След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.34

• 18 342
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
  • У Диспансера ...♥♥♥
Пак почнахме с дърводелството в Нова Зенландия  ooooh!
Ми човека простички мечти има  hahaha hahaha hahaha hahaha
Аз едно едвам родих, че със секцио Катерино моме, а представи си пет парчета  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 286
стигате бе ,  добър актьор е и това ,че иска да е различен също е хубаво ..иска да се развива все пак , а не да стой на едно място ....според мен наистина иска да го харесват ,заради качествата му ,а не заради баклавата ,че кой нормален човек ,не иска да му бъдат забелязани качествата - всички ...... и затова ,че направи такава промяна със себе си е похвално ...не може и това да отречете  Peace

Пепи ми липсва ...няма кой да застане зад гърба ми ...сама съм  hahaha hahaha hahaha hahaha

що бе ..аз имам две ...искам трето , ама мъжа не ми пуска ...каза ,че направо ще се побърка ..и аз му викам ..Кой ?! - Ти ?!  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha 

# 287
Пак почнахме с дърводелството в Нова Зенландия  ooooh!
Ми човека простички мечти има  hahaha hahaha hahaha hahaha
Аз едно едвам родих, че със секцио Катерино моме, а представи си пет парчета  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Laughing Laughing Laughing

# 288
Във Варна имаше леко земетресение.

# 289
ейййййййййййййй много се надявах да видим снимки ...тя и Оки ...направо щях да съм шъшърдъ .. Shocked #Crazy  , ама нейсе  Joy Joy Joy Joy

# 290
Във Варна имаше леко земетресение.

Бабче ....внимавай  Shocked

# 291
ейййййййййййййй много се надявах да видим снимки ...тя и Оки ...направо щях да съм шъшърдъ .. Shocked #Crazy  , ама нейсе  Joy Joy Joy Joy
има времеее  Grinning

# 292
ся 10 човека на балкона и монолог да си водя е направо подсъдно    Naughty Crossing Arms Whistling

Лилче ..тешеккюлер мило ,че се включи

# 293
къде сте бе муцунки  newsm78  аз гледам  Джак Спароу

# 294
  • У Диспансера ...♥♥♥
Къв монолог, аз кво интервю праснах заболяха ме пръстите да пиша  Joy Joy Joy
Аз съм съгласна с теб за това, че наистина е положил много труд, а и според мен ако не искаше да се наблюдава тялото му нямаше да го усъвършенства по този начин, иска да се вижда и играта но и тялото му не е от без значение за него .

# 295
  • У Диспансера ...♥♥♥
И аз го гледам ся се наливат с ром  Mr. Green

# 296
Кате   Hug аз гледам романтични сериали по диема фемили и чет тука ама ми е чок зор да пиша през телефона  ooooh!

# 297
Къв монолог, аз кво интервю праснах заболяха ме пръстите да пиша  Joy Joy Joy
Аз съм съгласна с теб за това, че наистина е положил много труд, а и според мен ако не искаше да се наблюдава тялото му нямаше да го усъвършенства по този начин, иска да се вижда и играта но и тялото му не е от без значение за него .

hahaha hahaha hahaha hahaha hahahaвинаги ги цепиш едни  Joy Joy Joy Joy

не е лошо ,че държи на външния вид ... ....

# 298
Кате  wavey, давай в този дух, монолога ми харесва  Simple Smile
Ирка   bouquet, благодаря за превода.
Керем казва това, което трябва, не се надявайте на повече. При неговата свръхамбиция и хъс за успех не тялото, главата си, ако трябва, ще промени, само да успее. Тук нашите фитнес специалистки ще оценят тренировъчния и хранителен режим, но за мен това е труд, който трябва да се уважава .
Иначе..........дърводелец и пет деца  Joy  Joy  Joy Блазе на жена му  hahaha  hahaha  hahaha hahaha

# 299
Кате   Hug аз гледам романтични сериали по диема фемили и чет тука ама ми е чок зор да пиша през телефона  ooooh!

Еви , обожавам романтиката във всичките й форми .....затова ти прощавам  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт