Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 122-pа тема

• 174 164
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Малко със закаснение, но все пак честит празник на всички, които празнуваха вчера!
От мен една еклерова тортичка с шоколадов мус:
http://www.chocolatekitchen21.blogspot.com/2014/12/blog-post.html

# 316
  • сред люляците

От мен днес пълнена питка по рецепта на Илианчето. На снимката е неизпечена, още се пече.  Simple Smile

Да ви е вкусно!   bouquet

svetlana21, чудесна торта  Peace
Tari Tasartir, интересни сладки  Heart Eyes

Аз да си покажа рибите от вчера:

Пълнен шаран

Толостолоб на фурна с чесън и бяло вино

И чорба от останалите рибени глави и опашки

# 317
Чийзкейк:

# 318
  • USA
Много изкусителни рибки сте показали, момичета  chef

пурички с вино и локум

Скрит текст:

А това свинско и картофки с бекон сега ще ги слагам във фурната

# 319
  • София

Това са моите сухарчета с бадеми, по тази рецепта:
http://tarakchieva.blogspot.com/2012/01/blog-post_28.html
Въпреки отказа да ми споделят рецептата на лични, не се отказах и станаха много вкусни! Grinning

П.П.

И аз , съм много благодарна на ВСИЧКИ от кой се уча и ще продължавам да се уча!
  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: нд, 07 дек 2014, 21:19 от iankampanova

# 320
Аз немога да разбера защо трябва да се споделят рецептите на лични.. newsm78

Много пъти ,аз самата не питам за някоя рецепта,защото има вече някой ,който е попитал и да не спамя със същото запитване.

Въпреки отказа да ми споделят рецептата на лични, не се отказах и станаха много вкусни! Grinning

А това е вярно, има госпожи (за щастие много малко - дето да ги питаш и тук ,и на лични ,все едно - отминават те......но карай ... Mr. Green Mr. Green , ще минем  и без тяхните рецепти... Mr. Green

Аз лично Много благодаря на всички други така отзивчиви и приятни Дами !!!  bouquet  bouquet

от мен

пълнени люти чушленца с кайма от суджуче

и суджучето с картофи във фурната...

Последна редакция: нд, 07 дек 2014, 21:09 от fio'

# 321
Абе как така ще е спам даването на една рецепта ? Thinking

Ми то тогава темата няма смисъл ......аз на картинки мога да се нагледам и в интернета...

Друго е като се започнат коментарии ,които нямат място тук.

п.с. Пък и си представям, ако например аз трябва да давам рецепта на 5-6 човека поотделно на лични.... ooooh! ooooh! Naughty Naughty

Аз поне така го разбирам....
..........а преди тук си "живеехме в мир и любов" Confused Thinking

Последна редакция: нд, 07 дек 2014, 22:07 от fio'

# 322

Това са моите сухарчета с бадеми, по тази рецепта:
............

пусни в гугъл търсене на кантучини. Ще намериш тези но Lois, в блога и, по-късно мога да ти потърся линк, които са доказано вкусни, на Ева Тонева и на още куп дами, които са ги правили и споделили рецептите. Ще ти харесат  Peace

# 323
  • забравих си мисълта...
Choppi,   Heart Eyes

Вени, днес цял ден ти гоня сухарчетата  Laughing

Polly, аз бягам много бързо преди теб, че ако вляза след теб и като покажеш твоите изкушения, и пак ще огладнея. Wink

Венета, сладко не ям, но тези медени сухарчети си ги представих какво страхотно мезенце стават (не им крий рецептата)

Батетето със сопата, за мезе на чая нали?  Wink

Скрит текст:
Иначе по въпросът за рецептата, ти не беше преди две години е този форум и затова не знаеш, но тук една госпожа се самоназначи за моя секретарка и когато аз казах, че не я искам, изведнъж някои от пишещите тук  ме изядоха с парцалите, че искам да я уволня, затова още тогава казах, че когато някой иска рецепта от мен, да се обърне към секретарката ми. Wink Извинявай, но аз понеже не я исках тази секретарка и не и´ помня името (ника), но съм сигурна, че по черният телефон веднага ще те информират най-подробно. За верността на информацията, която ще получиш  обаче не поемам отговорност. Wink
Съжалявам, че те отрязвам от първият път, но нищо, то няма да ти е за последен път, та да свикваш де. Wink
Huliganka и пъстървата и скумрията много ме изкушиха.   bouquet

От мен руло с мармалад от ягоди

За двете госпожи/ци, които недоволстват и не разбират за даване и недаване на рецепти.

Скрит текст:
Аз не разбирам наистина с какво право се сърдите, като не искам да дам рецептите си. И още, не съм подминала никой, а съм отговорила и то любезно. Без значение положителен или отрицателен отговор, съм си направила труда и съм отделила от личното си време да отговоря, но щом сте толкова нахални, в бъдеще няма и толкова да си правя труда. Не съм длъжна да давам рецепти на никого!!! Темата не е за даване на рецепти. Поне малко възпитаният човек, пише "благодаря", когато му отговорят, но аз не съм получила "благодаря", нито за отрицателния отговор, нито за положителния ми отговори. Явно тук има някои госпожи/ци, които смятат, че всеки е длъжен да им даде това, което те поискат. Много съм възмутена! Точно заради нахалството и наглото поведение на някои тук, аз лично не давам рецепти и няма да давам и в бъдеще! Точно детска градина - "не ми дадоха, но аз си намерих", като че ли някой го интересува това.

vivili6, за да не спамя, ще прибавя отговора си тук във връзка с твоят пост по-долу. Повече от просташко е да се определя поведението на някого като просташко, особено когото не познаваме този някого и когато не знаем, каква е причината да го прави! И още по-по-просташко е да се бъркаме там, където не сме споменати. Мое лично мнение.
Колкото до руснаците, не е задължително да сме като тях. На мнение съм, че 50години ни бяха достатъчни.

Последна редакция: нд, 07 дек 2014, 23:01 от Venetta

# 324
  • In a surreal moment!
Като "стара пушка" ще си позволя и аз да дам мнение по въпроса със снимките и рецептите.
Ето как по човешки са го решили рускините
http://forum.say7.info/topic17730-1125.html
Снимка - рецепта
Всичко останало е нечовешко, тесногръдо и просто отвратително, това е моето мнение!
Все едно да си отвориш яденето пред някой и да не го поканиш да си вземе, така го разбирам аз и винаги се старая или веднага да дам рецепта или по-късно да отговоря, ако има запитване за нещо, а на мен ми се е видяло простичко да го обяснявам.

За да не ми е спам поста ще сложа стара снимка на кекса с прясно мляко, днес пак го правих, но си изглежда все еднакво ...но е страхотен кекс!

Рецепта - http://recepti.ezine.bg/r-16310-%D0%9F%D1%83%D1%85%D0%BA%D0%B0%D … D1%8F%D0%BA%D0%BE

# 325
  • София
   Чудя се да се обаждам ли или не? Първоначалния замисъл на темата беше за снимки с линк към рецепта, скоро четох  първите теми. Но това може да стане само ако някъде я има написана рецептата.

vivili6, в руския форум е удобно, защото пускат линк, но поне ги има някъде написани рецептите.

Лошото при мен е,че никога не ми е една и съща рецептата, всеки път слагам различни неща, а и никога не записвам рецепти.Когато някой ме попита, ако е било скоро, опитвам се да обясня подробно какво съм слагала и правила, до колкото ми е възможно и каквото си спомням, но линк не мога да дам. Ако съм взела идеята от някой клип, давам линк към клипа. В повечето случаи ме питат на лично и отговарям на лично. Ако ме попита някой в темата, отговарям в темата.

# 326
Венета ,
Скрит текст:
а не е ли спам също  да разясняваш на дълго и нашироко какво не си длъжна и в същото време ,когато има споделена рецепта да се възползваш от нея .
 Да ,никой не  е длъжен да е добър и до помага . Дано като изпаднеш в беда или нужда да не срещнеш същото отношение спрямо себе си.

Тайна ,аз съм точно като теб и винаги импровизирам.
  Всичко е толкова красиво тук и пълно с добри ,спокойни и готови да се отзоват хора , Моля не разваляйте атмосферата с четкане и издигане на своето ЕГО .
   Света е шарен и хората са разни ,ама това ,което сееш - това и жънеш.
  Радвам се на всички красиви снимки и го няма синът ми да снима и моите неща / треперят ми ръцете и хубави снимки не ми се получават -не бих посмяла да ги кача тук  Grinning /

# 327
  • забравих си мисълта...
Yulmana,

Скрит текст:
на мен рецепти не ми трябват. Снимките са ми достатъчни. А който е решил да сподели рецепта, решението си е негово, аз не съм питала, не съм искала. Не съм длъжна на никого с нищо. Колкото до това ако изпадна в беда, си имам моето семейство, други не са ми необходими. Колкото до спама, аз не го започнах. Винаги се отнасям любезно с всички до момента, в който някой се опита да ме ухапе. Затова е добре човек да говори/пише тогава, когато знае със сигурност за какво става дума.
Някога да съм направила забележка на някого за нещо??? Не знам защо толкова се нервирате, като не искам да дам рецептите си??? Това е моят труд да ги напиша и оформя, и това е моето свободно време, затова е мое правота да дам или да откажа. Трябва ли да го обяснявам като на децата в детската градина, за да можете да разберете за какво иде реч??? А някои тук е крайно време да се научат да приемат отказ, а не да се обиждат, защото не са им дали нещо, което така или иначе не е тяхно и никой не е длъжен да им го даде.

# 328
Ей, голяма работа като някой не си  дава рецептите.... ooooh! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Свят голям - Нет широк... Peace Hug Mr. Green Mr. Green

Ми тогава може ли да ми се обясни смисъла   за какво да се показват снимки тук ? newsm78
 Някакъв вид  форумски АЛБУМ ли е ?

п.с. В моя случай, е една друга госпожа за съжаление ,но за мен това е просто смешно... Mr. Green Joy

п.п. с. Важното е, че  разкошните хора ,в лицата на някои от момичетата тук ,са много повече .... Hug Hug Hug Hug

Букет от сладчици именно за тях !!! Heart Eyes

Последна редакция: пн, 08 дек 2014, 06:17 от fio'

# 329
svetlana21, чудна е тортичката ти!   bouquet

Магически сладкиш с кафе и уиски по рецепта на Гуинет

Общи условия

Активация на акаунт