Ейвън-IV

• 11 865
  • 315
  •   1
Отговори
# 225
аз мисля да се отчета от новия каталог с една пяна за вана лилия и спрей за тяло лимон
а някой да е ползвал гланцовете за уста "мозайка" има ги в нетната и се чудя дали са хубави да си поръчам smile3508

# 226
  • София
Аз много ги харесвам тия гланцове от "мозайката", имам Golden Bronze, а преди имах Natural - май беше, сега са останали розовите, не ги знам като цветове как са  newsm78

# 227
Има ли някой в повече за продан балсам за устни  с масло от  африканското дърво (как беше) от нетната оферта?

# 228
всички ли сте Представители на AVON?Ако има такива които не са а искат да станат - нека да ми пишат!

# 229
  • София
всички ли сте Представители на AVON?Ако има такива които не са а искат да станат - нека да ми пишат!
В тази тема преобладават такива  Laughing Laughing Laughing
То като гледам сме си и основните клиенти   ooooh!

# 230
Препоръчайте ми крем за лице на ейвън. някои от хидратиращите

# 231
  • Бургас
Неви, зависи колко средства си готова да вложиш в крема.
От най-ниския клас подходящи за хидратация са:
* алое и авокадо (аз ги харесвам, кожата ми е смесена, но силно алергична и ми пасват), около 3,50 за 125мл
* хидратиращ крем за лице с екстракт от водорасли и бамбук
среден клас Solutions:
* 24-часов хидратиращ крем (предпочитам го), на промоция в К04 7,50лв за 50мл (или в К05 за 10,90)
* Хидростягащ дневен крем с Bio 6 SPF 15 (9,50 за 50мл)
* Хидростягащ дневен крем против бръчки с ф 15 - ако считаш че ти е време да ползваш такива кремове (9,50 за 50мл)
от най-високия клас идея си намам дали кремовет са подходящи за суха, дехидратирана кожа. От изписаното тук останах с печатление, че са за по-скоро  нормална към смесена кожа (поправете ме ако греша)

след като ти изброих кремовете (това което ти сигурно сама си отсяла) бих ти препоръчала 24 часовия, за който съм чула най-добри отзиви Peace

# 232
Янче, благодаря ти за подробната информация

# 233
  • Варна, а по празниците в Ямбол
В тази тема преобладават такива  Laughing Laughing Laughing
То като гледам сме си и основните клиенти   ooooh!

Еее, стига де не е чак толкова зле положението!!! Flutter Wink

# 234
Добро утро момичета  Simple Smile
Еее, стига де не е чак толкова зле положението!!! Flutter Wink
[/quote]
Не е толкова зле положението  Simple Smile -даже говори добре - повечето клиенти стават Представители за да си ползват с намаление хубава козметика, а и да получават подаръчета Wink Flutter А и има и обучения и  т.н. - хубаво е за всяка жена стига да има време Whistling
Препоръчайте ми крем за лице на ейвън. някои от хидратиращите
Много хубаво те е посъветвала Яна, мога само да добавя за суха и дехидратирана кожа е отличен Мултибуста - за нищо не го сменям, а има и 15SPF. Кожата ми светва за около седмица с него.

Знаете ли какво ми направи впечатление в американския сайт - повечето кремове от Салюшънс вече са с 30 SPF - дано по-бързо да дойдат и тук.

Не, не всички има и координатори! Laughing

# 235
  • София
за суха и дехидратирана кожа е отличен Мултибуста

Мултибуста е с камбанка в К04, а в К05 въобще го няма, махат ли го или ще му сменят опаковката newsm78

# 236
за суха и дехидратирана кожа е отличен Мултибуста

Мултибуста е с камбанка в К04, а в К05 въобще го няма, махат ли го или ще му сменят опаковката newsm78

И аз това се чудех, но гледам в Амер. сайт, че го няма изобщо, а има подобен с по-висок фактор newsm78

# 237
Има ли някой в повече за продан балсам за устни  с масло от  африканското дърво (как беше) от нетната оферта?

аз не видях да има в някой от каталозите балсама за устни с шеа, че и аз отдавна го чакам  baby_neutral

# 238
Е да де , и аз съм координатор!

колкото до кремовете от най - висок клас - ANEW -  това е най - добрата серия кремове на AVON и са подходящи за всякаква кожа - пробвала съм всичко от +25 до +30 а +40 ползва свекърва ми от години -  няма по- добра серия кремове, а за суха кожа най - добре е 24часов и хидростягащ против бръчки да се направи един курс и след това да се премине към ANEW - също много подходящо е и серум с бял чай - ампулите - много добро действие

# 239
  • София
Не е толкова зле положението  Simple Smile -даже говори добре - повечето клиенти стават Представители за да си ползват с намаление хубава козметика, а и да получават подаръчета Wink Flutter А и има и обучения и  т.н. - хубаво е за всяка жена стига да има време Whistling
То и аз исках точно заради това да стана представител, ама пусто или нямам пари, а ако имам-време не ми остава да се обърна Crazy. Много ме е яд така #Cussing out! А живея на две крачки от офиса им. Wink
Пък и като знам каква съм, че заема целият гардероб с козметика. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт