След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.34

• 18 351
  • 748
  •   1
Отговори
# 300
до тук четири се отчетоха .... ,а другите кво си правите ...казвайте , да не вадя спринцовките  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 301
Честит рожден ден на Ханде и от мен !!!! Hug Hug Hug

# 302
до тук четири се отчетоха .... ,а другите кво си правите ...казвайте , да не вадя спринцовките  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Недей.....признавам си....прескачам и до черешките - чакам я целувка, я кавга, квото дойде  hahaha

# 303
  • У Диспансера ...♥♥♥
Разбирам, че това не е просто любов към човека който сте видели на екран.....
Между нас......се е породило нещо друго, оказва се че ние сме станали приятели преди всичко.
И за това...наистина съм ви много, много благодарна. И не мога да изразя това с думи.
Направихте ме много щастлива. И аз разбирам, че вашата любов се превърна от фенска бързо в приятелство и за това ви благодаря.

Ханде  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 304
Елинче ..отдавна не си се появявала ...Как си  Hug Hug Hug Hug Hug

# 305
Между нас......се е породило нещо друго, оказва се че ние сме станали приятели преди всичко.
И за това...наистина съм ви много, много благодарна. И не мога да изразя това с думи.
Направихте ме много щастлива. И аз разбирам, че вашата любов се превърна от фенска бързо в приятелство и за това ви благодаря.

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 306
  • У Диспансера ...♥♥♥
Повече преводи йок, че се утрепах направо  Mr. Green

# 307

Иркчони , беним гюнешим ...да ти кажа тенкю ...за преводите   bouquet

# 308

да бе , вервай си  Joy Joy Joy Joy Joy... ти не можеш да ни причиниш това , гледай хората кви други работи правят за аркадашите си ...пък ние сме ти аркадашки  Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 309

Благодаря, Ирка  Hug
 Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 310
  • У Диспансера ...♥♥♥

да бе , вервай си  Joy Joy Joy Joy Joy... ти не можеш да ни причиниш това , гледай хората кви други работи правят за аркадашите си ...пък ние сме ти аркадашки  Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
За тая вечер имах в предвид  Joy Joy Joy
Забравих да честитя празника на Лини, пожелавам и да е много здрава за да може да печели много дела занапред и нагоре в кариерата  Hug Hug Hug

# 311
Във Варна имаше леко земетресение.
И в Плевен се усети, но си помислих, че нещо главата ме носи.
Благодаря за преводите!
Ето и информация*Земетресението, което се усети в редица градове в България, е с магнитуд 5,4 по скалата на Рихтер и епицентър – Румъния, потвърдиха учени от Националния институт по Геофизика, Геодезия и География към БАН. Дълбочината му е 40 км, огнището му е във Вранча, на около 400 км североизточно от София и на около 180 км от границата на България.

Последна редакция: сб, 22 ное 2014, 22:57 от zdragolova

# 312
Аз нищо не съм у сетила.УИ да кажа че пия уиски и за това по рядко се включвам.

# 313
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 314
Керем му искам старият вид на нищо не прилича ще отивам да го оправям с ножицата и бръснарското ножче. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт