Сладкарничка за книги - тема 21

• 24 669
  • 717
  •   1
Отговори
# 570
  • На планетата Земя
Венка, няма да нося подаръка в събота, понеже още не съм избрала картичка, не съм опаковала нещата, а пък и другарчето може да не е между хората, които ще се съберем тогава.  hahaha

Миле, ето, отговорих й, пък в отговора ми има и истини, и неистини, не се знае знае ли се!  Grinning

Така е, Пете, Нези може и да не успее да дойде на срещата.  Joy hahaha

Рейнче, нъц, твърда съм, Ванга съм. А ти не се тревожи - другарчето ти вече е купило "Изходът".  Mr. Green

Мери, френдове ли сме в гудрийдса? Да видя там какво си отбелязала за четене и имам ли го.

# 571
  • В Балкана
Значи да почвам "Битието".  Heart Eyes
Тя и без това ми е по списък следваща, ама И след тези, които ще взема в събота.  hahaha  hahaha

# 572
Мери, френдове ли сме в гудрийдса? Да видя там какво си отбелязала за четене и имам ли го.
Ето я моя милост.
Що реши, че съм другарче на Нели? На Дев съм  tooth или на Зори! Ама може и на трите  Crazy скромна съм, нали  Mr. Green

# 573
  • София
Пак рожденичката се включва, ще ви писне днес от мен  Crazy
Отново да благодаря за пожеланията! Наистина ме трогнахте!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Зори, честита годишнина на родителите ти! Да празнуват заедно още много, много годишнини занапред  Hug

Исе, благодаря ти за прекрасната изненада, която ми направи! Тъкмо се връщам от пощата  Wink
Признавам си, че те бях заподозряла за мое другарче  Mr. Green
Вижте, момичета, какви сладурски нещица ми е пратила нашата Дев  Hug
Сладките вече ги наченах  Crazy А за бухалското тефтерче направо нямам думи колко е сладко! И си има и ключета, които наистина отключват и заключват!  Mr. Green
Обичам те много, Исе! Дано всичко се нареди час по скоро по най-добрия начин за теб! И аз не знаех, че така са се стекли там нещата.... Confused Явно не е било "твоето" място! То си те чака, ще видиш  Heart Eyes

Ето малко снимков материал от изненадата от Дев  Hug
Скрит текст:

Нели, страхотна изненада ти е направила Лофчето! Гривничката е много нежна и много ти отива!

И ко сега? Кой на кого е другарче?  Thinking

Жокер от мен: Мисля, но не съм сигурна, че другарчето ми не ми е другарче в GR

# 574
Миж, честит ти подарък. Много хубаво тефтерче  Heart Eyes Ама къде е книжката? Хвърчат подаръци, но книжки няма  Joy Значи не си другарче на Дев.  Simple Smile Аааа, и на Нели гривничката е много готина!

# 575
  • В Балкана
И ко сега? Кой на кого е другарче?  Thinking

Официално, не е ясно още и никой на никой не е.  Sunglasses
Неофициално - Фърчат подаръчета из цялата страна.  Laughing
Тази тема така ще си отиде - оподарчена преди коледното подарчене.
Важното е настроение да има!  Hug

Много ти е хубав подаръка, на Нели - също.  Hug

# 576
Цитат
Относно книжката, след понеделник можеш да пращаш. Не знам кога точно ще ходим при наште, но ще е съвсем скоро. Нека книжлето ме чака там, пък аз като го прочета, веднага пращам от тук
Всъщност това се отнася и за Вени, ако все още има желание да ми прати "Свят без край" Blush
Ако ми намигнеш, ще ти пратя адреса на лични Flutter

Нели когато успееш Hug А ти обичаш ли черен шоколад? За бял знам Wink

Рейнче Hug

А, на Евилан исках да пиша и по-рано. Според мен изобщо не спадаш към категорията, която обсъждахме.
Скрит текст:
Аз дори Лита нямах пред вид, защото имам някакви впечатления от нея, а и сме я виждали на снимка, но както и да е, да не подхващам вече изчерпани теми.
А пък да знаеш как ти се кефя, че си такава една ... нестандартна и модерна, точно като за 22-годишна Wink

Миж страхотни пердета, влюбих се Heart Eyes
Това само поздрав за РД ли е, или си другарче на Дев  newsm78

# 577
  • София
Кости, мигам с двете очи, пращай! Тъкмо щях да питам само от Нели ли искаш книги  hahaha.

# 578
  • ГОре на черешата...
Минавам само да кажа едно голямо мрън Tired, после ще ви чета:
Скрит текст:
Е на какво прилича това - няма и 24 часа, цяло парче се отлюспи, както си седях да пишем домашни с малкия...да бях го закачила някъде, да не ме е яд - направо с половината нокът се отлюспва...

# 579
  • София
Не, Кости, за р.ден е, не ми е Дев  другарчето в играта Simple Smile

Ужас, Мариетка...не знам защо, но си мисля, че докато не се пооправят не трябва да се лакираш  Rolling Eyes

# 580
Вени Wink Hug

Ааа Миж ние сме другарчета в ГР, не се бъркай Naughty Избра ли ми вече книжка?

# 581
  • София
Честно казано не още, Кости, чудя се още   smile3506
Но  пък имаш друг подарък  smile3534 ... другарчето ми де, то има  smile3534

Ей, да ви кажа , опдупчих се  Mr. Green Ама в каква дупка бях  Mr. Green

# 582
  • София
Аз май последна се включвам днес ooooh!
                      Мижжж,честит рожден ден,мила!Да си здрава ти пожелавам!Да се случват неща,които само те радват!Да си силна,смела и обичана във всеки един миг от живота си.И винаги това,което правиш да носи своето удовлетворение и мир с теб и твоята същност!

Иначе съм ок Hug

# 583
  • На планетата Земя
Мариетка  Hug, няма да им се ядосваш на тия нокти! Да, тъпо е, ама айде пък сега да си разплетем чорапите. Трябва явно някаква подхранваща процедура да се направи. Витамините чрез храната, щом при теб другояче не може, мазане всеки ден с рициново масло, други масла ? (момичета, помагайте) и нанасяш този микросел, като махнеш лака.

Съвсем ме объркахте - това сега не са ли коледни подаръчета?  ooooh!

Мери, ако списъкът от нечетените книги в ГР е актуален, мога да ти донеса Да убиеш присмехулник, Сянката на вятъра, Тангра и неговият син, Пържени зелени домати, Една година в Прованс, Прованс завинаги.

Под сянката на свещеното дърво ще я нося на Кали, после може на теб, Пазителките са в приятелка, като ми я върне - също може ...

# 584
  • ГОре на черешата...
Тююююю, тъкмо рекох, че Зори твори за мен красоти, пък то - нъцки Crossing Arms - нямам шофьорска книжка, значи и на кой не бях другарче, я ме подсетете, че забравих newsm78?

Жокер от мен: Мисля, но не съм сигурна, че другарчето ми не ми е другарче в GR

bowuu

Изобщо ме няма там.

Миж, чудни подаръци ти е пратила и Исето, сигурна съм, че си много щастлива днес! Утре ще ходя пак да оправим само този нокът, не знам вече Confused...
Дев, ще се наредят нещата, гуш Hug!

Оффф, вися тука, пък трябва рози за торта да връткам + не знам колко си бисквити + бонбони ooooh!...

Миле, решихме да сложа гелиш и на 21 декември/да съм хубава за празниците де  Flutter/ и после - почивка и яко мацотане с този микросел, дано помогне Praynig.

Общи условия

Активация на акаунт