Сладкарничка за книги - тема 21

• 24 747
  • 717
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Хах, Мариет, и аз не съм правила твоя кекс. Ако взема да го направя, ше пуснеш ли още малко жокерче? Flutter Правих този на Елинка обаче Heart Eyes
Днес се опитвах да публикувам, ама около игрите с конструктора, докато публикувам, ми даваше все 15 и отгоре нови съобщения  Crazy Викам си - не съм актуална, чакай да чета... и така 2-3 пъти  Joy Та сега всичко ми е мазало  Crazy
Гигич, Нарче, Точ, Авлига, Нел, Кости, Мери, Зори - да кажа, да кажа ....  Hug  Hug  Hug
И на всички други  Hug  Hug  Hug   Hug  Hug
Ние с ММ досега не сме си правили елхи 8-9 години - само семпла украса с клонки. Аз купувам винаги коледна звезда по празниците, много я обичам, но не успявам да я запазя за следващата година, или ако успея, не цъфти за коледа  Confused Това ни е било. Миналата година за сефте си направихме елха, истинска  Heart Eyes И тая година ще е така, пък от догодина ще му мислим.
Сладки сънища на всички, да сънувате тиха снежна нощ, със северно сияние и звън на шейни в далечината... вой, звезди и хрупане на сняг под нечии лапички...  Hug

# 391
  • Пловдив
Не съм цветарка и не гледам цветя, но marisha7, според мен е по-лесно да отгледаш дете отколкото коледна звезда, понеже и на мен ми харесва една година сестра ми ми подари...тръгнах да чета как се отглежда и се хванах за главата  ooooh! това, който е успял да запази това чудо до следващата година да цъфне заслужава медал  Peace

''Книгите и хората имат едни и същи врагове: огънят, влагата, времето и собственото им съдържание. '' - Пол Валери

Лека нощ, утре няма да ви досаждам много, защото ще съм с дружките навън, този път мисля да платим интернета  Laughing та вечерта ще гледам да съм на линия.

# 392
  • София
Дес, верно си е, аз се имам за цветарка, в студентските си години съм го работила, после ми стана хоби и много ми липсва. Като стана пенсионерка един ден, живот и здраве и ако е рекъл Бог, ще си открия магазин за цветя  Flutter Обаче коледна звезда не съм успявала да опазя...  Hug

# 393
  • София
Другарче обичаш ли шоколад с лимонов привкус?
Не  Naughty
Вземи ми класически млечен с лешници, без стафиди или други плодове и няма да сбъркаш  Peace Бонбони "Тофифи" също вършат много добра работа за поддържане на окръжността ми  Heart Eyes
И тъй изказАх се  hahaha

Исках още да пиша, но в този час вече мозъкът ми го няма.
Затова само ще ви гушна виртуално всички  Hug
И лека нощ!

# 394

Аз май не съм другарчето Rolling Eyes, но се чувствам дъжна да кажа - ооооообижавам! Портокал/лимон + шоколад е една от най-любимите ми комбинации на света.  Heart Eyes

Четох, четох... и в крайна сметка успях да изчета полемиките от днес, така че да се изкажа и по този въпрос  Mr. Green - сколонна съм да се съглася с аргумените ви за редовното присъствие, момичета, но като се замисля, че аз самата искам да пиша толкова повече отколкото успявам (Надявам се моето прекрасно другарче да не се чувства пренебрегнато!) Може би е добре да преосмислим правилата още веднъж след тази игра. Някои от момичетата не пишат много наистина, но пък вече са участвали в някои от игрите и с това са доказали, че може им се има доверите като на другачета. Simple Smile

Мъчно ми е, че именно Лита частично стана повод за тази дискусия, защото имах възможност да се запозная с нея и я намирам за изключително приятна, мила и деликатна жена (каквото впечатление впрочем оставя и тук с малкото, което пише в темите). Лита,  Hug от мен!

Много се радвам за теб, Камиче! Това е сериозна награда и наистина би било признание за труда ти да я спечелиш, надявам се да стане така без да съм чела превода ти. Simple Smile "Създания от време" много ми допада като превод на заглавието на романа на Рут Озеки, може би и осталаната част е толова сполучлива.

Момичета, с този пост ви казва и "чао" за малко. Wink Заминаваме иии... ще ви пиша пак другата седмица. Да не вземете да ме изключите от играта междувременно и мен, ей!  Hug  Hug

# 395

Има ли *шоколад* в изречението, значи всичко е супер  Laughing
Само да не е с мента  Mr. Green с лешници и стафиди най-обичам Heart Eyes

# 396
Добро утро , милички  Hug

Да кажа , че и аз няколко пъти съм вземала Коледна звезда за мен и мама ама ...уви .... не може да вирее при нас , много е махната и не оцелява дълго време , иначе е много красива .

И аз много обичам всичко сладко , ама всичко , баклави , торти , шоколади , локуми , кексчета . То си ми и личи де , закръглена съм като планетата Земя .  Laughing 

Нямам търпение вече да стане петък , събота , за да тръгна на пазар за подаръците на моето другарче , винаги се вълнувам така все едно на мен си ще подарявам подаръка .  Laughing

Хайде хубав и спорен ден от мен, по -късничко пак ще се включа  Hug

# 397
Добро утро  Hug

В помощ на другарчето обичам шоколади с лешници, много обичам бял шоколад. Не знам дали споделих но в миналата игра Нези ми беше пратила точно бял шоколад и понеже си получих подаръка 3-4 дена преди сватбата и не ядях сладко го бях закътала. И в деня на сватбата целия ден мина без да хапна хапка и вечерта отварям багажа в хотела /мама беше го стегнала/ и най-отгоре шоколадчето от Нези, така че с ММ го нападнахме  Mr. Green Нези  Hug

Днес не ми е добре и пийвам само кафето с вас и пак ще се връщам в леглото.

# 398
Добро утро!

Миж, благодаря за линковете. Изчетох си с интерес, винаги е добре да научаваме нови неща.

Лофче, бързо да се оправяш! Дано е нещо незначително!

Другарче, не ми пращай шоколад, че и без това си хапвам доста сладко.  Simple Smile Но ако все пак някой вид много те изкуши, с радост ще си го хапна, а пък ММ съвсем доволно ще го излапа.  Heart Eyes

Не съм другарче на Мери, в моя списък има книга на Хермес, сега ходих да проверявам.  Simple Smile

Лек ден на всички!  Hug

# 399
  • София
ДУ, момичета!  Hug

И хубав ден от мен!  Hug

# 400
  • Пловдив

"-...понякога си струва да отстояваме и принципите си, нали? -Понякога, да... Номерът е да знаеш точно кога и точно кои принципи! " - Артър Хейли, "Колела"

Прекрасен ден на всички  Hug

# 401
  • София
Добро утро,

Деси, срахотно е това кафенце, а и цитата.....

Хубав ден.

# 402
  • в огледалото на живота

"-...понякога си струва да отстояваме и принципите си, нали? -Понякога, да... Номерът е да знаеш точно кога и точно кои принципи! " - Артър Хейли, "Колела"

Прекрасна мисъл  Heart Eyes
Благодаря Деси Hug

Камиче,каква хубава новина!Ама как те разконспирираха,а  Simple Smile
Адмирации за трудът ти,заслужаваш го   bouquet

# 403
ДУ Hug
Свакя, нъл ти викам че обичам шоколада с портокал, пък ти с лимон, няма да се разберем така Simple Smile

Зори, не видях какво си писала, нищо де-прегръщам те!
Лофче,оздравявай бързо!
Хубав ден,момичета!

# 404
  • ГОре на черешата...
ДСУ Mr. Green!
Ха кой ще го разгадае пръв...

Обожавам с портокалов, но и с лимонов няма да откажа, пращай Flutter...

Общи условия

Активация на акаунт