Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 122-pа тема

• 174 121
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • SHOOT ME 10 $
Не съм пропуснал никоя от вас ,
Capt_Flint, Роца, пеп-4o, placebo7, choppi, vanillla, Гисчо, тонито7, yulmana, Hope♥, и на къде без Тайна,megansg и matze-то - всички различни...колоритни,  как успявате бе..?  bouquet
Аз пък вижте какво сервирах на жена ми тая вечер (какво ли може да измисли един мъж...)

# 391
  • Пловдив
На бърза ръка, като за работен ден, оплезени  smile3534 бутер банички с кашкавал и мезенца.

# 392
 Сред всичките красиви снимки та сложа и още две мои
  Лучника за утрешният празник на Майката Земя / Тера Мадре / в училището на сина ми - благодаря от сърце за съветите и отзивчивостта на labrex

Eдна крива торта  Joy  малко по права от кулата в Пиза

# 393
# 394
Ориз с фурикаке и водораслени листчета:

Салата от сурови брюкселски зелки, домати "Кумато", краставица, червена чушка, лещени кълнове, зехтин, оцет и сол:

# 395
megansg, баничката е чудна!

От мен- Меки тиквени сладки с крем на Гуинет, в които се влюбих, и не само аз, а поне още 20 човека!

# 396
  • Под сянката на разлистените кактуси
Пържоли с хрупкава пармезанова коричка, задушени пресни картофки и салата от зеле, моркови и броколи

# 397
  • Русе
Capt_Flint, много хубави спиралки! Аз отдавна им се каня,но твоите са толкова идейни,че вече задължително ще ги направя.
megansg, баницата ти е сочна и пухкава, чудна е!
При мен обикновени и не особено интересни неща тази седмица- кисело зеле на фурна, нещо като пилешка кавърма, пилешки пържоли и червено цвекло.

# 398
Какаов сусамов тахан. Очевидно блендера не успя да смели сусама, но е много вкусен. Рецептата е от "Супичка"

Забравени сладки

# 399
  • София
megansg, страхотна баничка!
 *sve*, много апетитна кавърма, за днес бях предвидила нещо с пилешко филе, може да спретна и аз една!
midkoo, страхотна вечеря, класика  Simple Smile

От мен едни забравени сладки! Определено влизат в графа "любими"! Както някой беше споменал, единствения минус е, че не са достатъчно! Още утре смятам да спретна двойна доза, нищо че нямам миксер и бия белтъците на ръка #Crazy

# 400
Venetta този омайващ кекс всеки път ме омайва когато го видя ,ммм..
capt_flint маслените ти бисквитки изглеждат страхотно,чак ми се приядоха
yulmana питката е много красива а сладките,нямам думи просто...
taina много обичам такива жълти печени картофки,супер са.
megansg отдавна се отказахме от купените наденички и пилешко,но твоите са готови да ме върнат обратно  Crazy
midkoo и ние днес сме на кюфтенца,но не като твоите пържени.Много вкусно изглеждат Party
mimimibg трапезата ти много привлича погледа  Blush
Love`s Green Kitchen тези медени сладки са многооо вкусни,аз ги слепих със сладко от сини сливи пасирано ,ами ти какво сладко сложи?.

Вчера бяхме на патица със кисело зеле на фурна по рецептата на пеп-чо(че кой друг разбира се  Whistling ),но до снимка не стигна
Днес сме на милинки,много крехки,вкусни,пухкави и ароматни
и със малко пудра захар

# 401
Нещо като запеканка, но по корейски начин.

# 402
  • София
Пиле, пълнено с кашкавал и сирене и патладжан на фурна.

И едни пилешки филета заредих.

Последна редакция: ср, 10 дек 2014, 17:02 от Тайна

# 403
Тайна пилето изглежда много апетитно..

За вечеря кюфтенца в млечен сос
Содена питка
За десерт реване с кокосов крем http://idapohapnem.blogspot.com/2013/10/blog-post.html

И сочен сладкиш с кайсии http://idapohapnem.blogspot.com/2013/07/blog-post.html

# 404
  • София
Мерси, avon0! Hug

Общи условия

Активация на акаунт