След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.34

• 18 222
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
Рени Hug ах, че хубава новина, остава да ни кажат и кой ще е сериалът Heart Eyes
Очаквам с нетърпение поздрава от Зъбла, а може да я видим и на снимки от партито,ако има такова, нали се изивяват като първи дружки  Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ели Hug и преди бяхме говорили по тоя повод, сериалът е с работно заглавие Ракон, с участието на Мехмет Аслънту, просто вече е потвърдено официално! Буквално се казва, че ТМС, Х.Догандемир и Мехмет Аслънту си стиснаха  ръцете за новия сериал. Продукции на ТМС са Езел, Стръмна скала, 20 минути, все по сценарии на Керем Дерен.
 Феновете не са съгласни Ханде да се казва #2gunfire Ямур във филма... Mr. Green

Последна редакция: сб, 22 ное 2014, 14:57 от ReBulgary

# 241
Все по-красива и по-красива Ханде!  Heart Eyes
Другото е  hahaha само за фон...

# 242
Адашче Heart Eyes да те поздрасти  love001

# 243

Оооо, сладурското ми Адашче! Баш ми е драго!

# 244
Комшитата са забъркали микс с наш Кире-лъжливото овчарче и невероятно красивия и сексапилен Габриел Гарко... ooooh! ooooh! ooooh!

# 245
Гледате на партито на Ханде и Керем бей и че даже и може и някоя обща снимка да имат.

# 246
Този път летвата е много висока Thinking и залогът е огромен, не ми се иска да мисля какво ще се случи, ако се сгромолясат... не дай боже!? #Shocked

Голяма смелост  ooooh! да играят роли, изиграни от величия като Вирна  Лизи, Джанкарло Джанини, Бен Газзара, Паоло Сорвино, Ерик, Робъртс, Анджела Молина, да не говоря за самия Габриел Гарко, Косима Коппола, Мануела Аркури, Серена Аутиери!

# 247
Съгласна съм с теб.Летвата и нивото е много високо.

# 248
Комшитата са забъркали микс с наш Кире-лъжливото овчарче и невероятно красивия и сексапилен Габриел Гарко... ooooh! ooooh! ooooh!

Ама те абсолютно дословно копират  Shocked Shocked Shocked
Само лав сцените на Кирето са много постни беее  Laughing Laughing Laughing

Тери  Hug Heart Eyes Лил  Hug Heart Eyes Ребулгари  Hug Heart Eyes Гале  Hug Heart Eyes

# 249
Еви Hug май си ме забравила? newsm78
 Ренате съм! Laughing

# 250
 Ренате съм! Laughing

Рени  Hug Heart Eyes не съм те забравила, ама рекох да подчертая, че те поздравявам, щото другата Рена по пет пъти на ден я здрависвам  Joy Joy Joy Joy

# 251
 Ренате съм! Laughing

Рени  Hug Heart Eyes не съм те забравила, ама рекох да подчертая, че те поздравявам, щото другата Рена по пет пъти на ден я здрависвам  Joy Joy Joy Joy

Тъй ли те действа Адашката? Ей вах, hahahaголям тормоз!
 Joy Joy Joy Joy Joy

Ролите на Ханде:

# 252

Тази ми е една от най-любимите снимки - Ханде на Пеперудите - просто кралица  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 253
Ханде да вземе да тръгне с Озанчо. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 254

Общи условия

Активация на акаунт