АПРИЛчето се стяга под юргана - коремчето набъбнало на мама!

• 27 160
  • 665
  •   1
Отговори
# 15
Да есенните вълни отминаха, пристъпва коледното настроение и вълнение. И аз съм за да останат коледните и да ги допълним даже Hug

# 16
  • София
Мария, перфектна е темата:)
И аз съм за анкета за пола на бебетата. Моля, който я пуска, да сложи и опция за близнаци:)

# 17
  • София
Хайде и аз в новата темичка Simple Smile Мария благодаря ти, стрехотна е  Hug
Само хубави новини да споделяме в нея Simple Smile

# 18
  • София
  bouquet  Супер е темата! Пожелавам на всички само положителни емоции и болните да се оправят бързо!

# 19
Забравих да ви кажа, че пуснах на анкетката по 2 възможни предложения Wink а за друга виждам, че аз не мога да пусна, как ще стане номера.Иначе-да, харесва ми идеята за анкета за бебоците  Hug

# 20
Само запис от мен, че продължаваме ремонтните дейности вкъщи.
 Ех, кога ли и аз ще разбера пола.... Поне вече от седмица се усещаме с бебо
 Hug

# 21
  • Sofia
Запис и от мен, благодаря за темичката Мария   bouquet

Връщам се да си наваксвам  Laughing

# 22
Мария92, супер е темата и аз вече съм на коледна вълна.
И, за да не е гол запис, да кажа че утре сме на ФМ и се надявам вече и ние да разберем розови или сини гащи да чакаме  Laughing . Лека вечер на всички, мен ме чака събирането на багаж и местене.  #Crazy

# 23
  • Варна
Да се запиша и аз в новата тема. Благодарности, Мария92!

# 24
Мария, благодаря за темата   bouquet

И тъй като в предната тема сте споделили за проблема с многото четене в интернет, да кажа, че според мен не многото четене е проблем, а липсата на умение да се преценява и подбира адекватно информация. Което човек няма как да го научи, ако не преглежда голям обем разнородна информация, за да се научи да я обобщава Simple Smile

Разбира се, няма нищо лошо в това да намериш за всяка област специалисти, на които да разчиташ на 100% и да няма нужда да търсиш сам информация. Но за съжаление поне в България има много недобри специалисти, независимо дали става въпрос за лекари, майстори или продавач-консултанти, а без някакви познания в дадена област трудно ще разграничим добрите от лошите специалисти - един лекар може да е много мил например, но изпише ли ми антибиотик за вирус, не само не бих го посетила отново, а и веднага бих потърсила друго лекарско менение. Поради това, аз съм избрала да събирам някаква предварителна информация по темите, които са ми важни, за да мога да подбера специалист, на който да имам доверие и мисля, че това е добра идея за всеки Simple Smile 

Иначе аз стигам и по-далеч (което вече не мисля, че е нужно, просто ми е кеф) , тъй като обичам да съм подробно информирана, включително и за механизма на действие на различните неща, затова често чета доста, дори да имам доверен специалист, просто за да си задоволя любопитството. Със специалиста се консултирам в случаите, в които ми е трудно да преценя нещо, тъй като все пак той има по-задълбочени познания от мен.

# 25
ada_smiles - всичко което казваш е самата истина.  Човек трябва да чете и да се информира сам, за да може да вземе най-точното и адекватно решение, независимо за какво се отнася.
Проблема, според мен, произтича когато човек четейки се доверява на 100% на дадената статия или автор, а според мен, щом е написано от хора, е субективно. Всеки трябва преценява докъде да се довери на дадена информация, а не да се доверява сляпо на всичко, което прочете или чуе.
Толкова е ужасно като чета как се панират една друга бременни жени (не визирам никого от тази тема) че нищо им няма.... направо е страшно! ooooh!

А сега по темета - голямо подритване ме рита моя юнак, пу да не му уруки!  Joy

# 26
  • София
Но това си е цяло умение  Peace

Уф, момичета, на мен ми е притеснено сега. Още ме наболява ниско долу-една почти постоянна тъпа болка, като тежест. И от време на време нещо изклокочва:) Мм каза,че чува доста активно "плаване" в мен, ама не знам. Надявам се да е просто натоварване от пътуването днес и вчера и многото седене и ходене... Утре ще си почивам работейки от вкъщи и ако не ми помине май ще ходя при кварталната да ме види...

# 27
Запис и от мен Simple Smile Мария, темичката е супер- браво Simple Smile Аз определено съм на Коледна вълна, така че съм съгласна да останат Коледните заглавия Simple Smile
Да се отчета от Бебемания - вече си имаме количка Адбор, бях я набелязала, хареса ми отстъпката и не се поколебах Simple Smile От Хиполенд - 2 шишета Авент и една биберонка Авент и разни подаръчета за деца на приятелки.
Аз в петък съм на ЖК и тайно се надявам за пола........ много искам да видя бебчето, не съм ходила от 23.10 Sad Дано всичко е ок Simple Smile
На всички болни - да оздравяват бързо и да се пазят - на мен ми се отразява чудесно почивката вкъщи- вече втора книжка изчитам Simple Smile
Лека вечер и здрав сън на всички  Hug

# 28
  • софия
Мария   bouquet, страхотна тема!

# 29
  • София
Запис и от мен.

Аз пък съм шаш че вместо да се увеличават подритванията имам чуство че намаляха... Опитавам се  да не се шашкам, все  пак постоянно съм в движение.

Ние днес минахме през бебеманията. Доволни сме, харесахме много мебелите на Арбор, страхотна изработка.ММ хареса много Zippy-то на мен ми се вижда огромно, хвърлила съм окце на Карерата.Ох лошо ми става като гледам колко неща трябва да се купуват!

Ро3и да не би да бебка те рита там където те боли.Почини си ще мине

Общи условия

Активация на акаунт