Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 122-pа тема

• 174 113
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Привет на всички! Hug

choppi, сладките ти са чудесни! Даваш или не, взимам си! Crossing Arms

Sincerita_11, такова коледно настроение ме обхваща, гледайки снимката ти, че чувам коледни звънчета и ми се привиждат подаръци! Разкошна фотография, а съм сигурна, че и вкусът на сладкиша е бил чудесен! Peace

пеп-4о, обичам те, бре, жена! Тъкмо имам няколко стръка селъри, защото поръчах на съпруга ми листа или корен целина, а той ми донесе... стъбла...  ooooh!
Правих зелева салата, варих домашен зеленчуков бульон и пак остана. Чудех се къде да го дяна пустото селъри и ето те теб с точната рецепта! Благодаря ти! Идва тъкмо навреме! Party

Тайна, моята фурна няма само долно нагряване. Мога да пусна единствено двата реотана едновременно. Дали ако сложа тавата на по-долен ред ще се получат така добре патладжаните? Thinking
Впрочем, хапките ти са чудни! Heart Eyes

Ето моите нови предложения, че посъбрах материал:

Кисело зеле с г-н Свински (така му викаме у дома):

Телешко по ирландски:

Кифлички със сирене:

Последна редакция: пт, 12 дек 2014, 19:00 от Windy

# 436
  • София
Windy, предполагам,че ако е по-близо до дъното, ефекта ще е същия.

# 437
сладката мими, много ми харесва подредбата на етажите на голямата торта Simple Smile
иланг-иланг , това бутче силно ме привлича Simple Smile

От мен едно иранско ястие с броколи на фурна

И http://шоколадови бонбони с нар

Току що доизядох снощното пиле с гъби и бешамел, снимка няма Simple Smile

# 438
и не сподели с приятели  Wink
Windy, нарежи ги на парчета и замрази, слагай по малко в бульони или манджи, като готвиш  Peaceтака правя, че все са големи. А маринованото само ми хареса и го хрупам като трушия Simple Smile

# 439
  • с трима мъже :)
Катерина, бонбоните от снимката ти ли ги направи????????????  #Crazy

# 440
  • SHOOT ME 10 $
Windy
Цитат
пеп-4о, обичам те, бре, жена!

Ее всички я обичаме!!! Hug

# 441
  • София
Удивително е как приемате всички новодошли в темата за ВРАГОВЕ. Особено пък същите ако имат неблагоразумието да зададат въпрос или помолят за някакво съдействие.
Също така не по-малко удивително е как се затриват /изтриват/ постовете на тези "неблагоразумни" момичета. Както се помита боклук. Евала модератор   Twisted Evil. Точно така се "процедира".
Темата е окупирана от многогодишното присъствие на жени, озлобели от незнайно какво./ Венета наверно си знае- тя олицетворение на неприязънта, злобата и сухарщината/
Живота е хубав бре жени, радвайте му се. Ако споделите рецептите-споделете ги. Ако не-не е нужно да заливате форума със назидателни обяснения.

# 442
Уф, ти пък! Тъкмо беше поутихнало!  ooooh!

# 443
Уф, ти пък! Тъкмо беше поутихнало!  ooooh!

Точно така! Бонго позачезна, Аркадаша Мидко омайва със сутрешни закуски, аз се кротулясах и си мълча...
А вкуснотиите се сипят и дават идеи ...
Е и аз да покажа нещо мръфчесто

купих ги готови пържолките (на известна фирма) - нарязани, овкусени, но като ги пекнат станаха ужасно червени (все едно че бяха боядисани)
за сметка на това миникебапчетата си ги правих сам самичък

и руската салата - също

Така че не само закуски правим на любимите, но се и мъчим да ги нахраним  newsm44

# 444
  • SHOOT ME 10 $
Бате благодаря за Фниманието!

За днес показвам ръжено-пшенично хлебче със слънчоглед

разрез няма ,защото е още врял...

# 445
Също така не по-малко удивително е как се затриват /изтриват/ постовете на тези "неблагоразумни" момичета. Както се помита боклук. Евала модератор   Twisted Evil. Точно така се "процедира".

Какъв ТОЧНО е проблемът?
Вчера по един изтрит пост имат Батето и Бонго - едва ли те са "новите момичета".
Други изтрити постове няма, проверих много старателно - ваш ли е бил постът или просто нечий и не помните чий, защото вашият изтрит пост е от преди един месец.

и за да съм и по темата, едно пребледняло от светкавицата и полуизядено снощно пиле с ориз и подправки:

Последна редакция: пт, 12 дек 2014, 14:33 от bubanka

# 446
Пепи, Grinning Десертите ги снимам, ама за основните все съм толкова гладна, че не ми е до снимки Simple Smile

galaUSA, аз съм ги правила, да. Лесно е, стига да имаш силиконови формички за шоколад Simple Smile

и да не съм без снимка - пиле с бадемова коричка, ще го правя пак за вечеря

# 447
Бубанка, за светкавицата не знам, но размерът на изображението е твърде малък и трудно може да се види...
Та може ли малко по-едричко (все пак съм по темата "снимай") - не и не се заяждам наистина

# 448
Линк към по-голяма снимка

Скрит текст:
снимката нарочно беше малка, защото пилето с ориз беше много семпло като съставки и безкрайно вкусно, но на снимката е безобразно гадно на външен вид - оризът прилича на бели червеи между гниеща трева и жълтеникави камъни  Crazy
основната хитрина за вкуса /то пък една хитрина  Mr. Green/ - да не залепнат зрънцата и оризът да е точно посолен; съставките са прости - ориз, бяло пилешко месо, олио, сол, шепа селска чубрица и малко черен пипер

# 449
Бубанка според мен си изглежда добре на снимката / голямата / - никъде не видях тез червеи Grinning
Коя е хитринката да не полепват зрънцата - оцет ли !?

Общи условия

Активация на акаунт