Ейвън-IV

• 11 871
  • 315
  •   1
Отговори
# 240
Не е толкова зле положението  Simple Smile -даже говори добре - повечето клиенти стават Представители за да си ползват с намаление хубава козметика, а и да получават подаръчета Wink Flutter А и има и обучения и  т.н. - хубаво е за всяка жена стига да има време Whistling
То и аз исках точно заради това да стана представител, ама пусто или нямам пари, а ако имам-време не ми остава да се обърна Crazy. Много ме е яд така #Cussing out! А живея на две крачки от офиса им. Wink
Пък и като знам каква съм, че заема целият гардероб с козметика. Mr. Green

Че какво намаление ползват представителите на Ейвън?Да взема и аз да стана представител и да продавам на себе си с отстъпка. Mr. Green

# 241
Не е толкова зле положението  Simple Smile -даже говори добре - повечето клиенти стават Представители за да си ползват с намаление хубава козметика, а и да получават подаръчета Wink Flutter А и има и обучения и  т.н. - хубаво е за всяка жена стига да има време Whistling
То и аз исках точно заради това да стана представител, ама пусто или нямам пари, а ако имам-време не ми остава да се обърна Crazy. Много ме е яд така #Cussing out! А живея на две крачки от офиса им. Wink

Че какво намаление ползват представителите на Ейвън?Да взема и аз да стана представител и да продавам на себе си с отстъпка. Mr. Green
Зависи от обема продажби.Ако си до 85 лева 15%,ако е от 85 до 175- 20%,а повече от 175 -25%. Laughing

# 242
аз не станах заради изискването за мин. стойност на поръчката 45 лв. /толкова ли беше?/
и тези 45 лв. цени по каталог ли са?

# 243
аз не станах заради изискването за мин. стойност на поръчката 45 лв. /толкова ли беше?/
по каталог
Бубанка,не е страшно-досега не ми се е случвало да нямам ПОНЕ 45 лева поръчка Grinning

# 244
  • София
по каталог
Бубанка,не е страшно-досега не ми се е случвало да нямам ПОНЕ 45 лева поръчка Grinning
Минимума вече е 40лв.  Mr. Green

# 245
по каталог
Мерси,не съм обърнала внимание.  bouquet Макар че разликата е никаква.  Wink

# 246
  • София
по каталог
Мерси,не съм обърнала внимание.  bouquet Макар че разликата е никаква.  Wink
А... то това беше за Бубанка  Laughing Laughing Laughing

# 247
Nad_tab, в кой квартал на София си?

# 248
  • София
Nad_tab, в кой квартал на София си?
Живея в Дървеница, офис Х.Димитър  Wink

# 249
Благодаря, момичета    bouquet

Авон, кутията ти е пълна и не мога да ти оставя съобщение, за това ти отговарям тук: Благодаря за предложението, но тъй като съм представител на Орифлейм, за сега нямам възможност да съчетавам и двете.

# 250

Хи-хи -това с гардероба с козметика ми е много познато Joy
Иначе условията са много либерални - ако имаш поръчка -пускаш, ако нямаш не пускаш Wink
Минимума вече е 40лв за цяла кампания - като ви гледам тук поръчвате много повече Joy А и всичко е безплатно при нас - регистрация, обучения и пр. - абе зарибявка голяма Joy Добре че съм доволна от продуктите им.
А и каталога много се увеличи дори като страници, което увеличава възможността да си намериш нова необходимост. Особено новозастъпена е и грижата за кожата при мъжете.

И за да е интересно и някой все пак желае да стане Представител в моята група - ще получи + останалите подаръци и един съвсем нов справочник за бяла и декоративна козметика или пък мострен комплект или козметика на такава цена Wink Simple Smile

Между другото на мен Анюто не ми е подходящ колкото и да ми се искаше да го ползвам, но кожата ми е по-скоро суха, за нормална към мазна кожа е супер. Имайте впредвид, че може и да не е съвсем за вас!

Със здраве!

# 251

Хи-хи -това с гардероба с козметика ми е много познато Joy
Иначе условията са много либерални - ако имаш поръчка -пускаш, ако нямаш не пускаш Wink
Минимума вече е 40лв за цяла кампания - като ви гледам тук поръчвате много повече Joy А и всичко е безплатно при нас - регистрация, обучения и пр. - абе зарибявка голяма Joy Добре че съм доволна от продуктите им.
А и каталога много се увеличи дори като страници, което увеличава възможността да си намериш нова необходимост. Особено новозастъпена е и грижата за кожата при мъжете.

И за да е интересно и някой все пак желае да стане Представител в моята група - ще получи + останалите подаръци и един съвсем нов справочник за бяла и декоративна козметика или пък мострен комплект или козметика на такава цена Wink Simple Smile

Между другото на мен Анюто не ми е подходящ колкото и да ми се искаше да го ползвам, но кожата ми е по-скоро суха, за нормална към мазна кожа е супер. Имайте впредвид, че може и да не е съвсем за вас!

Със здраве!

Що не разкажеш по подробно как се работи с Ейвън Simple Smile
Например, ако нищо не искаш да поръчваш за дадена кампания, губиш ли някакви точни/пари?

# 252
бихте ли ми дали повече информация относно ставането на представител- аз се интересувам отдавна но не знам дали би ми било изгодно ако имам поръчки само от 3-4 души
на авон и пълна кутията - сори че занимавам така целия форум но моля пишете ми повече подробности на лични

# 253
  • София
Що не разкажеш по подробно как се работи с Ейвън Simple Smile
Например, ако нищо не искаш да поръчваш за дадена кампания, губиш ли някакви точни/пари?
До колкото ми е извстно, можеш когато си искаш да поръчваш, мисля че ако не си направил поръчка 3 месеца ти се спират представителските права  Confused
Тук не е като в Орифлейм... не губиш точки... няма подаръци или са мноооого дребни Mr. Green определено в Орифлейм, условията за представител са по-добри... но пък продуктите на Ейвън ми харесват много повече, затова съм им представител  Laughing

# 254
Gato - не не се губят пари, но ако нямаш 2 месеца поръчка се водиш отпаднал, но ако внасяш сумите си в срок винаги можеш да бъдеш възстановен - дори след 1година.
Над_таб - как да няма подаръци - дори всеки нов Представител влиза в такава програма и всеки месец може да получава такива. Какво значи за теб дребни подаръци - има постоянно мотивационни лесноизпълними програми и пр. Ти като кандидат за топпредставител би трябвало да знаеш това! Аз съм печелила парфюма Аlways и едва ли е дребен подарък. Всеки получи само заради това че е активен ,незавизимо с каква поръчка февруари и много сладък будилник. Есента имаше друга програма за сервиз и пр. - хората от маркетинга си вършат работата в това отношение да мотивират хората.

Общи условия

Активация на акаунт