Ейвън-IV

• 11 761
  • 315
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, има ли някоя от вас, която е ползвала подхранващата гел-писалка за нокти? Има ли ефект?
Аз ползвам, ама от старата серия който се води втвърдител... за една седмица употреба спряха да ми се цепят ноктите.
Цитат
Пак ми отговорихте на въпрос, който си задавам. Поръчах си го този от нетната оферта и се чудех дали ще ми свърши работа.

# 136
  • София
Свалих 1 kg за седмица от Anew - рекламираният стягащ продукт. Не само се стегнах, но и бързам да споделя! И то без диета, момичета! Но вече не ме загрява, а винаги когато се намажа започва да ми става супер студено!
С нетърпение чакам да ми доставят този Anew,дано и при мен има ефект и да пиша коооооооолко съм се стегнала. newsm44

# 137
  • София
Момичета, има ли някоя от вас, която е ползвала подхранващата гел-писалка за нокти? Има ли ефект?
Аз ползвам, ама от старата серия който се води втвърдител... за една седмица употреба спряха да ми се цепят ноктите.
Цитат
Пак ми отговорихте на въпрос, който си задавам. Поръчах си го този от нетната оферта и се чудех дали ще ми свърши работа.

Aз точно от него съм доволна  Laughing една седмица се мазах когато се сетя 2-3пъти дневно и сега не ми се цепят ноктите  Wink

# 138
  • София
Бубанка, аз си взех измиващия гел от серията с грейпфрут и чаено дърво. Питах тук, дали е прозрачен, защото пък аз исках да е кремообразен. Като и на теб са ти отговорили до момента и на мен тогава ми казаха че е прозрачен, обаче на него пише creamy и аз си го поръчах. Кремобразен е! Не скърца много лицето. Редувам го с Лореал Пюр Зон, в зависимост от моментното състояние на кожата.

# 139
  • Варна

я сега споделете кой какво си е набелязал в новия каталог та да не прескоча някой супер оферта Wink. ........................

Подхранващ лосион за почистване на очен грим (тия двете са на промоция и ми се струва изгодно, някой има ли впечетления?)
Нощен серум с екстракт от бял чай - в чуденка съм след последните ви мнения

От новия каталог засега съм набелязала офертата с коректора и подарък - сенки (Beyond Colour). От нетната оферта обаче...  ooooh! ... нямам спиране...

От горните два продукта, които ти си решила да си вземеш, не съм доволна - лосионът ми дразнеше очите, а от използването на серума не видях да има някаква файда!

nad_tab, не ми е много тъмна кожата - по-скоро е с жълтеникав оттенък, може би затова перлите ми вършат чудесна работа като пудра!  Peace

# 140
  • София
я сега споделете кой какво си е набелязал в новия каталог та да не прескоча някой супер оферта Wink. На първо четене, това са моите фаворити:
рол-он Surreal
рол-он Wink (ще ми се да изпробвам ароматите и да си избера един от двата)
Лосион за тяло с кафяви водорасли - нямам нужда, но офертата е примамлива
Хидратиращ крем за коса без отмиване с кайсия и мандарина- отново нямам нямам нужда, но .......
Спирала за супер обемни мигли
Подхранващ лосион за почистване на очен грим (тия двете са на промоция и ми се струва изгодно, някой има ли впечетления?)
Нощен серум с екстракт от бял чай - в чуденка съм след последните ви мнения
Ексфолираща маска за лице -  имам нужда, но не ми е спешно
добре е да редуцирам леко че сумата отива към 40лв, сигурно ще си променя мнението хиляди пъти и ще взема нещо дето не съм ви го писала Joy. Хайде сега разубеждавайте ме Embarassed

Аз мисля да си взема ексфолираща маска за лице, че  мойта(с бял чай) е почти свършила...
А и ако някой харесва цитрусови миризми тоалетната вода Спирит е много хубава, а и на тази цена... няма да я пропусна  Mr. Green
Чудя се още на новата спирала... ама май ще я пропусна  Sick
Е тоз път съм скромна, че миналаия  Embarassed
Яна от нещата дато си си ги харесала имам погледа само върхи Wink и Surreal, харесвам и двата, но съм определено фен на Wink  Wink

От новия каталог засега съм набелязала офертата с коректора и подарък - сенки (Beyond Colour).

И аз към нея се бях насочила, но някой спомена, че коректора не е хубав... склонна съм да повярвам, защото имам червило от тази серия и ако коректора е в същия молив,  ще е трудничко да си изкараш нужното количество, а и с четката няма как да го разнесеш.

# 141
 А коя от двете чанти ви харесва повече:
 Тази(от априлския кат.), илиТази(от мартенския кат.), или и двете не ви харесват?

# 142
  • София
 Тази(от априлския кат.), илиТази(от мартенския кат.), или и двете не ви харесват?
И двете са ми бабешки  Embarassed но не съм ги виждала на живо  newsm78

# 143
Втората от мартеенския каталог ми харесва повече,по оригинална е.
Лично на мен и таази ми харесва,шик е и тук забелязвам вълна на подобни модели

# 144
От новия каталог за сега съм си записала пяната за измиване от ПюрПор,че моята е на свършване,две червила от серията My lip miracle sequins...искам да ги похваля тези червила,страхотни са,толкова страхотни че ми го откраднаха и сега трябва да си поръчвам пак.Толкова ми харесва,че като разбрах че липсва щях да се разплача още малко Cry Embarassed Confused Sad
Ще си поръчам и този стягащ крем на Аню щом го хвалите толкова...и май това ще е newsm78 ThinkingЗа пръв път съм с толкова малко поръчки LaughingНо има време де,пак ще измисля още нещо Mr. Green

# 145
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Тази от Мартенския доста ми допада, ама цената..... Учудващо е как ми харесва, като никога не съм имала и харесвала Кафеви дамски чанти newsm78

# 146
Тази от Мартенския доста ми допада, ама цената..... Учудващо е как ми харесва, като никога не съм имала и харесвала Кафеви дамски чанти newsm78
И аз съм така...чанти имам всякакви включително и розови Wink ама кафеви не обичам и няма с какво да ги съчетавам.Свека ми подари една малк,сладка,кафява...имитация на крокодилска кожа ама така седи,още не съм намерила нищо подходящо за нея.

# 147
Тя чантата от мартенския каталог е по скоро бежава със златист кант леко към кафяво.
Определено е младежка и малка и някой писа че не се затваря плътно отгоре с цип и е много примамлива за джебчийки Thinking
Но и цената си я бива. Инак и на мен харесва, но ми е много златна кожата, която е като декорация и това ме спира.

# 148
  • На погрешната планета
Здравейте момичета!Ето какво съм си набелязала аз от новия каталог,споделете си мнението,моля ви:
   От нетната оферта:
1.Дамско портмоне Anew-виждал ли го е някой на живо и харесало ли му е?
   От каталога:
1.Подхранващ гел-писалка със зелен чай-след вашите отзиви се навих за него
2.Ретроактивен серум за очи-на много добра цена е!
3.Продукт за премахване на пъпки и петна-ползвал ли га е някой?
4.Тоал вода Imperfekt (подарък за мъжа ми)-много ми харесва аромата,но май не е много траен
5.Лосион за тяло и душ-гел със зелен лимон и вербена-отново аромата ме изкушава

И двете са хубави,но тази от мартенския ми харесва повече Peace

# 149
  • Варна, а по празниците в Ямбол
И още какво мислите за коректора - химикал за маникюр от 20 стр. на К5 ( дали не е просто тампон с лакочистител който за удобство има "остър" връх)

Точно фломастер с лакочистител е  Mr. Green удобен е... ама, за хора дето не могат да се лакират и си цапат кожичките  Wink
Аз си я поръчах, но прекалено бързо се зацапа, върха и се разчекна и вече не става за нищо. А не може да се смени върха. Става ама не си заслужава парите

Сега ще ме накарате да си я взема от нетната, нали правилно съм разбрала. Това е стария вариант на тази писалка, което е в нетната?

Общи условия

Активация на акаунт