Ейвън-IV

• 11 760
  • 315
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
1.Дамско портмоне Anew-виждал ли го е някой на живо и харесало ли му е?

Аз го ползвам в момента, добре изглежда и е удобно. Не е от естествена кожа, разбира се!

# 151
  • София
Аз този път съм от скромна по-скромна  Blush  - май само ексфолианта с маслината /обожавам цялата серия  Heart Eyes / съм си харесала за сега  newsm78

# 152
защо не снимате и нетната оферта? моля  Praynig

# 153
  • София
А какво означава нетна оферта?

# 154
оферта. от която представителят няма печалба и по тази причина обикновено избягва да показва на клиентите

# 155
  • Варна
Нетната оферта е оферта за представители - предложение за закупуване на по-ниски цени, без отстъпка (на нетни цени) на продукти, които вече са излезли от "оборот", но все още са годни за употреба.

# 156
Тя чантата от мартенския каталог е по скоро бежава със златист кант леко към кафяво.
Определено е младежка и малка и някой писа че не се затваря плътно отгоре с цип и е много примамлива за джебчийки Thinking
Но и цената си я бива. Инак и на мен харесва, но ми е много златна кожата, която е като декорация и това ме спира.
Как бежова? Shocked Shocked Shocked Не е ли с медно-кафав цвят металик? Става въпрос за тази, нали?
 А какво е това портмоне, за което говорите? Имали го в мартенския каталог?

# 157
  • София
оферта. от която представителят няма печалба и по тази причина обикновено избягва да показва на клиентите
Aбе, по-скоро не я показва, защото се изчерпва още преди първа поръчка... кел файда ако клиента си поръча червилце, което вероятността да дойде е 5%  Sick

# 158
Aйде да не плачете  Mr. Green http://community.webshots.com/photo/2015137830084884442SrPjSh
Но наистина идват много малко неща, дори ми се е случвало да пусна експресна в първия възможен момент и пак да не дойде нещо.

# 159
Евика, благодаря!

# 160
  • София
Aйде да не плачете  Mr. Green http://community.webshots.com/photo/2015137830084884442SrPjSh
Но наистина идват много малко неща, дори ми се е случвало да пусна експресна в първия възможен момент и пак да не дойде нещо.
Пуснах на първа възможна дата няколко неща, между които и  охлаждащ спрей и беше изчерпан... така че вече е безмислено да се поръчва от нея  Wink

# 161
а за каталог 5 дали вече е излязла?

# 162
  • Бургас
а за каталог 5 дали вече е излязла?
излезе, само аксесоари има и никаквъ козметика. Цените съвсем не са толкова "тънки". Не успявам да я снимам, и с предната не успях  Embarassed. Става омазана и гланца на страниците се "светва" от светкавицата на апарата Rolling Eyes, абе хич ме няма като фотограф Sad

# 163
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Здравейте момичета!Ето какво съм си набелязала аз от новия каталог,споделете си мнението,моля ви:
   От нетната оферта:

3.Продукт за премахване на пъпки и петна-ползвал ли га е някой?
4.Тоал вода Imperfekt (подарък за мъжа ми)-много ми харесва аромата,но май не е много траен

Моето скромно мнение по въпроса:
3. Продукт за премахване на пъпки и петна[/b]-ползвам го - помага на пъпките ми по-бързо да прегорят, но  по-често ги третирам, нищо че пише по 1 път на ден. Щипи като се намажа. Доволна съм
4.Тоал вода Imperfekt -имам наблюдение върху ролката към парфюма - любимия ми не я заменя за друга, много силен и изключително траен аромат, но незнам доколко може да се съди по ролката. Пробва ли мострата?

# 164
  • Бургас
да ви разкажа сега за моите покупки: сполучливи / не сполучливи
Бу се беше оплакала от гланцовете Glazewear ма аз нали съм магаре и си купих два. Почти никаква покривност нямат, абе хич не съм доволна, ама хич Crossing Arms.
Моя клиентка си поръча от новите червила цвят Капучино (ползва същото от друга серия - Ултра колор рич), но цвета на това мноого се различава от нейното. Щях да го връщам ама го пробвах и много се харесах  Wink. Само дето хич не мога да го нарека Овлажняващо newsm78. Червилото е сухичко и трайно. Beyond colour и Ultra colour rich са значително по-мазни.
По една случайност се сдобих и с Дуо гланц за устни / удължаваща спирала  Berry cool и също останах очарована от гланца. Мазен, покривен, по-скоро течн червило отколкото гланц. Цвета много ми хареса. От спиралата още нямам впечатления.
Серум Virtual lift е мазна водица от която кожата ми лепне докото изсъхне. После добива приятен матиран вид, но определено е нещо което можех да пропусна.
Демото на новия продукт определено не е моята миризма. Не че е лош де. И е траен, изпробвах го. Преди около 15-тина години майка ми имаше парфюм, който се казваше Ерато, миризмата му силно ми напомня на този. Ако не го продам няма да ми си налага да се чудя на кой да го дам.
Маската за очи Аризонски пясъци ми мирише гадно. Още не съм я ползвала, но дано поне си върши добре работата. 

Общи условия

Активация на акаунт