Сладкарничка за книги - тема 21

• 24 431
  • 717
  •   1
Отговори
# 105
Ехоооо  wavey  

Кифче , погледнах и аз снимките на Ева , съвершенна е , много изписана . Красиво малко бебче е    Heart Eyes

Зори , добре дошла  Hug

Аз не съм другарче на Мери и Дес , това констатирах от постовете , а на кой ли съм ?  newsm78 Другарче я се покажи да те поогледам  Laughing  

И аз имам "Когато кипарисът шепне" , ако някой я иска да свирка  Whistling

Другарче , днес долу - горе измислих какъв ще е подаръка ти , дано да успея да те зарадвам . Но е рано за закупуването му  Wink

Отивам да чета "После" , много ми е интересна , но стила на писане на книгата ми е малко труден . Напомня ми на "Моля те , погрижи се за мама" , която е една ужасно силна книга за мен. Хайде лекинка от мен и да препирате по повечко  smile3503

Последна редакция: нд, 23 ное 2014, 21:37 от nara86

# 106
  • София
Видях снимките, леле, Киф, една малка съвършенна прелест  lovekiss
Точ, на последните снимки изглеждаш одухотворена, много си хубава. Дев, как я събра таз коса прекрасна !?
Зори, добре завърнала се, липсваше bouquet Скоро пак ще видиш близките си, идват празници  Hug
Мариета, далекогледството в детска възраст по-често се оправя.  Peace Стискам палчета да стане по-бързо при вас.
Рейн, стис палчета!
Ох, колко неща си мислех да пиша... сега не се сещам...
чао ви  Hug

# 107
Точи,пъзела го редихме 'амнаисет пъти,не омръзва и това.... Crazy
След хиляди уговорки  успяхме да го приберем в кутията,за да се запази.
Чакам Коледните празници за да го налепим на спокойствие.Лепило имам вече,даже и за рамка се оглеждам  Hug Hug Hug
Значи Точката,Мариет и Миж внимание:в сряда ще пускам към вас  Peace
Последната да ми потвърди на лични удобния  адрес за книжките които да върна  bowuu Hug
Ухаааа пУдаръци  Flutter
А ти от къде ми имаш адреса? Да не съм ти другарче  Heart Eyes Или имаме клюкарка в редиците  Thinking  Hug  Mr. Green

Много се радвам за пъзела. Колко малко трябва на едно малко същество да е щастливо. Моята принцеса днес е на седмото небе - леля й подари един куп розови ластици за коса ("пинк куку" както им казва тя  Heart Eyes) и й направи 89378465 фонтана на главицата. Е толкова е доволна. Не дава да ги пипаме Grinning Голямо щастие  newsm76

Маришка, благодаря ти  Hug Покрай торнадото на Дев, няма как да останеш тъжен, пасивен или нещо такова. Тя е като динамо за самолет, а аз край нея съм като батерийка от волт и половина (има ли други инж. тук или само аз ще се разбера какво искам да кажа  Mr. Green)

# 108
  • Пловдив
Нара, то никак не е трудно да се сетиш, че не си мое другарче, аз в първия пост след жребия май написах, че не си ти  Mr. Green
А аз на кой съм другарче  Flutter

# 109
  • на североизток от Рая

На мен!  Flutter

# 110
Оу, Киф душицата ти малка, много е сладичка Heart Eyes И мъничка Heart Eyes Моите май никога не са били толкова малки Laughing Да и нацелуваш дупето Heart Eyes

Зори хелоу! Много се изгуби този път, но за добро е било. И не се натъжавай, след месец пак ще си с близките си хора Hug

Мери мило мое другарче, благодаря ти за линка Hug Ще се прави! Но не знам какво е стевия Blush Доколкото разбирам от коментарите, може да се замени с мед newsm78

Жокер: нито една от кориците на книгите на моето другарче не ме привлича особено. Всъщност само една, но точно тази книга нещо ме спира да я подаря Thinking

Очаквам вашите жокери.

# 111
  • София
Момичета, не съм прочела последните две страници; ще го направя утре.
Сега влизам само да ви поздравя от Вивиан, много й липсваме, но е много заета. Хубавото е, че ще успее да дойде на срещата в събота  Grinning

Лека нощ от мен   Hug

# 112
Жокер: нито една от кориците на книгите на моето другарче не ме привлича особено.

Този жокер и моето другаче може да го счита за жокер от мен.  Mr. Green

Нищо не ме "тегли" към нито една твоя книжка, другарчееееее!
Чакам съдбата да ми проговори какво имаш нужда да четеш в началото на следващата година...

# 113
Набързо само, Кифче бебонка е много сладка,да ви е жива и здрава! Мъничка, пухкава,да я нацелуваш навсякъде  Crazy
Зори, добре дошла мила Hug
Лека ви нощ прекрасници!

# 114
  • в огледалото на живота
Ухаааа пУдаръци  Flutter
А ти от къде ми имаш адреса? Да не съм ти другарче  Heart Eyes Или имаме клюкарка в редиците  Thinking  Hug  Mr. Green

Ха,ха.....откъде,отникъде....... Joy
Ама пуст ентусиазъм да доставя радост на приятел...... Crazy
Но има начин да намеря де... Wink
Сега,ти ми го прати на лични Hug

И пак благодаря за голямото щастие на малкото торнадо  Heart Eyes
То ти си цяло щастие,че се запознах с теб  Hug Hug Hug

Мариет, Hug
Бисквитките друг път,пошегувах се.Не,че не са прекрасни,но не се ангажирай с мен   bouquet

# 115
  • Ямбол
Олеее, колко много сте изписали, дори и нова темичка ..
Калии, чудесна Коледна темичка  Hug Тоолкова е уютно тук   bouquet
Поетичното изкушение е шедьовър   Heart Eyes
Кифче, малката госпожица е неустоима за мачкане и целуване  Heart Eyes Да ви е здрава и много да ви радва   bouquet

Последна редакция: пн, 24 ное 2014, 12:53 от Мария.Ч

# 116
  • Benelux / Varna
Жокерче: Моето другарче си пада по козметика и то по точно определен тип такава  Joy
И аз преди да знам че ми е другарче се заглеждах за сувенирче точно за него, с мисъл за него   Heart Eyes, каква телепатия само  Wink

# 117
  • Пловдив
Зори, на твоя жокер май отговаря Нели /не се гримира и лакира, луда е по парфюми/  newsm78 , евентуално и Точица /ако се увлича само по лакове/, със сигурност не съм аз /казвала съм хиляди пъти, че съм кифличка и обичам всякаква козметика/  Rolling Eyes

Нели  hahaha не ти вярвам  Laughing

Другарче, а корицата на твоята книжка е прекрасна, повлия на моя дух  Peace

# 118
  • ГОре на черешата...

Другарче, а корицата на твоята книжка е прекрасна, повлия на моя дух  Peace
Налииии  Flutter

Току що изгледах Добра година...каква светлина само, какво слънце, ах, тази Тоскана...дали ще я видя някога?

Лека нощ Hug!

# 119
  • Benelux / Varna
Аа Деси, ти пък защо така се изключи от списъка ми,  Sunglasses , не визирам  че си пада само по една козметика, но си  има слабост към определена такава. И повече спирам, че ще ме разконспирирате   Blush

Общи условия

Активация на акаунт