Сладкарничка за книги - тема 21

• 24 762
  • 717
  •   1
Отговори
# 330
  • на североизток от Рая

Благодаря на Нели за старанието и времето!   bouquet  

Лита, остани в играта!  Hug Изпрати на другарчето си, едно другарче ще прати на теб. Тук пръст има съдбата, не искам да развалям създадените двойки.
 Моля правилно да ме разбереш и съжалявам за огорчението ти. Доста ме натъжава постът ти, но все пак, хората сме различни, темпераментът на всеки е различен. Та така.  Hug

# 331
  • USA, Steak State
Лита, не искам да се отказваш от играта, а просто да ни позволиш да те опознаем. Това беше целта на дискусията досега.

# 332
  • На планетата Земя
ДругарчИ, да знаеш, че книжката ти вече Е купена, така че никакво отказване.  Naughty

# 333
  • София
Въпросът е, че не можете да накарате някого насила да се сближи с вас  Laughing
Не става така, извинявам се  Stop
Лита няма желание за подобно сближаване. Това разбрах аз от поста й. Не виждам смисъл да я караме насила - "Ама моля ти се, сакън, стой и пиши, за да те опознаем. Ние искаме да те опознаем"  Laughing
Ами не става така.

# 334
  • USA, Steak State
Въпросът е, че не можете да накарате някого насила да се сближи с вас  Laughing
Не става така, извинявам се  Stop
Лита няма желание за подобно сближаване. Това разбрах аз от поста й. Не виждам смисъл да я караме насила - "Ама моля ти се, сакън, стой и пиши, за да те опознаем. Ние искаме да те опознаем"  Laughing

И ти си права, че на сила хубост не става ама... Надявам се да не е това случаят.

---------------------------------

Снощи правих "Нещо в гърне"  Joy Joy Joy Слагах на мунти каквото ми дойде на ума в съда и бутнах във фурната. Да не се разбира за "другото гърне".  Mr. Green

Ми.. нали ми беше за сефте, това като кипна ( бях сложила капака), като почна да пуши вътре понеже падна на дъното на печката ( добре, че нямам реотани на дъното). Беше димна завеса у нас. Гледате ме в 9 вечерта как съм се нагъзила и търкам печката.  hahaha Смях... та май скоро няма пак да правя "нещото в гърне".

# 335
  • София
Според мен просто правилата могат да се преразгледат след Коледната игра.

Но предлагам сега да се съсредоточим върху удоволствието от Играта!  Hug

# 336
  • ГОре на черешата...
Моите деца даже са над 20.  Joy

Ааа, нИ сЪ изтъквай, молА ти се, моите са 22, упс - 23 с ММ, водя те smile3533...

По дискусията - ох, и аз не мога да пиша през деня, но пък другарчето ми пише, пише Whistling...иначе всичко прочитам преди да напиша, един вид ви следя, мдаммм...

Мирише ли ви на моя кекс - с портокалов аромат и парченца натурален шокалад...ай миришете по-бързо, че го нападнаха hahaha...изчезваме на пазар, до  после.

# 337
  • София
Здравейте,

ООО, Мариеткин, не така с този кекс. Как обичам комбинацията- портокал и шоколад  Embarassed

Няма да взема отношение по дискусията. Съгласна съм с Петето, да се преразгледат правилата, след тази игра. Peace

Обичам ви. Пак ще ви нагледам, по-късно.  bouquet

# 338
  • София
Включвам се телеграфно и на бързо, защото имам работа и на ушите си.

Мария Ч., ще ти донеса "Пентаграма" на Миж в събота, прочела съм я  Peace
Миле и Вени, да не направите две отделни резервации, та да се чудим на коя маса да седнем? Че като гледам какви полемики се вихрят в последните няколко страници, ми се отщява и игра и всичко, честно ви казвам  ooooh! мислите ли, че Нели заслужава всичко това???
Моето мнение е същото като на Милето, Мижка и Синя слива. За мен удоволствието от играта идва не толкова от подаръка, който получавам, а от този, който подготвям и изпращам. "Писъкът" от щастие на моето другарче, отворило пакета си, е моето удовлетворение и радост от всичко това. Ще ви задам въпрос. Как бихте се почувствали, когато сте приготвили подарък, вложили сте любов и внимание в него и с нетърпение очаквате отсрещната страна да сподели емоцията си след получаването, а вместо това в поста пише само "Благодаря ти за подаръка! Получих го!"
Няма повече да пиша по темата!
Заявявам кратко и ясно позицията си - правилата да се спазват, а който иска нека участва, по възможност с нужното отношение и уважение към Нели, темата и другарчето си в частност! Тези неща допират до първите 7, съжалявам за крайната си позиция, но аз съм си такава, може да ме сложите в черния списък, няма да се разсърдя!

# 339
но пък другарчето ми пише, пише Whistling...иначе всичко прочитам преди да напиша, един вид ви следя, мдаммм...

Аха! Излових те! Аз съм, нали Flutter
Какви сладки си ми приготвила?

Но предлагам сега да се съсредоточим върху удоволствието от Играта!  Hug
+1 дето се вика.

Лита не се отказвай от играта. След твоя пост си обяснявам някои неща за теб и разбирам отсъствието ти. Твое право е да се сближиш или не с нас, но явно ти харесва тук, щом участвА в почти всички игри Wink

# 340
Стига сме коментирали вече тази тема... ябълка дори не се появи. Няма да говоря повече.
Някой по-напред каза в скрит текст какво има предвид Миж, точно така го видях и аз  Sick

Лита, брей, имало и по-трудни хора от мен за сближаване и отпускане  Blush Hug Няма смисъл да се отказваш, просто наминавай от време на време (по-често)  Peace не казваш кой знае какво, просто може да взимаш повече участие  Hug

Както и да е. Излязох от ДМ с шарени нокти  Joy харесах си 2-3 лака, едва излязох с 1 купен  Joy
Взех картичка на другарчето  Heart Eyes Другата седмица мисля да купя книжката, тази седмица трябва да реша коя да е, много ми е трудно коя да избера...  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 25 ное 2014, 18:46 от Merry.

# 341
  • София
Миленце, набелязала съм си книжки, които не са от списъка, само те закачам Joy Колкото да знаеш, че си ми основния заподозрян, не си ме разубедила. Hug Трите на Джождо Мойс ще си взема, ей тези, дето Лофчето ги е споменала, първите две, и още една имаше  Heart Eyes

# 342
Ами, дами, какво да кажа, разконспирира Нелче новината  Laughing
Благодаря за честитките, със "Слепоглед" на Уотс сме в наистина страхотна компания (аз лично стискам палци на Надежда Розова и "Създания от време" на Рут Озеки); тръпката е голяма.
Седем номинирани преводача и превода, кой ще грабне наградата?!
Церемонията по награждаването е в четвъртък, в Американския център на Софийската библиотека на пл. "Славейков" от 19:00, вход свободен, така че ако някоя от софиянките е свободна в четвъртък вечер, ще се радвам да се видим на живо там и да се почерпим реално.
(Че ние със "Слепоглед" няма да вземем наградата не се съмнявам, но все пак е приятно да сме сред седемте номинирани за нея)
За всички останали дами - виртуална почерпка:

# 343
Ами да, забравих да поздравя Камиче!   bouquet Може би си имаш едно на ум, че може и да не спечелиш, но никога не подхождай по този начин!  Peace Положителни мисли за положителни резултати  Grinning Hug

Нара, наздраве  Laughing гаврътвам тука червено винце и съквартирантката ме гледа странно, пита ме хиляда пъти какво е станало, какво ми има, защо пия вино, какво празнувам хаха  Joy щото аз по принцип не пия и ей така не ми се допива вино!  Joy

# 344
  • USA, Steak State
Камиче, имаш стиснати палчета от мен. Предвид, че надзърнах в "Слепоглед" в оригинал и видях за какво иде реч направо шапка ти свалям, че си успяла да преведеш това нещо разбираемо.  newsm20

Общи условия

Активация на акаунт