Сладкарничка за книги - тема 21

• 24 442
  • 717
  •   1
Отговори
# 150
Зори,стискам палци всичко да е наред на прегледа, сигурна съм че ще е така Hug
И с матрЯла ще наваксаш спокойно -ти си печена Wink

Миле,мило,направо ме разбиваш понякога  Laughing

# 151
Подкрепям те относно вредността на туршиите, Зори  Peace
Аз и кисело зеле не ям   Embarassed
Стискам палци за утре!  Praynig

# 152
  • Пловдив
Аз умирГам за кисело зеле - мога да го ям всеки ден по три пъти на ден, особено с ориз  Heart Eyes

# 153
От вас ще получа язва  Crossing Arms Огладнях  Mr. Green

Отивам да си изям палачинките, които мама прилежно ми нагъна вчера  Heart Eyes

Другарче мило почти съм готова. Остана да взема картичката, поръчана е специално за теб. Малко остана и ще си зарадвано   bouquet

# 154
Зори, какво стана с Нана? Извинявай ако си писала, но много пропускам..

# 155
  • на североизток от Рая
ябълка и зорито ме кефят - включили оптимистично "нестинарка" в списъците си с желания  Joy

Абе Маришче, посред нощите като пишеш и всичко ти се размива  hahaha Joy, де го видя това в моя списък  Joy, не че ще имам нещо против някой да ми я подари,,,тогава директно ще го адресирам в посока Нели Simple Smile

Тооолкова те обичам, Зори!  Hug Благодаря, че го мислиш това в червеното. Знам, че много момичета я търсят тази книга, но едва ли някой я иска повече от мен. Това беше миналогодишното ми откритие, ама мааму, като не ми е писано да я намеря.

Гледам, споменавали сте ме, ами що не звъннете, бе?!  Crossing Arms На когото му трябвам, звъни по   phoneuu и ще ме зарадва.  Grinning Дааам, ябълка е тук. Обаче доста късно дойде. То никога не е късно, обаче вече май е. Сега предлагам комисията по бързо реагиране да се напрегне  и да видим какво ще правим. Аз самосиндикално не се наемам да взема решение. Приемам ЛС, обаждания, подсещания тук, всичко. Насреща съм и ще участвам по най-положителния начин.  Peace

Зори, тая с козметиката май не съм аз. Много не съм козметична, не че не се къпя,  Joy, но не се плескам. Ама туй кремове обичам, пък парфюми - о-бо-жа-вам!!! Ако в твоята категория козметика е само парфюми - аз съм, разкрих се.  Party

Миле, много поетично настроена си отново. С кеф ти чета словата.  Simple Smile

Ели,
почивай си!  Hug Мислех тези дни за теб и кучешките разкази. Очаквам да споделиш, когато ги прочетеш.  Peace

Мижжж, имам интерес към книгата, която си започнала.  Hug

Кабошар
, благодаря ти, че си толкова сърдечна  и широкоскроена!  Hug bowuu

Прегръщам и неспоменатите, ще се върна пак!  Wink

# 156
  • Пловдив
Нели, не съм от комисията, но ти пратих една идея...дано да сработи.

# 157
  • София
Привет! Имам много работа днес  ooooh!. Видях, че ябълка се е включила, но в момента наистина съм заета и не мога да се включа с идея  Crazy.

# 158
  • на североизток от Рая
 Иска ми се да се включи още някое момиче, закъсняло за играта, и двете с ябълка да си разменят взаимно подаръци. Нищо, че ще се знаят, това не пречи на емоцията. И дори това е най-удачният вариант, мисля. Доста дни минаха от тегленето на жребия, повечето вече купуват, подготвят се, не зная лично аз какво да измисля като вариант, хем да е лесен, хем пък удачен за всички страни.

# 159
Нали имаше едно момиче Катеринкка? Аз я засякох само един път, но сравнително скоро пак беше писала, че иска да участва за коледната игра, а после пак изчезна. Или пък Вив? Някой има ли връзка с тях да ги попита? Кали? Simple Smile

# 160
  • на североизток от Рая
 Аз днес мислех за Катето, но забравих да пиша и да й честитя имения ден.

Кате, носи с гордост хубавото си име! Бъди здрава и много обичана!   bouquet

# 161
  • София
зори, ох, ами  hahaha може , верно аз - когато будна, кога не много по нощите на компа ... сомнамбулеста работа

Миле, вдъхноверие лирично
на моето бездарие прилично.
Безпогрешото ми нощно откровение
с таланта си да смажеш искаш без съмнение.  Flutter
Но аз така безславно няма да се дам
другарче мое ти си, знам  Crazy

Айде, че малкия ме е завлачил към вретата от 15 минути...  ooooh!

# 162
  • USA, Steak State
Изтървах ви!

Вчера си напазарувах малко домашни потреби. Много обичам.  Mr. Green Купих една огромна тава за говтене на пуйка и си намерих глинено гювече ( от по-големите) та сега се чудя какво да сготвя в него. Давайте идеи.

Днес понеделнишки съм се РАЗчистила яко. Чака ме и една камара пране за сгъване и прибиране. Да видим ще ми остане ли време за четене.

Напомнете ми пак кой какво харесва като тематика. Знам, че повечето са по бухльовците, аз обичам например паяците, има и любители на калинки и пеперуди. Помагайте, че се чудя за нещо свързано с екстрата.  Mr. Green

Ако имате възможност и да кажете на какво четете ел. четец ( марка) или хартия.

# 163
Според мен най-добре е Ябълка и Катеринкка да си разменят, ако Катеринкка все още има желание...
Друг вариант за момента не се сещам  Rolling Eyes

# 164
Така не е ли малко кофти да вмъкваме някой в играта (Катеринка в случая).. ела, че ни трябваш  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт