Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №38-Black Friday 2014

• 44 226
  • 764
  •   1
Отговори
# 540
Днес в сделките от 20:30ч наше време пак има конзола Xbox One Console - Kinect Family Pack този път с Кинект и игри.

# 541
Сдобих се с този статив и чанта: тук и сега се чудя дали не са им много 56е. Бяха намалени на 66е и кодчето -10е, но тежи 4кг и превозвачът ще ми отреже главата.

Някой да ми каже, че не е добра оферта и да я канселирам Wink

То само.една чанта тука ти е към 45-50 лв...така че...
Видя ли само статива дали ще носи апарата ти? Да не се счупи?

Canon EOS 100D - специално избиран да е лек. Проблемът е в чантата, че единият коментар беше, че трудно събирала 18-250мм обектив, но пък аз вчера от чудене и маене, реших да поръчам Тамрона 16-300мм (преглъщайки аберациите) в последния момент и сайтът ми заби .. та останах без него. Сега си мисля, че 250лв. разлика в цената, спрямо тази в България, не са малко.

За протокола - този Тамрон го бяха пуска ли по дневните сделките на абсолютно същата цена. Дискът Transcend 1TB съм го взела от дневни сделки пак на тази цена.

Edit: Цената на 2ТБ диск отново не е по-различна от тази в дневните сделки.

# 542
# 543
Domestic by Mäser, Fondueset 10-teilig mit je 1 Fonduetopf Simple Smile винаги съм харесвал тези неща. И сега за 20 ме сърбят ръцете...

# 544
Не знам, а този гледали
Който е пропуснал 4TB външен хард диск ето, че сега има друга оферта Transcend StoreJet TS2TSJ25H3B externe Festplatte 2TB , след малко почва на под 100 евро.

# 545
Мда....като гледам цените как се намалят това са просто дневните сделки, само че тук са събрани много стоки и се пускат на 15 минути нови сделки. Цените не падат под това, което е било през годината. Жалко. В американския миналата година имаше нова техника на 50% ше видим как ще е в петък.

# 546
Не знам, а този гледали
Който е пропуснал 4TB външен хард диск ето, че сега има друга оферта Transcend StoreJet TS2TSJ25H3B externe Festplatte 2TB , след малко почва на под 100 евро.

Да, видях го този, но ще изчакам да видя цената на WD

# 547
моля някой по-вещ да ме светне какво е това:
http://www.amazon.de/dp/B001UOKNQQ/ref=gb1h_img_c-3_3067_0c825f9 … pf_rd_p=560113067

# 548
  • Пловдив
Момичета,току що "писах" с немския амазон в чата.Думата писах е доста силно казано.По-скоро копи пейст през преводача.Безплатна доставка под 29 евро нямат.Единствен вариант-абонамент за амазон прайм.

# 549
  • Пловдив
Според мен е хаванче за чукане на подправки,ядки ,чесън

# 550
Момичета,току що "писах" с немския амазон в чата.Думата писах е доста силно казано.По-скоро копи пейст през преводача.Безплатна доставка под 29 евро нямат.Единствен вариант-абонамент за амазон прайм.

Между другото аз съм им писал мейл на английски и ми отговориха

# 551
  • Пловдив
Пробвах,ама са гадини.Писаха ми че чата се води само на немски.Ако държа на английския да се свържа с мейл

# 552
  • София
Моля,  спешно помощ с немския амазон - вчера цъкайки за румбата имах в кошницата и едни сандали от продавач различен от Амазон но не исках да ги пускам , но явно съм ги пуснала - парите са ми блокирани, а искам да ги откажа - моля спешно кажете къде да им пиша - дума немски не разбирам

# 553
  • София
Пробвах,ама са гадини.Писаха ми че чата се води само на немски.Ако държа на английския да се свържа с мейл
И на мен така ми отговориха вчера  Sad

# 554
  • Пловдив
Диони,имаш ли бутон за канселиране.Аз също бъкел не знам ,карам по интуиция от антлийския.
Виж самата поръчка на детайли и срещу всеки артикул има опции-едната е за канселиране ,друго пробвай със чата да се свържеш ама ще трябва с преводача да пишеш

Общи условия

Активация на акаунт