След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.34

• 18 377
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
Ирка, благодаря за превода  bouquet  bouquet
В Бургас също се усети земетресението
Спокойна вечер ви пожелавам Hug Hug Hug до утре Heart Eyes Heart Eyes

# 316
Остава малко и аз да взема тая лична карта,а на Ханде и пожелавам много здраве,щастие ,късмет,професионални успехи и много любов,обаче не с Керем,защото той не я заслужава  Peace Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 317
Ирка,   bouquet за превода.
Ханде е страхотна, винаги по чудесен начин показва уважение към почитателите си. Класата си е класа  Heart Eyes
Не съм усетила нищо от земетресението  newsm78, надявам се , че всички са добре  Praynig

# 318
  • Керодиспансера
Ей, има ли още някой тук  newsm78тая вечер ви отървах, но празнувахме РД- то на малкия  Peace
Ирка Hug благодаря ти за преводите   bouquet Heart Eyes Кирето пак старата песен-актьорството,работата, ролята,спорта... ooooh!Мога да му призная обаче, че е упорит, постоянен и последователен в стремежа си да бъде добър актьор и всичко друго поставя на следващите места PeaceНо защо сега така - деца след 5години newsm78нали искаше да бъде млад татко  newsm78 Mr. Green
Ханде е прекрасна на последната снимка, просто обектива я обича  Heart Eyes а и отношението и към почитателите отново доказват,че е чудесен човек,изпълнена с обич и доброта Peace
Катее, и аз очаквам някой са се отърве нещо за Ханкера, ама май ще си останем само с чакането  Thinking
Надявам се да се появят снимки от празнуването и на РД Peace
Извенете ме за невежеството, но какъв празник има Лени newsm78

# 319
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ели, адвокатите имат празник днеска, тоест вчера вече  Peace

# 320
Лека нощ слънца. Hug Hug Hug Hug

# 321
 Hug Hug Hugдобро утро Hug Hug Hug

# 322
Добро утро, слънца  Hug Hug Hug
Вани  Hug Heart Eyes

# 323
Добро утро, слънчевки, спокойна почивка  Grinning

Ваня  Hug, Еви  Hug

# 324
Добро утро, прекраснииииииии   love001  love001  love001
Ваня  Hug Еви  Hug Вани  Hug , здравейте ранобудни слънца  Hug
Да ви почерпя с питието на Ханденце, не знам дали е кафе, но пък е красиво заснето Wink

Кате, ей ме на, като видна ХанКеристка, идвам да те подкрепя, къзъм! С теб съм! Права си за всичко, лИбов!  Hug Hug Hug
А ние всички сме в позиция на очакване за какво ли не вече доста време ...за истината ...да стартира най-накрая ШМ-то (и ето на финалната права сме...делят ни някакви си часове) ....за края на ЯмКер (и тук не е напълно невъзможно ..днес слухове..утре с доказателства  Wink) ...за сериала на Ханде (вече имаме потвърждение, че ще има такъв  coolcool) ...за доказателства за щастливи Окан и Ханде ..............
..та май започва да ни се награждава търпението ...
...така че...ще почакаме още... то какво ли друго ни и остава....   Wink

Ирка, сладурче, чок тешекюр за всички преводи  Hug Heart Eyes Интервюто на Керем от вчера ми беше чок интересно, както и реакциите на Ханде към поздравите за рождения й ден, така че бъди сигурна, че усилията ти са оценени и ни правиш много щастливи, всички които почти нищо не отбираме от този език  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

В изминалите две седмици не можах да съм активна тук.  Записах един курс вечер след работа и буквално от сутрин до вечер бях заета, а всичко това доведе до натрупване на голяма умора... стараех се да ви чета от телефона, за да не изоставам много с инфото, но не смогвах особено ... затова и ме виждате че съм в темата( Ели  Hug Heart Eyes) ще се постарая да не ви зарязвам вече така  Hug

Много прегръдки и прекрасни пожелания за всички празници на съфорумките, които пропуснах! Ели, да ти е здраво и щастливо внучето, На Мишето - уют и топлина в новия дом и много много щастливи да сме всички момичета, които списваме тази темичка, която носи само добри емоции и излъчва любов и разбирателство ...и може би най-важното - толерантност ...и не на последно място - много хумор и смях ....Ето заради тези неща много ви ценя и обичам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 23 ное 2014, 11:01 от LoVeni

# 325

А сега за любимото ни Ханденце - Да е жива и здрава, да е все така стойностен човек, все такъв пример да ни е за женственост и красота и все така да ни зарежда и вдъхновява с фотографиите си, с актьорския си талант, с готиното си поведение, с готините интервюта, с красотата си и с откритостта си! Желая й успешен нов проект, за да ни залепи отново за екраните!

# 326
# 327
# 328
Диди  Hug Heart Eyes Вени  Hug Heart Eyes Влади  Hug Heart Eyes

# 329
Влади  Hug Heart Eyes много тиха, само със снимки се разписа  Wink

Общи условия

Активация на акаунт