.
, тя пък за първи път пропусна ден. Цял ден ми беше в ръцете, като изключим, че пак спа в количката на терасата, обаче беше неспокойна и аз трябваше първия половин час да люшкам количката. През нощта кърмих в 23, 03 и 06ч. Ами за мен това е малко
След кърменето в 6 плака от коремчето, после държа реч
, направих масаж и гимнастика и в 7,30 вече памперса беше пълен. Утре сутрин сме на контролен при гастрото.
И още една мама имаше -в Дружба 1
, а имаше и отделно чашки много сладки и лъжички....бяха и много евтини....харесаха ми и гърненцата им - имат по хубави за 10 лв и едни още по евтини за 4-ри. Получих си и от Амазон поръчката и вече имам нови шишета, че искам да подменя вече тези
Термоса на Томи типи не е кой знае какво и не го дават да може водата от него да се ползва за приготвяне на мляко, а само да се налива в едно съдче към него и на водна баня да се топли, но аз естествено ще го ползвам директно за млякото, защото досега ползвах обикновен термос и едва ли и той е напълно ок. Ясно ми е че са метални отвътре (надявах се този да е стъклен), но хайде сега.....както обичам да казвам...това дете трябва да се адаптира към света в който живеем.....това от мен за сега....че трябва да се хващам за работа
) и си пиша курсовите работи за магистратурата. През уикенда успявам да ходя и на лекции и ми е приятно - откъсвам се за малко от бебешкия хаос вкъщи
Макар че, както можете да се досетите, там сме предимно майки на малки бебета и пак за това си говорим постоянно.
Яде в 12, в 3 и после в 7. Искам да се наспя, ама няма

))
Баба и е в потрес, че нещо и от мен ще е взела. Не спира да изтъква как това било на баща и, онова било на баща и. И си мисли, че ме дразни, пък аз се радвам! 
Аз вчера видях само една мама с червена количка, в гръб, докато говорех с позната, но си дадох сметка, че ще е малко странно да я гоня, да видя марката на количката и евентуално да се представям, ако не се окажеш ти
Исках да захраня и около Януари, но не - трябвало да е на 5 месеца и 2 седмици най-рано - е, нали бебета на АМ може и по-рано!?! На всичко отгоре Фризовом предизвика адски колики и сменяме млякото с Нан АР, защото било по-щадящо за стомахчето.
Препоръчва се дори при бебета само на АМ да се изчака 6-ия месец. И моят юнак е вече само на АМ и не мисля да избързвам, а и като знам каква мацаница настава, хич не ми се и бърза
Предният път ми беше интересно да започнем пюретата и кашите, а сега гледам как да ги отсроча, т.е. да ги дам като им дойде времето. За бебето до годинка най-важно е млякото - всичко останало е просто допълнение 
Иначе тези неща в книжките, "постиженията" на бебето са само ориентировъчни - да не вземете сега да се шашнете, ако вашето бебе не прави нещо
после ял 150 :Д пълен хаос...някой път ми яде последно в 6-7 вечерта(т.е храненията в 9 и 12 ги пропуска) и става в 5.30-6 за първото ядене и ме смайва...от 2-3 вечери обаче нещо е нервен-снощи яде в 9 и в 1.30 се сабуди гладен хапна 60 заспа,после в 4.45-пак 60....после в 9...Дано да е някакъв период,че от малък се хваля с графика му вечер,че не яде,,,изобщо незнам защо сега така изведъж...и мрънка преди заспиване мята се целия после вечерта рамжи и марда целия,,,дано да е период...Ина1е за обръщането-той се обърнА от гръб по корем,обаче ръчичката му остава отдолу ,много е спешен пъни се целия лиги текат

нямам време да излизам сега с него и знам, че ще му е по-хубаво в количката да го бутам (сега съм сложила зимното чувалче на шезлонга и съм го облякла с космонавт), но поне взима чист въздух и светлина. Изкарала съм бебефона навън и гледам, че вън въздуха е даже още по-сух, че ми показва 41% влажност. Абе кофти сезон си е .......да избутаме тая зима и това си е.....а как не я обичам и аз....