Сладкарничка за книги - тема 21

• 24 448
  • 717
  •   1
Отговори
# 165
Тя самата беше казвала, че иска да участва ........  Whistling

Здравейте и целувки на всички! Whistling

Момичета, до 15.11 ли е самото записване за коледната игра и съответно публикуването желания списък? Иска ми се и аз да се включа и да изпитам отново тази приятна емоция  Hug

Другият вариант е ябълка да се включи в  следващата игра...

# 166
Чух за подаръци и първа пристигам  Mr. Green

Паяче аз чета само на хартия. Освен бухльовци обичам ъъъъ ... рибките, синият цвят, фотоапаратите, grupmy cat, магнитчета и картички от света и у нас и още един милион неща  Mr. Green Дай жокер де  Whistling

И аз днес си купих една торба работи, които не знаех, че ми трябват  ooooh!
Скрит текст:
Ароматни свещи (един куп чаени, една огромна и една нормално голяма); два вида аромати за кафе (от лидл), които мисля да използвам за мъфини   chef; купа/мензура за бъркане на сладкиши   chef; балсамико и зехтин с подарък ей такъв оливерник

ии това май е по-интересното  Mr. Green
Започнах да сглобявам малко по малко и подаръците за домашните и дружките. Чертая си идеи, правя списъци. До към 20ти ще съм във вихъра си  bowuu
А и принцесата ми намаза - един микрофон с мелодийки, че напоследък много пеем. Та да я стимулирам да си пее детето. Ще организирам дечко-лелешки концерт за мама-татко и баба-дядо  4470
Като наближат празниците и .... трябва да ме вържат у дома  Tired

# 167
  • USA, Steak State
Лелеееееее оливерника е СТРАшЕН!  Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 168
  • в огледалото на живота

Grinning
Записах и останалите неща...... Whistling

Честити ти придобивки Точ Hug
Да ги ползваш с хъс и мерак  Wink
Само незнам как ще го разглабяш оливерника  за миене... Blush

Още се моткам с моите идеи за другарчето,уф....трудно е,но скоро ще съм готова  Peace

# 169
И аз още не съм готова с нищо ...  Tired
Този път другарчето ми може и да е последно с подарък  Rolling Eyes

# 170
  • София
Ще премълча моето мнение по поставения въпрос! ОК съм обаче с компромисния вариант, предложен от Нели и подкрепен от Мижжж - Катеринка и Ябълка да си разменят подаръци; Нели да напише едно ЛС на Катеринка по този въпрос.

# 171
Хелоу  Mr. Green

Точ много покупки много нещо. Завидях за оливерника  Blush

Паяче за чета и на ел.четец /Nook simple touch glowlight/ и на хартия, даже често ги редувам Mr. Green Обичам пеперуди, маниачка съм на тема магнити, опитвам се да гледам и цветя  Rolling Eyes Туй то за сега...

Утре пак съм на интервю и от сега го мисля, дано този път имам късмет.  Peace

# 172
Паяче нали  Crazy
Такъв оливерник за първи път видях миналата година в хотел в Смолян. Много ми хареса, а и си нямах никакъв до днес  Blush. Лофче от Лидл е, делукс някакъв щанд има. Аз ходя веднъж на високосна там, ама днес се разписах доволно  bowuu
Дев ще го кисна с гореща вода и после ще чакам климатика да го пресуши Grinning то инак как  newsm78 Whistling

Grinning
Записах и останалите неща...... Whistling
Гръмпитооо  Heart Eyes

Лофче успех утре  Peace

Мижче вземи ми коя да е книга от списъка и пращай, че съм от по-нетърпеливите май  Mr. Green  Hug Усещам, че тези дни ще ти мине лошото настроение  Peace Аз вече излязох от дупките и от тъгата и вече съм в празнична еуфория. Мисля за банкети и подаръци  newsm03

# 173
Добър вечер , девойки красотни  Hug

Точунка , честити придобивки , със много здраве да си ги ползваш .  Hug  

Ябълка ..... не знам ...... освен някой да се включи , примерно Катеринка както сте предложили , друг вариант....и аз не се сещам , вече много момичета са купили това - онова за другарчето , вие както прецените , че е най - добре .  Wink  Hug

Кой каза , че го болят очите , аз съм същата , сутрин очите ми са слепени , един сърбеж имам и са супер отекли през целия ден , ама и не спирам да чета , магаре голямо съм .  Laughing

Хайде аз отивам да се подготвям за танците , мойта дружка каза , че който не знаел дадено хоро от предния път вече не знаещите го играели в коридора на училището с помощничката . Аз казах че ако се налага ще тропам и в стаята на директорката .  Joy  Голямо шоу ще е тази вечер , по-късно пак ще се включа  Hug

П.П. Лофче , големи палци ще имаш утре от мен , ще те мисля с добро и ще се моля за теб  Peace   Hug

# 174
Привет от мен!  Simple Smile
Аз приключих с покупките за другарчето. Купих и книгата ,и друго нещо
(дано да и  хареса Praynig)  
                         и мисля скоро да пращам.  Peace
Днес съм толкова хремава,че направо не мога да дишам.     newsm45  Дайте някой бабешки лек за силна хрема,моля.

# 175
  • на североизток от Рая
 Хойках и се завърнах.  Whistling

Кали, ще пиша на Катето, пък тя както прецени. Въпросът е деликатен, но все пак, както във всяка игра, и тук си има правила. Компромиси правим, когато може. Когато не може, търсим най-безболезнения начин, но този път аз просто останах в шах. Не искам да съм тази, която отсъжда и после да има обидени, огорчени, не! Коледа е празник, на който се случват чудеса и бих искала всяка от нас да получи частица от това чудо, да се почувства обичана, желана. Ако има тъга, ще приема част от нея като моя вина. Дано всяка от вас да ме разбира правилно, трудно ми е.  Confused

Нези, аз се влачих дълго със синузит, дращещо гърло, хрема...Досадно е, всяка вечер си слагах в носа Чаевец. Сутрин ми беше по-леко. Обаче денем - пак същото. Аз нали постоянно говоря, гърлото ми не може да си почине. Купих си ментови бонбони да смуча и да имам постоянно нещо в устата, дъвки Орбит дъвча непрекъснато, само като не спя нямам дъвка в устата.  Joy Мед ям с лимон, чай, но хремата е упорита и докато не мине седмица, не минава  и тя. Дъщеря ми сега  е така, слага си памук с ракия в носа. Това е гадно, но пък има ефект. Попитай Гугъл, много съвети ще намериш. Дано да ти просветне пред очите по-скоро, миличка!  Hug

Точ, ти толкова неща си си купила, кажи аз какво да ти пратя. Нали ме набедиха, че аз съм ти другарчето, кажи сега. Пък ако не съм аз, не пречи да знам какво искаш. или пък поне да прочете истинското ти другарче.

За протокола: туршия не съм правила, но мноого обичам. Майка ми прави същата като на леля Нинче, но е в буркани. Редовно прибягвам до мазата за буркан.   chef Обичам и кисело зеле. хаааа, такова имаме за вечеря.

Лофче, късмет и палци и от мен!  Hug Heart Eyes

Ще ми замирише на изгорял мариетин кекс вече.  Mr. Green

Последна редакция: пн, 24 ное 2014, 18:58 от neli mar4

# 176
Нели, много си ми забавна как се правиш, че не си знаеш другарчето. Или си го теглиш и забравяш  Joy Heart Eyes Hug

И да не ти е трудно и мъчно! Както каза - има си правила. Ако не сега, следващия път ..  Sad каквото - такова  Hug

# 177
  • София
Кали, ще пиша на Катето, пък тя както прецени. Въпросът е деликатен, но все пак, както във всяка игра, и тук си има правила. Компромиси правим, когато може. Когато не може, търсим най-безболезнения начин, но този път аз просто останах в шах....
Всички останахме в шах. Съжалявам, че ябълка е изпуснала сроковете и още повече съжалявам, че не е следила темата, за да успее да се включи акуратно в играта.
Не е въпрос на нечия вина, Нели, няма нужда да се чувстваш така.
Дръж ни в течение, ако Катеринка реши да се включи.

Нези, и аз съм правила тоя номер с тампоните с ракия  Crazy. Ужасно е и честно казано ми помогна само временно. После просто си купих капки за нос Африн и продишах  Grinning. Оправяй се бързо  Hug.

# 178
Благодаря ви,но това с ракията едва ли ще го пробвам. Naughty Ще видим утре как ще съм и ще купя някакви капки.
Мислех си дали Киф,би желала да се включи в играта.  Thinking

# 179
А, щях да пиша и на Нези. Чай от джинджифил много хубаво отпушва всичко  Laughing 2-3-4 резенчета към 1 чаша. Може директно да запариш с гореща вода, а може и да ги вариш. Може да сложиш и друг чай.
А за носа - сестра ми се е изтезавала също с ракия, изстисквала съм й и сок от лук. Аз не съм такъв мазохист. Само клеева тинктура с клечка за уши съм слагала Grinning Върши работа  Peace

Общи условия

Активация на акаунт