След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.34

• 18 288
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
Аз отдавна казах, че Керем ми изглежда мега жалък.  Rolling Eyes
То пък не всичко е само актьорска игра  Stop

# 271
# 272
# 273
Керем вчера сам си каза, че колегите му му знаели истинското лице. Направо си призна, че е фалшив иначе. Негови думи, не мои  Naughty Mr. Green

# 274
Керем със сигурност съжалява че не е с Ханде.

# 275
прекрасна ханде Hug Hug Hug

# 276
  • У Диспансера ...♥♥♥
У интервюто го питат за тялото естествено и той казва, че трябвало да бъде различен от КС, защото той в ролята там е бил богат и е можел да си позволи да ходи на фитнес и да вдига дъмбели, а в тази му роля е бил не с толкова добро материално положение и е тренирал с подръчни средства затова с този който тренирали наблегнали на 30 кг тежест закрепена на 8 метрово корабно въже да я издърпа на 3,3 метра височина и така 100 пъти, също наблегнал и на бокс.
Благодарение на това той не приличал на момче, което тренира в зала, а на селско момче,
Даже минал на хранителен режим и наистина било доста трудно.
От там го питат колко кг е загубил
Той не знаел, защото кг не били важни защото една машина може да бъде тежка, но с различни форми, но от 32-ри минал на 29 -ти размер.
Диетолога е казал неговия, че в тялото си има само 4-ри кг мазнини. Което се оказвало опасно.,
За да захрани мускулната маса две седмици е трябвало да мине на течности.
Смесвал плодове като ябълки, ананас, броколи, правел сок и всяко утро започвал с това.
И сега за да запазел тази форма не можел да яде каквото искал.

Кога щели да видят мускулите, които е правел за сериала?

Още в първата серия, но той не бил тренирал за да се показва, а заради персонажа който играел.

Вдига ли рейтинга мъжкото тяло така, както женското?
За съжаление, да. Но аз се старая това ад не се случи. Мен не ме мотивира да изглеждам красив.
За съжаление по света има такова възприятие. В материалната система, с рекламата има само такива лица с красиви тела. Искам само да бъда здрав. Но всички виждат красиво тяло. Но защо?
Искам да е благодарение на моето актьорство. Защото аз не работя над това да съм красив, а да бъда добър актьор.

След десет години искал да има семейство и дете. Надявал се да има пет деца.
Говоря толкова лесно за това, но дали ще бъде лесно да го направя, не знам. В края на краищата аз съм толкова ангажиран с моята работа, и как дете ще повлияе на тази работа не знам.

Добро семейство, успешна кариера, здраво тяло.....Живота вие съвършен според вас?
Аз не съм съвършен човек. Но се старая да бъда добър и уважителен. Работя за това.
В края на краищата аз правя също грешки както като човек, така и като актьор....

Керем, който беше избран за човек на годината от списание, няма ли блестящи мечти? Това означава ли, че сте скучен човек?

Да, аз имам скучен и нормален живот. Разбира се, искам да излизам по улицата, да пътешествам из други страни, след като съм бил на снимки. Но за мен живота не се изчерпва в това. Защото за да стигна до тук не беше никак лесно, за това аз ценя това.

Вие имате в предвид славата ?

Изобщо не говоря за нея. Важно е да се каже : Моята работа е - актьорството. Така аз  си изкарвам парите. За да получа това предложение аз съм свършил страшно много работа. Ето защо трябва да се отдаде заслуженото на работното място. Аз изживявам своята мечта.

А има ли у вас страх- Ами ако всичко това приключи?

Не. Даже и да дойде някога такъв ден, живота продължава. Ако приключи ще си кажа:- Това беше прекрасно. Сега мога да бъда дърводелец в Нова Зеландия.

В ролите, които изпълнявате всички момичета са влюбени във вас, такъв ли сте и в живота?

Не. Затова ми харесват тези роли. В истинския живот аз никога не бих постъпил така, както моите персонажи, защото аз не се възприемам насериозно.

Женкар ли сте ?  Mr. Green

Жените- моето слабо място. За съжаление в нашия свят те се възприемат като обект. Това ме разстройва.
Следователно ако ми хареса някоя момиче, но я притеснява това  не бих флиртувал с нея.

Ако отидем в някой нощен клуб не е ли достатъчно само да мигнете и момичето от съседната маса е ваше?

Няма да го направя. Когато съм излизал с близки приятели и съм се запознавал. Момичетата постоянно ме гледаха. И аз си мислех, че имам нещо на лицето. Аз не живея с мисълта: Аз съм еди кой си и съм някой...

Долу- горе това е в общ смисъл.

# 277
Катето е в очакване на истината  hahaha hahaha hahaha
Ох имало още живи оптимисти сред нас  hahaha hahaha

КВО Ми сЪ смееш бе ...йоуууууууууууууууууу   още чакам да си признаят ,че е имало Ханкер  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 278

Вдига ли рейтинга мъжкото тяло така, както женското?
За съжаление, да. Но аз се старая това ад не се случи. Мен не ме мотивира да изглеждам красив.
За съжаление по света има такова възприятие. В материалната система, с рекламата има само такива лица с красиви тела. Искам само да бъда здрав. Но всички виждат красиво тяло. Но защо?
Искам да е благодарение на моето актьорство. Защото аз не работя над това да съм красив, а да бъда добър актьор.

Много ми хареса това Heart Eyes но за съжаление е така ooooh!

# 279
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми тя казва същото което ви бях написала по рано днес,благодари за цветята, за снимките за клиповете, много ви обичам и няколко пъти го каза, че не можела да повярва и че наистина са я направили много щастлива.

# 280
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми ето пак показва, че не е глупав бе.
За мен се изказва много смислено и интелигентно, а за Хнаде нямам думи,  възхитена съм от начина по-който тя уважава своите фенове и го показва  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 281
Пак почнахме с дърводелството в Нова Зенландия  ooooh!

# 282
# 283
     Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy :35
         Керем искал семейство след 10 години hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  Зъбатото ще има да почака Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyЩе има "Надей са,Гиргино".........- Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
   Прави се на голям професионалист-уж всичко за работата му.....бля... бля....бля.....
    Все едни и същи заучени фрази повтаря Mr. GreenНищо ново не казва Mr. Green
    Да ходи у Нова Зеландия и да става дърводелец-май най-ще му  прилича hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha/b]

# 284
явно дърводелството ....е другата му мечта + 5-те деца и женката ...ЯТ нищо хубаво не я чака ..да родиш 5 деца си е бая зор  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт