Сладкарничка за книги - тема 21

• 24 440
  • 717
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Добро утро и от мен  Flutter
От 2 дни не съм ви чела ,но ми е много натоварено тази седмица гледам да решавам задачи че в събота съм на изпит по статистика  Sick
Желая ви прекрасна и позитивна седмица  ooooh! ooooh! ooooh!

# 136
Елинка, дано се оправи проблема ти с очите,почивай си повече и не ги преуморявай, бързо възстановяване Hug

Лоренка,успех на изпита!

# 137
  • София
Елинка , бързо да се възстановиш.  Hug

lorennka успех -
Скрит текст:
това статистиката, гадна работа.
Аз, поръчах книжката за другарчето. Остава  да избера и подаръче... и сладичко, и съм готова  Mr. Green

Ще дам един жокер, ще пращам в София.

# 138
Добро утро!

Първо на Ябълка - добре завърнала се. Още помня какви красоти беше подарила майската игра (не бъркам нали?). Обаче ние вече изтеглихме лотарията и чакаме тези дни да завалят първите подаръци.  Sad Като дойдат класната и джуджетата, ако измислят вариант да се присъединиш и ти, ще бъде чудесно.

Аз започва да зачерквам - не съм на Петяя и на Лофчето другарче. Кой още каза, че ще изпраща на дама правила туршия  newsm78 И там да се зачеркна.

Лоренка успех  Peace

Ели и ти да се оправяш бързо. Почивай си  Hug

Мижи и аз съм я сложила тази книга в списъкът за четене. Чакам отзиви  Hug

Сливче нареди се на опашката за Зори с мен и Деска  Mr. Green

На всички успешна седмица.
Аз днес май ще омета малко магазините, за последният щрих от подаръкът и в края на седмицата мисля да изпращам. Другарче, ако не ми мине котка път, в началото на Декември ще имаш пакетче  Hug Heart Eyes А жокерът с  туршията .... май и моето другарче не я е правило. Даже нямам никакъв спомен да я е коментирало. Отивам да проверя  Mr. Green

# 139
  • София
Точ,тя опашката е дълга.Нели,Кабошар,Камиче и още със сигурност изпускам.

# 140
Точ,тя опашката е дълга.Нели,Кабошар,Камиче и още със сигурност изпускам.
То аз за сега съм подредена при почти всички  Mr. Green Hug

Ама като не давате жокери  Crossing Arms

# 141
  • Пловдив

"Ако във вашия живот е дошъл дъжда, съсредоточете се върху цветята, които ще разцъфнат благодарение на този дъжд." - Свами

Прекрасна нова седмица на всички, надявам се класната да измисли как да включи ябълка в играта.

Честит празник на всички именници, ако има такива в семействата ви!

# 142
  • На планетата Земя
Да ви гушна крепко и аз и да пожелая прекрасна седмица!

Срещата ни наближава и се вълнувам като дете на Коледа  Heart Eyes

Имам да наваксвам с материала ... Кали, как си ни изтипосала всички луди на първа страница ....  Embarassed  Hug

# 143
  • ГОре на черешата...
И аз ще дам тематичен жокер моето другарче е правило туршията на леля Нинче  Mr. Green

Един или два пъти?  Whistling Mr. Green Crazy

Лоренка, успех на изпита Praynig!

# 144
  • София
Oo-oo-oo-бичам те, обии-ии-ии-чам те Миле ...  Joy  Joy  Joy
Кифче, ами забавляваме се  Laughing Той с шише мляко, аз след това на компа. Купон Laughing 

Лори, успех на изпита  fingerscrossed
туршийката изглежда много добре  Flutter слегнала се е, добила е цвят от камбите, или както казва Маша от "Маша и Мечока" : мня-мня  Laughing

успешна седмица на всички   bouquet

# 145
  • Ямбол
И аз ще дам тематичен жокер моето другарче е правило туршията на леля Нинче  Mr. Green

Един или два пъти?  Whistling Mr. Green Crazy
Аз два пъти я правих - чудесна е  Peace
Дали не съм ти другарче аз пък  newsm78

Ябълка, мило мое другарче от миналата игра, добре завърнала се  Heart Eyes
Хубава седмица на всички  Hug

# 146
  • На планетата Земя
Маришкин, и аз си те обичам,
но мераците ти бързичко пресичам!
Упорито атакуваш, пишеш в странички назад,
че съмнения главата ти гризат.
Сърцето ти не искам да разбия,
ни с лопата, ни с шише ракия,
вземи си лупа и търси - кат първолак с букварче,
не съм аз, душке, твоето другарче!

Mr. Green

Оооо, Зори се умОри, с форумчето се пребори, и в темата се ококори! Радвам се да те видя, прекраснице!

Много готини покупки видях - мхммм - панталони, ботуши, рокли, тук онуй! Да ода ли и аз да зема или да зема да си ода?  Joy Joy Joy

Елинка, умора ще да е това. Почивай, колкото и да те влече компютър, книжка и мече.  Crazy

Скарамуш, искам и аз във вашта спалня, не пералня, за книжките само жадувам да им се налюбувам. Прекрасна библиотека!  Heart Eyes

Мария Ч, обърка нещо номерата на игрите, то е ясно, че сме с връзка трите (ти аз и ябълка), ама на последната игра, аз на теб, а тя на мен и те така.  Mr. Green

А пък Лита никаква я няма, седи си в няква скрита яма ... ако изчисляваме по мойта формула за пращане, направо минаваме на великденско прихващане.

# 147
  • Ямбол

Мария Ч, обърка нещо номерата на игрите, то е ясно, че сме с връзка трите (ти аз и ябълка), ама на последната игра, аз на теб, а тя на мен и те така.  Mr. Green

точно така, Милето - аз подарих пък на ябълка  Heart Eyes

# 148
  • Benelux / Varna
ябълка и зорито ме кефят - включили оптимистично "нестинарка" в списъците си с желания  Joy

Абе Маришче, посред нощите като пишеш и всичко ти се размива  hahaha Joy, де го видя това в моя списък  Joy, не че ще имам нещо против някой да ми я подари,,,тогава директно ще го адресирам в посока Нели Simple Smile

Добър ви ден, хапвам пред компа и ви наглеждам набързо , че и аз като Ябълка съм потънала до шия в един език. Да бриша две седмици по Европата и съм отървала коня в ряката. Моите колеги са веч светлинни години напред. Днес се върнах отново на даскало и ме зарадваха с тест, който естествено не направих, но пък ми дадоха отсрочка до сряда да се подготвя за него, така че познайте каква ще я върша.
А утре съм на лекар за контролните ми изследвания за главата, стискайте палци да са наред резултатите Praynig,

Лоренка, успех и на теб със статистиката!

Миле, душицо сладка, словата ти са наслада и радост за душата! Благодаря ти, че правиш денят ни по- хубав и усмихнат!

# 149
  • Benelux / Varna

Хайде и от мен тематично-сезонен жокер  Wink Моето другарче по принцип не прави туршия   Party
Имам такъв спомен, че веднъж беше споменавало, че не ядат туршии и че не му липсват.
Ха сега де!  Mr. Green

Абсолютно се разпознах  newsm44 newsm44 newsm44, това точно ме уцели в десятката! Даже не обичам туршии, смятам ги за вредни! ( да не ми се разсърди сега леля Нина  Embarassed)

Общи условия

Активация на акаунт