Сладкарничка за книги - тема 21

• 24 434
  • 717
  •   1
Отговори
# 120
Жокерче: Моето другарче си пада по козметика и то по точно определен тип такава  Joy

О, това е една от парфюм-ните фенки 100 на 100! Wink

# 121
И пак благодаря за голямото щастие на малкото торнадо  Heart Eyes
То ти си цяло щастие,че се запознах с теб  Hug Hug Hug
newsm51  remybussi

Иии оставете ме веднъж и аз да се порадвам, че се разпознах в нечий жокер - до тук при Нези, защото не съм правила туршийката на леля Нинче и при Зори, защото съм кифлЪ  newsm47
Деси не се пререждай  Mr. Green Hug

Лека ви нощ. Утре с кафето съм тук   bath1 smile3524

# 122
  • Пловдив
Точ, молЪ те, дори сама те наредих като другарче на Зори, пък може и двете да сме й другарчета  Mr. Green

# 123
Човекът с най-многото отсъствия - се включи.
Моля Ви , ако има кой да се смили, да ми извини поне някое. newsm45
Захапала съм един Английски, та чак домашната работа ми изостава. wash hang newsm64
Дори и предишният  подарък
не съм си дочела. Май съм за чиста двойка. #Crazy Mr. Green Embarassed
Обаче с новият списък съм готова:
1.   "Да убиеш присмехулник” на Харпър Ли
2.   „Крадецът на книги“  Маркъс Зюсак - на английски
3.   "Лолита” на Владимир Набоков - на английски
4.   "Повелителят на мухите” на Уилям Голдинг
5.   "Процесът” на Франц Кафка
6.   „Нестинарка“- Кармен Мишу
7.   „Чумата“ Албер Камю

Идват доста почивни дни по Коледа и се надявам да наваксам.

# 124
  • София
ябълка и зорито ме кефят - включили оптимистично "нестинарка" в списъците си с желания  Joy след като  съфорумките от бг мама изровиха книжарниците и антикварите по цяла България  Laughing
а ябълче, ти си в блаженно неведение, че ние даже си познахме другарчетата за коледната игра. или поне някои от нас  Wink ...Миле.... къде си, сладка  Hug  Laughing  Joy обаче ти не се натъжавай, че си закъсняла  Hug тук има една снежанка, която е комбина с две-три джуджета, току-виж измислила нещо...  newsm78 дано... ама и ти, за един ингилизки, да изпуснеш Имоцията  ... бива ли тъй ...  Hug

# 125
I am ранобудна  Grinning отивам да се захващам и аз с английски Grinning

Кости, стевия е натурален подсладител без калории  Grinning Но може и с мед да подсладиш, да. Пък може и със захар.

Успешна и спорна седмица на всички  Hug Hug Hug

# 126
Добро утро, успешна седмица момичета  Hug

Благодаря за хубавите думи. Миж, как позна Laughing Засега е кротичка  много пу пу  Hug

Да ви се похваля, така ме сърбяха ръцете, поръчах си една камара книги от мамата..да видим кога ще пристигнат  Crazy

Гале, мислих си догодина е 2015, дали ще се събираме випуска? Дано някой се навие да организира среща. 2010 година ми е един от най- любимите спомени Heart Eyes

Маришка, ти защо не спиш по нощите Laughing

# 127
  • ГОре на черешата...
Добро утро и нека да е прекрасен денят ви  bouquet!

# 128
Добро утро  Hug

Да ни е спорна и усмихната новата седмица  Hug  Отивам да си изпия кафето и тръгвам на работа . Ще се включа отново по - късно .  Wink

# 129
Добро утро  Hug

Тази сутрин много ранобудници  Rolling Eyes

И аз ще дам тематичен жокер моето другарче е правило туршията на леля Нинче  Mr. Green

Последна редакция: пн, 24 ное 2014, 08:07 от LofYou

# 130
  • София
Добро утро,

bouquet Хбава седмица.

# 131
  • София
Добро утро!
С пожелание за спокойна седмица и в очакване на нови жокерчета.
Аз си падам по определен тип козметика  bouquet
Ама дали Зорито има предвид мен newsm78

# 132
...

Гале, мислих си догодина е 2015, дали ще се събираме випуска? Дано някой се навие да организира среща. 2010 година ми е един от най- любимите спомени Heart Eyes

...
Ооо Кифче мисля си че ще има, организатори колкото искаш и на мен м се ходи много. Ти ще успееш ли да дойдеш с бебка, тъкмо на гости на мама, пък и да се видим на по кафенце.

ДУ момичета и хубава седмица!

# 133
ДПУ! /Добро понеделнишко утро!  Laughing/

Благодаря за хубавите думи. Миж, как позна Laughing Засега е кротичка  много пу пу  Hug

Понякога познавам разни неща  Wink Невероятна е Ева! Да я нагушкаш много  Heart Eyes
Пу,пу, пу - пак да кажа.

Хайде и от мен тематично-сезонен жокер  Wink Моето другарче по принцип не прави туршия   Party
Имам такъв спомен, че веднъж беше споменавало, че не ядат туршии и че не му липсват.
Ха сега де!  Mr. Green

Да ви кажа вчера започнах подаръка си от Вени от миналата игра - "Истината за случая "Хари Куебърт". За момента книгата е абсолютно УАУ  Shocked Невероятно ми е, че е написана от човек '85 набор  Thinking
Доста силна заявка за този автор за в бъдеще! С големи очаквания ще съм.

# 134
Добро утро, момичета!

Извинете ме за отсъствието ми няколко дни, но не беше по желание.  Embarassed

Появи ми се проблем с очите, надявам се да е само от преумора. Ходих на лекар, изписа ми витамини, зарязала съм и книги и форуми, и всичко, само и само по-бързо да отмине проблема.

Сигурно съм изпуснала много емоции, но ще наваксвам занапред.

Миж, и аз съм хвърлила око на тази книга "Истината за случая...", ще чакаме крайното ти мнение и се нареждаме на опашка за четене!  Hug

Прегръдки на всички и успешна и ползотворна седмица.  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт