Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 122-pа тема

  • 174 116
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • Мнения: 37 263
значи ми е развинтено въображението  Blush

винаги съм мислила, че хитрината за ориза всички я знаят - слагаш го във вода, която ври /в случая е вряла във фурната с пилето/ и ако доливаш, винаги вряща; щом гозбата с ориз е готова, водя я да се охлажда извън фурната

# 451
  • София
  • Мнения: 929
Също така не по-малко удивително е как се затриват /изтриват/ постовете на тези "неблагоразумни" момичета. Както се помита боклук. Евала модератор   Twisted Evil. Точно така се "процедира".


Какъв ТОЧНО е проблемът?
Вчера по един изтрит пост имат Батето и Бонго - едва ли те са "новите момичета".
Други изтрити постове няма, проверих много старателно - ваш ли е бил постът или просто нечий и не помните чий, защото вашият изтрит пост е от преди един месец.
Да. Точно мой беше и то защото, както вече казах имах "неблагоразумието" да попитам за рецепта за шоколадова баклава..  Последва нападение и тук и на лични, как така не съм внимавала когато била постната, как е било редно да се благодари/макар, че го направих/, как никой на никого не бил длъжен.. и т.н. Едно момиченце след мен изписа нещо в моя защита , та в крайна сметка ни изтриха и двете. Голяма работа сте отколешните обитатели/модератори/ тук. Само, че това което се върши не е правилно. Не и по този безскрупулен, закостенял и сухарски начин.

Последна редакция: пт, 12 дек 2014, 15:58 от amia_a

# 452
  • Мнения: 2 152
Бубанка според мен си изглежда добре на снимката / голямата / - никъде не видях тез червеи Grinning
Коя е хитринката да не полепват зрънцата - оцет ли !?

Е на това аз му казвам кокетиране - дори си изглежда направо апетитно. Някои хора дават пръста си да им отрежат, за да се получи точно такъв ориз - или пък ходят на училище по 5 години  smile3501

Разприказвах се - сега ще трябва да пусна поне две снимки - и то без коментари Joy

# 453
  • София
  • Мнения: 15 831
Тиквички на грил -тиган, суджук и витаминозната салата на Пепчо.



# 454
  • Мнения: 37 263
amia_a, преди един месец, когато е изтрит коментарът Ви, темата беше много по-малко коментарна от сега и да, такива постове се триеха. Ако сте чела темата последния месец, щяхте да забележите разликата и да не повдигате този въпрос. За мен темата е приключена и няма да Ви отговарям повече тук. Ако желаете пояснения или друго, моля на лс.

yulmana, Батето със сопата, благодаря ви за насърчението!  Hug

от мен една снимка на нещо, което вече съм правила, любимо е у дома и за довечера пак ще опека - мързеливки:

# 455
  • Мнения: 9 462
значи ми е развинтено въображението  Blush

винаги съм мислила, че хитрината за ориза всички я знаят - слагаш го във вода, която ври /в случая е вряла във фурната с пилето/ и ако доливаш, винаги вряща; щом гозбата с ориз е готова, водя я да се охлажда извън фурната

НЯКои я знаем наобратно и все така пиша пък аз - да се залива с вряла вода или бульон ориза. Може би защото го правя почти винаги в тава  Peace

Тайна, прикачих те с цвеклото, а  Wink

# 456
  • София
  • Мнения: 15 831
Пепчо, аз цвекло обичам, но повече варено, с майонеза, но и така е хубаво.Една година правИх диета с моркови , зеле и червено цвекло,ядох цели три месеца само това, а свалих само три кила  Embarassed и го бях спряла.

# 457
  • Мнения: 37 263
Пепчо, за това вие сте специалисти, а аз - не  Wink
никога не съм знаела, че има разлика дали слагаш ориза във водата или заливаш ориза с водата  Embarassed
на фурна е правено, оризът е сложен след като месото е било полу-готово

# 458
  • Мнения: 158
Sincerita_11, очите ми останаха в тоя кекс и ще точа лиги поне до коледа по него!!! Отивам да цъкам в блога сега  Crazy
пеп-4o, чудни са ти салатките! Тея дни ще ти пробвам и забравените сладки, да знаеш   chef
Katerina R., много стилно!!!

От мен  палачинки с червени боровинки и медено масло


Спокоен уикенд на всички   bouquet

# 459
  • Мнения: 3 452
Коледна къща

# 460
  • Мнения: 2 152
"касапско" мезе - моя вариация



и порция - свински врат, черен дроб, бекон, шкембе, суджучета разни, кашкавал в изобилие и малко зеленчук (биля и червено вино и подправки - ама са тайна)



# 461
  • Мнения: 2 152
патешко сушено филе

# 462
# 463
# 464
  • Мнения: 402
Момчета и момичета , айде стига вече ... Crossing Arms ooooh! ooooh!

 Hug Hug Hug

бутерки от мен - е не се надига това бутер тесто и това си е  Naughty....смених поне 4 марки и все същото ,грешката е явно в мен. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт