Сладкарничка за книги - тема 21

• 24 720
  • 717
  •   1
Отговори
# 480
  • Benelux / Varna

Например тази седмица съм си сама и въобще няма да готвя, карам на моркови, мюсли и мляко.  Simple Smile

Лелеее Елинка, ти гладна умря бе душо! Аз все ровя в хладилника! И сега се чудя какво ми се яде  #Crazy, това между другото ми се е отразило и на килцата, позакръглила съм се  Embarassed

Оуу забравих да ви кажа как изкарах в Италито: ми как : ядох, ядох и пак ядох : паста, пица, джелато,паста,пица,джелато,паста, пица, джелато и така до пръсване! ААа забравих винотоооо, мале едната вечер така съм се натаралянкала, че за малко да се попикая от смях : щото на мен така ми се отразява като прекаля- заливам се от смях, ама на компанията хич не им било смешно, щото картите за транспорта били в моята чанта и аз 20 мин съм ги търсила, превивайки се от смях, без да знам, че е 12 без 15 , а метрото бачкаше до 12 Simple Smile
Иначе си изкарахме супер - най- вече заради хубавата компания, времето беше ужасно ( меко казано), такива порои скоро не ме бяха хващали никакви. Не спряха поройните дъждове ни за ден, ама ние катили - екипирани и с чадъри се наслаждаваме на всеки миг там! Само първия ден успяхме да откопчим няколко часа без дъжд. Милано ми хареса, противно на очакванията ми! Размазахме се от шопинг, можехме и още  Embarassed, но туриста в мен надделя! Посетихме и Торино, също ми хареса. За съжаление точно Бергамо ми отпадна, а беше първо в списъка ми, отпадна защото остана за последния ден , а за наш късмет тогава валя най- много, нищо не се виждаше от пороя. Сестра ми и мъжа ми се бяха разболяли вече от 4 дена обикаляне в дъжда и се смилих над тях и прекарахме деня вместо в стария град в мола Орио срещу летището - олеее  Embarassed, както бяха болни - така цял ден не успяхме да обиколим целия мол, ми те по 5 часа в пробните  #Crazy, едвам закопчахме куфарите. Оставихме си Бергамо за другия път, когато ще го съчетаем с почивка на езерата около Милано - Комо примерно. Ето две снимки, едната е силно показателна за духа на компанията: нас нищо не може да ни спре! Другите, когато ми остане време ще ги кача у фейса, ама може и след 3-4 години да е  Joy, още от Венеция от преди 2 години не съм качила   :blush

Последна редакция: ср, 26 ное 2014, 23:37 от zornitsa

# 481
  • София
Зори, бях се сетила, че когато си писахме за пътуването ти ,  забравих да ти кажа да не пазарувате от Милано,където са убийствени цените дори при намаления, а от Орио центъра! Добре че така сте направили  Hug Много си го обичам аз този мол  Grinning жалко за Бергамо, но нищо - другия път  Simple Smile

# 482
Добра МРАЗОВИТА вечер!

Настудувах се два дена на работа. Край! Заспивам зимен сън  Crossing Arms Чакайте ме през Май  Whistling

Скрит текст:

и това без вятъра, с него сигурно е -8346534 градуса  Cry

Кокиченца, благодаря ви за поздравите, но днес нямам имен ден. Или никога не съм го празнувала, нооо ...
Скрит текст:
днес е Стелиянов ден, а аз съм Стела. Като бях малка само аз си нямах имен ден у дома и след допитване до дядо поп, се оказа, че ще празнувам на Стефанов ден. Понеже съм кръстена на Стоян, а те празнуват на Стефанов ден. И който нямал имен ден празнувал на този, на когото е кръстен. Ако и той няма - на свети 40 мъченици, защото не се знаело дали неговото име не е било на някой от тях. Та така, от както се помня празнувам на 27ми Декември  bowuu

Което ме подсеща за жокер - моето другарче има имен ден през зимата Peace Следите ли ми жокерите  Flutter

Миж прекрасен жест от Нелка. И двете сте страхотни  Heart Eyes Hug Искам като твоето розово нокти  Crossing Arms. Моля лак, номер, име ....  Mr. Green Излизаш ли вече от дупката  Hug Аз излязох от моята, идвай, тук е по-хубаво  hug

Гледам и други хубави ноктета  Peace

Кали може ли да дода на гости  Hug А ТМ щом не те е уважил днес, ами ти таковата .... върни му го довечера  Mr. Green

Ух скачам от тема на тема, ама каквото се сетя пиша, че много коментари изчитам и ... тук забравям две страници мнения, а вие ми говорите да помня книги  ooooh!  Mr. Green

Авлига снощи гушнах ли те? Нищо. Днес пак! Една прегръдка в повече може само да помогне  Hug

Дев и на теб мило  Hug И за Милето и за Мариетка  Hug Hug Наричке, кокошчицата ми златна и за теб има  Hug Ух забравям някой нали Sad Не е нарочно  Hug Hug

Евилан,
Скрит текст:
твоите колежки пък са дърти свраки  Stuck Out Tongue. Слушай си музика и си пий смутито, а пък те нека си съскат и да са скучни и сиви  Mr. Green

ОООО ЗОРИИИТУ добре пасвам на твоите жокери  bowuu ама се сетих и за други душици, та ...  Thinking А моето другарче обича да пътува пък  Mr. Green

Нелка  пак  Hug  Аз те чета  newsm51

Кости ти ли пита за шоколада с лимон или Паяче? Изгубвам ви вече, ама да си знаете: обичам шоколад с портокали, обичам лимони под всякакъв вид, ама шоколад с лимон нямам спомен ... или май бях яла някакъв с лимон и мента  newsm78 Ще се изяде при всички положения  Mr. Green

Ух много стана. Хайде да ви оставя малко. Лека нощ, пуснете по една кратка програма на пералните (Кали ти не! Той е наказан Mr. Green) за здрав сън и до утре  newsm03

# 483
  • ГОре на черешата...
Зори, така хубаво разказваш, че станах да си търся чадъра hahaha...ама поне хубаво сте си изкарали. Обожавам сладолед, мечтая да опитам истински италиански Crazy...

Ооо, Точ, измръзна ли Hug? Тююю, моят имен ден през лятото, отпадам, не съм ти другарче...

# 484
Тъй... куко щях да пиша  Crazy мммм, да, чаша винце  Mr. Green

Хммм, да, вписвам се в 3 допирни точки със Зорито  Heart Eyes припознавам се в книжките (много интересно  Laughing ), в гоблените (макар и да не съм си ушила още първия и последен, за сега Grinning ) и в готвенето Grinning обичам и да пътувам, ама дали се знае в тази тема. Пък и за сега не ми се е отдало чак толкова... дано през НГ повече  Heart Eyes

Точ не ми е другарче, нямам имен ден.

Моето другарче каза ли какво обича или не.. забравих. Другарчееееееее, ела да кажеш  Hug че да знам да гИ изяждам ли, да гИ скатая ли....  Joy

Ох, лягам аз  Hug Hug Hug

# 485
  • на североизток от Рая
 Аааа, Точ, моят имен ден е през зимата - Никулден.  Simple Smile Аз съм, аз съм.  reverance newsm35 newsm57

# 486
Аааа, Точ, моят имен ден е през зимата - Никулден.  Simple Smile Аз съм, аз съм.  reverance newsm35 newsm57
Hug Hug Hug

# 487
  • София
Точ, да не съм пък аз твоето другарче??  Thinking
Лаковете са всъщност два - горният е розов брокат, на Blue sky са мисля.. newsm78

# 488
  • София
Така правех навремето с всичко, като не мога - рев, рев.  Mr. Green После обръгнах и станах инат и всичко учех напук на себе си. Като магаре на мост съм.
Това все едно го прочетох за моя Убостник, малкият, на 7г. дето е.
Квот' не може, реве  ooooh!
Искам и аз след някоя и друга годинка да се поФаля, че учи на инат. Нека да е на инат, ама да учи  Praynig
И като стана дума за него... ще е с мен на срещата, дано да се държи прилично  Praynig Пригответе се психически  hahaha

Евилан, няма такова нещо "възраст".
Тук всички сме на 22 години, много моля, в т.ч. и ти.
А колежките ти като не знаят какъв е кеф слушалките в ушите и любимата музика, да имат да вземат с коментарчетата си  Naughty
Човек живее един път! Защо да не живее така, както иска? Ако ще и неразбираемо да е за другите!

Зори, благодаря за италианския ти разказ  Heart Eyes
Скица неземна си ти  Hug

Отпаднах категорично и като Точково другарче  Thinking
Остават ми заподозрени 12 броя  hahaha

Нелко, верно ли празнуваш имен ден на Никулден? Все си мислех, че си на св. Ана  newsm78

# 489
  • ГОре на черешата...
Тъй... куко щях да пиша  Crazy

И аз - Миж, премяната ти е прелестна и много мечтана от мен Heart Eyes...

Човек живее един път! Защо да не живее така, както иска?

Абсолютно Peace!

# 490
  • София
Мариетка, ако ти харесва премяната ми, ти я подарявам  Hug
Тя ми е за аватарната игра  Flutter

# 491
  • ГОре на черешата...
О, Миж, благодаря Hug, но не - не само като премяна ми харесва, а като местата, които показва...а иначе аз не се променям тук, от доста време, подписът под аватара не пипам за нищо на света...

# 492
  • Benelux / Varna
изкарали. Обожавам сладолед, мечтая да опитам истински италиански Crazy...

Мариетка, пожелавам ти го от все сърце!
По- хубав от италианския сладолед, но тоя домашно- правения-artigianale, не индустиялния,,не съм опитвала. Пристрастена съм! Бих отишла в Италия само заради храната и сладоледа дори! Във Флоренция миналата година бяхме случили един фестивал на сладоледа ( целия град беше в къщички за сладолед), малееее що нещо изядох не е истина просто,,,плащаш по 5 евро и ядеш на корем, каквото искаш и по- колкото искаш. Вървим из града - пълним купичките, изяждаме, пак пълним - дори ломонов опитах тогава ( смятайте, а лимонов вкус не обичам). Най- любим ми е един с яйца, ама му забравих името! Добре, че и двамата с мъжа ми имаме еднакви вкусове относно храната и добре, че сме пристрастени към тази в Италия, че така по-често ни се отскача до там  Embarassed Ааа последно като бяхме в Алпите във Франция - в часта Савои, понеже е близко до Италия и там бяха наблегнали изцяло на италианската кухня, че и там ядох всъщност толкова хубав сладолед.
Тематичен поздрав:
https://www.youtube.com/watch?v=4SnA2Ks3lWg

Кали, че аз нищо не съм разказала бре! Само как ядохме и пихме, чакай да ми дойде музата да ви разкажа подробно! Преди го правих във фейса, качвах снимки и под всяка отдолу давах нужната информация и преживявания, но от много отдавна не съм го правила, не мога да намеря време. Една приятелка все ме подтикваше да си направя блог за туризъм, но аз все не намирах време и така. Като се организирам със снимките - ше разкажа и повече, обещавам, не такива врели некипели. Този път отнесох критики от компанията, защото не се бях подготвила, а те са свикнали да ги карам по определн маршрут и да им разказвам - кое какво е, какво интересно има, като екскурзовод го работя. За Рим примерно бях прочела пътеводителя на Нешинъл географик цели два пъти от корица до корица Simple Smile

УУуу Точ, къв е тоя студ бре!

Последна редакция: ср, 26 ное 2014, 23:03 от zornitsa

# 493
  • ГОре на черешата...
Яйчният не е ли Забайоне Rolling Eyes?

Хъм, точно когато ми се виси тук на някои хора им се допрало, моля ви се Crossing Arms...

Лека нощ Hug!

# 494
  • София
Крема Забайоне е с яйца,да, но не е сладолед, а напомня нашия крем-карамел Simple Smile аз лично не съм му фенка на Забайонето  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт