Лидл ::53::

• 82 325
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
Разочарована съм от зареждането на стоките в промоция-за арома сета става дума. Десет бройки и след това надпис,че има проблеми с доставката! Close

При нас беше зареден една седмица преди брошурата и вчера гледах, че още има.

# 31
  • София
Разочарована съм от зареждането на стоките в промоция-за арома сета става дума. Десет бройки и след това надпис,че има проблеми с доставката! Close

Когато пишете, че някъде има нещо, за което се пита и търси моля уточнявайте къде е това "при нас".

# 32
  • софия
Напоследък ми прави впечатление, че зареждат някои неща преди брошура. Така беше с кафето в бъчвичка. Имаше го още първата седмица Делукс в магазина на Халите. Взех, защото ми хареса бъчвичката, а чак следващата седмица беше в брошурата.

# 33
Някой от Пловдив да е виждал масажната вана за крака от понеделник?

# 34
Хвърлила съм поглед на малката тортена форма, доста отдавна търся такъв размер.
Не видях да се коментира по-горе, има ли някой който да я е ползвал, отзиви?
Имах преди стандартна 26 см. форма на Зенкер, но се развали механизма за по-малко от 3 год., та се чудя и на тази дали няма да се повреди толкова бързо  newsm78.

# 35
Някой от Пловдив да е виждал масажната вана за крака от понеделник?
В Горна Оряховица вчера имаше масажна вана .
Преди беше коментирана готварската сол, аз си вземам от йодираната морска сол и съм много доволна от нея.  bouquet

# 36
  • София
Цамбур.
Аз така и не взех форма за печене на блатове. Някой да я има, колко е голяма?
керамичното ли - 27 см я даваха май. Следващата ще е 19Х8см
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=15155 нали на това му казвате  форма за блатове

# 37
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=15155 нали на това му казвате  форма за блатове

yes Дам, това си е точно форма за печене на блатове.

# 38

Когато пишете, че някъде има нещо, за което се пита и търси моля уточнявайте къде е това "при нас".
В Бургас.

# 39
  • София
Забелязали ли сте дали има останали чаршафи българско производство?

Добро утро и от мен. Чаршафи имаше останали снощи в новия Лидл на Каблешков. Също така имаше и от кухненските везни, помня че май някой питаше за тях в предната тема.
Аз ще чакам също купата за миксера от следващата седмица. Снощи само хапване купувах. Много ни харесаха ябълките - червено-зелени, с произход Хърватска май бяха и с цена около 1.20. Телешката кайма от млади теленца също беше намалена на 2.89 и взех. Втори път взимам от нея и на нас много ни хареса. Първия път я готвихме на мусака и се получи вкусно. Хубав и усмихнат уикенд на всички.

# 40
Благодаря за новата тема   bouquet
И аз харесах всички дървени играчки и творческия комплект  Crazy
Но ест. ще има подбор  Confused

# 41
Питахте ме за филетата в предната тема - от постоянния асортимент взимам на Барони сушен бут и филе елена (имаше скоро една ужасна партида), хареса ми и една шварцвалдска шунка, беше на промоция за 2 и нещо. Не са био, просто факта че съдържат макс 1-2 Е-та от по-безобидните ме кара да купувам точно тях.
Някой купи ли си от големите парчета прошуто да каже вкусно ли е  Mr. Green? Ние им се чудихме, но като разфасовка са големи, не знам колко ще издържат в хладилника, а и на куп толкова пари...  Rolling Eyes

# 42
  • София
Случайно някой да е виждал от дамските ръчни часовници, които бяха на промоция октомври Rolling Eyes ? Не си спомням кога точно беше , но знам, че стоките стоят 6 седмици в магазина, та ако има някъде...

# 43
Днес специално ще ходя в Лидъл, че ми е малко далечко и нещо от постомете Ви ме мога да се ориентирам какво да си взема от хранителните продукти - нещо на прИмоция - сирена, саламчета, месце ....?
Какво ще ми препоръчате ?  newsm78

# 44
  • София
И да се похваля, спечелих тениска от Кока Кола от Лидл - купуваш 2 бутилки по 2л и ти дават скреч карта. Бутилките трябва да са на една бележка Mr. Green
Те не продават ли само продукти на Пепси? newsm78 Аз Кока кола не съм виждала в Лидъл!

Звънче, благодаря за новата тема!      bouquet
Вчера достойно напазарувах. Взех си клина ( много ми допада материята - плътна и мекичка). Блузката за 8лв ми стои ужасно, тясна ми е в бюста, а ако взема по-голяма ще ми виси, че са леко вталени - та, това не е моята блузка - ще я връщам днес и мисля да си взема от парфюма за 10лв(50мл) - вчера си пръснах от тестера на ръката да го тествам - първоначално мирешеше доста спиртосано, но после се оказа приятен и траен аромат - за всеки ден става ( поне на мен ми доспадна аромата)! Шоколадите ( зелен с цели лешници) заминаха още снощи - така че ще ги повторя.
Взех си и от коледните украси ( много свежи), а дребните топки ( 10 броя по 2 лева) - червени, бели и кафяви изсипах в една малка прозрачна стъклена купа, тип аквариум - много красиво стана!( ще набутам и борови клонки вътре, ама още не съм вижадала)
Напазарувах и разни - безобразни. Абе, пак оставих достатъчно количество парички в магазина! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт