Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 122-pа тема

• 174 111
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Миши74,я ако може рецептичката за тази крем-пита със сушени сини сливи и крем ванилия... smile3508

bowuu

# 421
Windy, много ми харесаха пелмените ти.
Тайна, чудни хапки, ако имаше сега кой да ми сготви и на мен...И на Mishi 74 соленките много апетитни.
Аз продължавам със сладката серия: шприц сладки:

Скрит текст:
Пепи, май наистина не си заслужава. Миналата година мякъде по темите Джема беше пуснала едно клипче как работи с тези тави и ми изглеждаше толкова лесно,затова се подлъгах да си взема. Но на мен  ми е трудно, може би аз не правя нещо както трябва. Иначе си я ползвам често, на инат.

# 422
Здравейте момичета и тук таме момчета (Midkoo имам предвид, а Бонго нещо ми се загуби)! Страхотни сте ...   bouquet
След последните дискусии, реших временно да си седя настрани ди не се меся, че имам чувството, че предизвиках Бубанка и някои други, та се изляха доста емоции - и негативни, и положителни ...
И да си призная честно съм много доволен - почти няма пост, който да не е придружен с някакъв коментар... което го приветствувам  Naughty
И само един, два "сухички" - снимка и "това е ...."
Вътрешно съм направо щастлив, защото във форума се появи отново живот и онзи добър дух, който ме привлече към Вас - желанието да покажеш каква вкуснотия си забъркал и да я споделиш с останалите съмишленици...
Защото за нас готвенето не е бреме, не е нещо ей така - колкото да хапнем каквото и да е, а е страст да си доставиш удоволствие от добре сготвената храна и да зарадваш близките си и да споделиш опит със съмишленици и винаги да научиш нещо ново, да си "краднеш" идея и да изпиташ удоволствие ...
Още веднъж, поздравявам Ви и до срещи във форума, от който бях на крачка да се откажа заради някои неуместни мнения ...  bouquet

# 423
Аз съм съпричастна към Батето и признателна на всички ,които са отворени да споделят опит и рецепти .
  Мисля ,че формички за лунички ще са по -удобни от силикон . Не знам дали има такива ,но по -лесно ще се отделят от тавичката.
Чопи  тестото за шприц сладките с мас ли е или с масло ? Имам преса и така не можах да улуча правилното тесто и тя е почти счупена.
  Извинявам се ,че нямам снимки за споделяне - не съм добър фотограф ,а в момента апарата не е в къщи .

# 424
най-хрупкавата бяла риба в хлебна панировка

# 425
  • Асеновград
от мен две торти.

# 426
  • Асеновград
втората

# 427
От мен един коледен кекс по рецепта на Джемма Simple Smile

http://www.buonomamma.com/2014/12/blog-post_11.html

# 428
Прядоха ми се сарми...
Аз съм на коледна вълна с вкусните ванилови кравайчета на Наталина:

и хляб от бяло брашно, ръж и лимец:

Бихте ли ми дали рецептата за кравайчетата Simple Smile

# 429
yulmana, тестото за шприц сладките по рецепта е с мас, но аз слагам наполовина масло. Този път ги правих с домашно масло и се получиха много добре.
dorotey's , заповядай: http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=249.90
Sincerita_11, разкошен кекс!

# 430
Тайна, хапките изглеждат чудесно. А отвътре сочни ли са или стоят сухи?
Sincerita_11, прекрасен е, и съвсем, съвсем Коледен с тази декорация.
Батето със сопата, много добър коментар, и много вкусна рибка си приготвил.
От мен днес: Соленки

# 431
  • SHOOT ME 10 $
Още малко и ще стане "Добър ден".
Закуската за МЖ тая сутрин... ThinkingКускус със сиренце и масло - класика.

благодаря на всички за вниманието! И специално на моята градска Hug
Хубав ден на всички!

# 432
  • ВАРНА

Печен,глазиран бут за баланс на лещата,която готвих

# 433
мъж-мечта си  Митко, щом правиш закуска за половинката   bouquet  браво! (и на мен ми се случва, но много рядко)
Sincerita_11 , страхотно изглежда този кекс   bouquet

у нас салата от яйца и мариновано селъри, която харесахме предната зима и тази я започвам пак да правя  Grinning

айсберг салата със сирене

леща яхния

и сирена във фолио, този път с магданозено песто

# 434
  • София
Тайна, хапките изглеждат чудесно. А отвътре сочни ли са или стоят сухи?
Сочни са, защото са мариновани с лимонов сок, мед и джинджифил и соев сос и малко олио, 1 белтък.Само корнфлейкса не ми хареса, че беше препечен и хапките станаха тъмни.

Общи условия

Активация на акаунт