по красива и красива.Нека Керем го е яд че е изтървал такава жена.
И тъй като е събота мисля малко ей така да си раздвижим.

http://www.youtube.com/watch?v=5Vm1Ay3J9sI

# 261
           Здрастииииииии!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Снощното шоу при Беяз-пълно разочарование!Тоя задник как можа да се появи толкова раздърпан,неумит и неугледен!!С увиснали на задника му дънки,с мръсни чепици и с ръце,тикнати в устата постоянно..Имах чувството,като че ли дъвче клечка за зъби.Не, не искам да го гледам повече!!Такова неуважение към публиката е непростително!!Като изтърван от лудницата беше! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Браво на Неслихан и Кадир-страхотна двойка са!Големи сладури!Така се гледкат,миличките!!  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

За Ханде:ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,КРАСАВИЦЕ!!!!!

Бъди здрава,бъди щастлива,винаги усмихната,чаровна и впечатляваща!

# 262
  • У Диспансера ...♥♥♥
Катето е в очакване на истината  hahaha hahaha hahaha
Ох имало още живи оптимисти сред нас  hahaha hahaha

# 263
Прелест просто Ханде става все по красива и красива.Нека Керем го е яд че е изтървал такава жена.
И тъй като е събота мисля малко ей така да си раздвижим.

http://www.youtube.com/watch?v=5Vm1Ay3J9sI

newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

Бабче  Hug Heart Eyes + 1 за поста ти  Peace Аз освен тъпи физиономии и мънкане, друго не го видях да прави Керем  ooooh! Права си, пълно разочарование  Peace Освен това, изглежда изключително нелепо до кифлите, не знам как са ги подбирали, не са ли гледали как стоят един до друг  Naughty
Тери предвиди рейтинг 2, подкрепям я, може в първите епизоди от любопитсво да ги гледат повечко хора, но няма да е задълго  Peace
Като изгледах клипа, пуснат днес от Ренате, ми те са копи-пейст на италианците... и какво ми трябва да гледам жалките им напъни ???

# 264
Здравейте в събота вечер  wavey
За всички слънчеви момичета  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug
Усетих, че Галя спретва купон и ей ме на    smile3535
Не знам как го прави Ханде, но става все по-красива  Heart Eyes А Кокоран нека се занимава с кифли, котета и кроасани и да се залъгва, че така ще запълни празнината в щастливото си сърце.
Ели, отметни ме, че да не играе иглата  Joy  Joy  Joy
Спокойна вечер, момичета  Simple Smile
П.П. Ирка  Hug, има ами, виж ми името  hahaha  hahaha  hahaha

# 265
      Евичка,права си,мило!Такова несъответствие между него и кифлите........нямам думи.......Рошко повече се вписва в картинката с тях. Mr. Green

Не знам дали утре ще се насиля да погледам,но ме е страх,че ще се разочаровам повече. Mr. GreenОще  повече,че съм гледала оригинала. Naughty

Един сладур ....Yalin

# 266
# 267
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 268
# 269
Ханде, благодари  за пожеланиятА Simple Smile Надявам се някой да ни преведе какво казва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт