Откриване на теч без къртене

• 27 383
  • 51
  •   1
Отговори
# 45
  • софия
Да побутна темата. Моля за София , ако има доволни да споделят фирма/и.

# 46
  • Сред мелниците
Присъединявам се към молбата.
За района на Дупница или Благоевград или Перник.

# 47
  • София, България
Не знам дали още търсите, но мога да препоръчам Бойко 087 758 1459. Фирмата е Plumbing Brothers. Имат и термокамера и инспекционна камера която се пъха в тръбите при нужда Simple Smile

# 48
и аз се включвам с молба за отзиви за читава фирма и майстор

# 49
Стара тема, но пък проблемите независимо от времето са едни и същи. Съседите ми се оплакват, че от тавана на банята им прокапва и че има влага на едната стена на банята - стената е външна, към коридора на блока, по тази стена минава хоризонталния щранг. И най-логично е да търсят проблема у нас. Само че това прокапване от тавана им става независимо от факта дали ние ползваме банята или не. С месеци може да не прокапе, а междувременно ние си ползваме банята. Може и да прокапе, когато ние пък изобщо не сме пускали вода в банята. Някой е имал такъв проблем, да каже как го е решил.

# 50
Здравейте,

Днес Боби Груп 91 взе на жена ми 3500лв за ремонт на теч в банята. Действително свършиха работа аварийно, но без предварително договорка обявиха баснословна сума. Сумата е 5-10 пъти над ценоразписа обявен на сайта им. Внимавайте  с тях.

# 51
Стара тема, но пък проблемите независимо от времето са едни и същи. Съседите ми се оплакват, че от тавана на банята им прокапва и че има влага на едната стена на банята - стената е външна, към коридора на блока, по тази стена минава хоризонталния щранг. И най-логично е да търсят проблема у нас. Само че това прокапване от тавана им става независимо от факта дали ние ползваме банята или не. С месеци може да не прокапе, а междувременно ние си ползваме банята. Може и да прокапе, когато ние пък изобщо не сме пускали вода в банята. Някой е имал такъв проблем, да каже как го е решил.

Ние имахме същия проблем със съседите над нас. В един момент в банята ни от тавана започваше да капе - през 3-4 минути капка и така два дни. После две седмици нищо и пак започваше да капе. Оказа се, че душ кабината на съседите (в частта между коритото и пода) тече, прави конденз, който, като се събере повече, започва да капе у нас. Понеже аз извиках водопроводчика, но те много любезно се съгласи да им махне две плочки под душ кабината, видях какво е положението - мухъл и конденз. Оправиха го хората и оттогава не сме имали проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт