Лидл ::53::

• 84 128
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • Русе
Пробвай следващия път и бъркалките на миксера да сложиш във фризера. Peace Първия път и на мен не ми се получи разбиването на тази сметана, но тук в темата Guess who го сподели този трик и при следващото разбиване ми се получи.

Кетчуп и аз купих, въпреки, че имам домашен, който е много сполучлив, децата искат лидълския Mr. Green

# 91
  • Пловдив
В Лидл на Пещерско шосе видях в коша с намаленията един перфоратор с формички.
забеляза ли цвета на кутията - зелен или лилав?

# 92
Пробвай следващия път и бъркалките на миксера да сложиш във фризера. Peace Първия път и на мен не ми се получи разбиването на тази сметана, но тук в темата Guess who го сподели този трик и при следващото разбиване ми се получи.

Кетчуп и аз купих, въпреки, че имам домашен, който е много сполучлив, децата искат лидълския Mr. Green

Задължително ще използвам всички съвети. Сега като знам какво има в тази сметана и ми се отяжда тортата.  Grinning

# 93
  • Sofia
Някой търсеше коледни кутии Simple Smile -днес имаше доста в магазина на Резбарска . Червени на звездички .

# 94
  • Някъде на път....
Аз си взех форма за кекс и за торта - ама тази за кекс защо така лепи....  Sad
Аз ли не правя нещо както трябва...
Намазвам стените принципно.  Thinking

# 95
Благодаря ви, момичета! Много сте отзивчиви в тази тема. В предната някой спомена, че купува колбаси без кой знае какви добавки, нека сподели от кои взима.

# 96
  • София
  Чакам понеделник да изкупя играчките и комплектите за шиена за деца.

Кои са комплектите за шиене за деца?

В новата брошура от 24.11 има стелаж за обувки.Някакви озтизи за него?
Кои са шоколадите,които хвалите напоследък?

# 97
Дали продават резервни части за инхалаторите  newsm78 Принципно ми трябват контейнера за течност и мущука. Не са ми спешни, но е хубаво да имам още един комплект.

# 98
  • Пловдив
мен също ме интересува Peace
...и за филтрите също

# 99
Момичета , колко струваше кравето масло /250 гр./  ?

# 100
Пилос е 3.60 лв ....ако не се лъжа

# 101
Пилос е 3.60 лв ....ако не се лъжа
Благодаря ти за инфото .
Сравнявам му цената с френските които се предлагат в бг . Peace

# 102
В предната тема някой питаше за горчица от Делукс серията с ПОРТОКАЛ, в Пловдив, в м-на н а Филипово имаше поне 5 бр. Аз си купих форма за блатове. 24см е в диаметър, мерих я.

# 103
  • Русе
Благодаря ви, момичета! Много сте отзивчиви в тази тема. В предната някой спомена, че купува колбаси без кой знае какви добавки, нека сподели от кои взима.
Върни се няколко страници назад, момичето беше обяснило. Peace

# 104
  • Sofia
Да се запиша в новата тема и пак да попитам за щолените - някой пробвал ли е, вкусни ли са?
Интересуват ме такива с марципан.

Взех от марципана на Лидл на пакети, може ли да споделите рецепти какво правите с него?

Общи условия

Активация на акаунт