Сладкарничка за книги - тема 21

• 24 422
  • 717
  •   1
Отговори
# 75
  • на североизток от Рая
 Зориии, видях тееее!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 76
  • София
Скарамуш, страхотен се получи сладкиша! Heart Eyes Благодаря ти много, че сподели този блог. Уникални неща има! Hug

Да оздравяват кашлящите дечица! Hug

За кафе машините ще питам сестра ми и ще пиша, тъй като тя има много хубава, а ние никаква нямаме (да не говорим, че аз въобще не пия кафе) Embarassed

Хубава вечер на всички! Hug

# 77
  • Пловдив
Мар, ако се договорите на 6месеца е ок.
Моя лап-топ, така го купих 2-ра употреба с 6 месеца гаранция, ползвам го вече почти 5 година...

# 78
Специално за Незито, тъй като тя поиска, качих в албумчето три снимки на моята бонбона- две от изписването и една от днес.

Дев и Точ, много сте ми симпатични и двете, сега  видях къде сте ходили да хапвате заедно  Heart Eyes И прекрасната Мария, брей колко красота в това дете пу- пу!

Ааа и в на Мариетка преспапието ми останаха очите, и аз искам такова голямо, ще си поръчам на Дядо Коледа!

Хубава вечер кокичета  Hug

# 79
  • на североизток от Рая
 Киф, с удоволствие ще разгледам снимките!  Heart Eyes А ти ако искаш, разкажи повече за бебка и кака й. Много е мило у вас, сигурна съм.  Hug

Прекрасна Ева, Кифче!  Heart Eyes Така ме умили. И прилича на теб, нали? Simple Smile

Скрит текст:
а пък с албума  и паролата такива ядове имам  ooooh!

Последна редакция: нд, 23 ное 2014, 19:01 от neli mar4

# 80
  • Benelux / Varna
Добра ви вечер , другарчета!  Hug

Включвам се късно вечерта, защото просто нямах никакво настроение за разговори, мъчно ми е , че си изпратих рано сутринта семейството. Така е всеки път, но ще се окопитя скоро. Не ми се говореше много, но пък успях да ви изчета - всичко което бях пропуснала, а то не бе никак малко- цели две пълни теми  #Crazy Сега вече съм в час  Blush

Първо:
Искам да поздравя всички които са имали рожден ден: Нези, Елинка, Точице, Мария, щерката на Кифчето!  ( само дано не съм изтървала някого, ако е така, моля да ме извините)Да сте живи и здрави момичета! Бъдете обичани и обичайте! Мечтайте и смело крачете напред! За всички вас:
Скрит текст:

Девичка, много се радвам за чудесните новини и се надявам бързо да се възстановиш! Трогна ме, вярвам, че положителната енергия тук ще ти помага! Hug

Нарче, няма да се отчайваш миличка, млада си - всичко е пред теб и ще се нареди така като искаш!  Hug

Честити придобивки на Гиговчето!

Много се радвам и за хубава новина от страна на Мариетка - за детенцето й!  Hug

Кали, страхотна нова темичка и закачката с поетичните строфи много ми хареса!  Hug

Всички болни дечица бързичко да се оправят! Praynig

Момичета, радвам се, че сте ме включили в играта и напълно правилно сте взели решение да не ме чакате. Как можахте вобще да си помислите, че мога да се разсърдя,  Shocked. Естествено, че няма за какво!  Hug
Сега обаче ще ви разстрелям всичките  #2gunfire,,,че аз всички ви задрасках от списъка си със заподозрените си ! (  Joy Joy шегувам се разбира се). Почти всички сте избрали книжка за другарчетата си Blush, пък аз още списък не съм пуснала  ooooh!, всички отпаднахте от списъка ми  Rolling Eyes

Много се извинявам още веднъж за неудобството, което причиних и пускам своя списък сега. Измислих го днес и заложих на първоначалните си хрумвания:

1. Кейт Мортън - " Изплъзване на времето" или " Отминали времена" ( тази година прочетох другите й две книги и много ми харесаха, затова посягам отново към нея)
2. Кен Фолет - " Свят без край" I- ва част -  по препоръка на Вени, откакто тя я прочете и сподели мнението си за нея е в списъка ми с желани книги
3. Клаудия Циглер - " Мадам дьо Помпадур" - както сами ще забележите, отново наблягам основно на исторически романи, моята слабост
4. Трюгве Гюлбрасен - "Бьорндал" - заради преценката и споделеното от Нели, а и след прекрасната трилогия на Рагде, която четох миналата година, пак с удоволствие ще посегна към скандинавската литература
5. Джон Уилямс - " Август" - отново нещо ново историческо

Искам да се извиня на моето другарче, което ще ми подарява за това, че книжките почти всички по 20 лв, много ми е неудобно и се чудех коя друга да си избера, за да може да има избор и да не е длъжно да взема толкова скъпа книга, но не можах да си избера други. Затова другарче, когато четеш това, моля те да имаш предвид следното: не искам нищо друго да добавяш като изненадка- нито сладости за Коледа, нищо,  стига ми само книжката и личното ти послание, така няма да се чувствам неудобно! Благодаря ти! Ще се радвам на която й книжка да избереш - нека да е по твое усмотрение и предчувствие!

За моето другарче: ще пусна жокерчета скоро   Blush

Това е засега от мен, че май много досадих!

# 81
Кифче  Hug Hug Hug И аз ходих да видя бебка. Пу пу пу слънчице.  Heart Eyes Измий й очичките, че леля Точица изпадна в телешко умиление  Heart Eyes  bouquet

Зориии тук ли си вече  Heart Eyes

Авлига мила мини за мъничко Hug

# 82
Кифче, прекрасна е малката Ева  Heart Eyes
И как само гледка на последната снимка... душичка малка  Heart Eyes Много кротичка изглежда  Grinning
Пу- пу! Да е жива и здрава  Hug

# 83
Хелоу  wavey

Завърнах се и както обещах съм с поне 2 кг. отгоре  Mr. Green Като гледам и вие сте спретвали вкусотии вчера и днес. Аз уж искам да се накажа и да вечерям само ябълки, ама те едни големи и сладки  Blush

Киф малката Ева е едно сладко ангелче, както и каката разбира се  Heart Eyes

Гледам и земетресението са усетили някой от вас, Точ  Hug Hug Hug Ние бяхме на разходка след преяждане и хич не сме го усетили  Mr. Green

Да се похваля вчера успях и палто да си купя /по-точно татко ми го купи  Blush/. Готова съм да идвам в София в петък  Rolling Eyes

Отивам да си дочета "Ключът на Сара", че ми останаха 80 стр. Нели  Hug

Еее съжалете ме и ме оставете да публикувам, че имам и багаж за разопаковане.  #Crazy

# 84
  • на североизток от Рая
 Много се радвам, че Зори си е отново сред нас!  Hug Сигурно ти е тежко, разбираемо е, спомените да те топлят, миличка!  Hug Heart Eyes А нали всички сте добре, не мисли за раздялата, ще има срещи.  Hug Hug Hug

Авлига и на мен много ми липсва, сигурно е затрупана от работа, ангажименти.  Hug Дано да се обади.

Другарче на Зорито, имаш вече списък пред теб.  Simple Smile

Зори, на адреса на майка ти ли да се праща пакетчето? Ако е на него, имам го и мога да го предоставя на другарчето ти.

# 85
  • Benelux / Varna
Отивам да гледам снимките и аззззз
И забравих да кажа прекрасното впечатление, което ми направи библиотечката на Скарамушчето!

Тук съм Точ, мъчно ми е , ама след по-малко от месец съм при вас, ще чакам подобаващо посрещане!  Joy Blush ( шегувам се разбира се, не ща ни обискировка,  ни задържане на куфар пълен с книги  hahaha Joy)

# 86
Зори, добре си ни дошла  Hug

И аз видях бебе Ева  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Кости, кажи ми какъв сладкиш ти се яде и веднага ще ти тупна някой постен Grinning  Hug
Ето ти едно мокро брауни. Става страхотно!

Най-простото, което може да си направиш, са бонбони с фурми и ядки Simple Smile Мелиш фурми и ядки (бадеми, орехи, кашу) по желание. Може да им добавиш какао, овалваш в кокосови стръготини или какао и си готова   chef

# 87
  • Benelux / Varna
Да, Нели , на адреса на майчето ми! Тя ще го получи вместо мен и ще ми го остави под елхата, а аз ще си го взема лично за Коледа!

Кифче, да ти е жива и здрава и малката Ева! Видях снимките, сладуранка! Hug

# 88
Тук съм Точ, мъчно ми е , ама след по-малко от месец съм при вас, ще чакам подобаващо посрещане!  Joy Blush ( шегувам се разбира се, не ща ни обискировка,  ни задържане на куфар пълен с книги  hahaha Joy)
Аз точно преди празниците излизам в отпуск  Whistling Но мога да дойда да ти направя комитет по посрещането  Heart Eyes Hug

# 89
  • ГОре на черешата...
Ооо, Киф, прелестна Ева!!! Като едно малко коледно ангелче Heart Eyes!

Сега да ви кажа, таковата, козуначени кифли с шоколад е уникално добра комбинация, почти като книжка с кафе...като казах книжка и се сетих - кой тук имаше Когато кипарисът шепне? Ако не е нахално и е свободна може ли да помоля да ми я прати за прочит Shocked?

И една молба имам към Точицата, ама на ЛС, да не спамя темата...

Общи условия

Активация на акаунт