Искам да кажа ... (12)_24.11-30.11

• 57 697
  • 1 387
  •   1
Отговори
# 1 365
Госпожата по занималня започна нашите по едно време да ги наказва да решават задачи. Първи клас са. Изпише цялата дъска, после още. А те вече изморени. Моята много обича математиката, да не кажа, че проявява инициатива да си учи неща, дето са за по-натам. И понеже мълчи понякога като партизанин и веднъж като дойде с 3 грешни задачи, от най-елементарните, дето ги решаваха още в детската и аз - опаааа, кво става? И тя се разплака, каза, че за да не шумят, но това е вече когато имат право на забавни занимания, и госпожата ги наказвала със задачи и толкова се изморявала Кристина, че вече и било всичко размазано  Crazy  Тя им е нова учителката, млада, за първа година е учителка и се опитва тия зверчета да ги укроти, ама намекнахме на класната, че не може да се използва учебен предмет за наказания. Така деликатно да й обясни и сега всичко е ОК.
Не знам сега как укротява опърничавите. Освен това Кристина горко ме моли да не ходи на занималня по-миналата седмица, а иначе си обича учителката и сега. Явно доста се е натоварила в тоя период.    

# 1 366
  • София
Всеки знае колко взимат учителите и какво им е работното време.
А пък на вас двете кой ви вярва, че сте учителки!!! Хеле пък Лиляна! Никой не можете да заблудите, тайни милионерки такива.
Ама всички в тая тема за ДАНС плачете начи!
Нино и на нас със сестра ми ни е любимо пеенето с хелий, ама ние пеем на 2 гласа "Сутрин рано"  Mr. Green
Много ми е тегаво да пиша през телефона, ама понякога не мога да се сдържа!  Laughing

# 1 367
И аз да нахълтам чук- чук.От тук, от там, та направо на меденките на Нино се натресох.Много ме впечатлиха еленчетата- ония с рогцата.Ако може рецептата.

# 1 368
tzvety26  и аз мразя от телефона, и от лаптопа на тъмно мразя, ама ей на, седнах да разцъкам малко, че ми залипсвахте и да си похваля производството  Blush

Ония еленчета с рогцата, както и всички останали са по рецепта "Меденките на Джули" Simple Smile

# 1 369
  • Euskal Herria
Хм,...  newsm78 Меденките на Джемма - намерих рецептата. Ама на Джули? Бъдете добри, напишете я.

# 1 370
# 1 371
  • София
А да, забравих да ти кажа, че са ти страхотни меденките. Ама във вторник ще те разпитвам за декорацията!

# 1 372
  • Ямбол
....
Ама всички в тая тема за ДАНС плачете начи!
....
А, не, в ДАНС ходят само крадците на форуми и онези, които не могат да си измислят нещо свое и крадат даже името. Аз не съм откраднала нищо, нито се идентифицирам с чифтокопитно.

Нино, хубави са ти меденките. Ще се пробвам някой ден и аз. Никога не съм правила меденки. Мъжът ми едно време е правел сам, когато е бил, но не иска сега да повтори.

# 1 373
  • Луната ни пази
А да, забравих да ти кажа, че са ти страхотни меденките. Ама във вторник ще те разпитвам за декорацията!
За нищо не питам, докато не ми инсталират новата печка! Ама меденките на Нино ги нападам веднага Simple Smile

# 1 374
То си е занимавка, по-специално да се изрязват фигурки. Но аз една година направих друго - омесих набързо тестото, същото на Джули, разточих една кора, малко по-дебела, нарязах квадрати/правоъгълници и изпекох. Бърза работа пак с разкошен ефект. И след като поизстинаха ги натопих в разтопен шоколад с настъргана портокалова кора. Фантастични. И наистина бързи. Сега с тия фигури се мотах, ама нали да угодя на детето.
Сега ще потърся снимка и ще я постна тука.
Иначе са си вкусни, няма спор, къщата мирише. Чудна работа.
Но аз много обичам тия неща, даже се дразня понякога като ме подкачи някой - коледа, много важно, какво се правите. Ми някои може да се правят, аз си се вживявам наистина и ми доставя удоволствие.  Grinning

Ето ги квадратните/правоъгълни:
Скрит текст:

# 1 375
За кашлицата на мъжа ми много помогна Синекод. Още от второто хапче намаля, а след няколко приема изчезна.

# 1 376
Моите меденки на Джема също станаха чудесни. Тези два дни у нашите се спуках да ям, а и за вкъщи ми напълниха чантите, трябва да се спра. От утре край, заричам се!

# 1 377
  • София
И моите меденки са без изрязване. Правят се топченца и после се слепват с шипков мармалад. Виж, джинджифиловите меденки задължително правя в коледни формички, даже често и украсявам, но личното ми мнение е, че айсингът и фонданът развалят вкуса. За красота - да, нека се радват децата, но за ядене си ги обичам ей така, натюр.

# 1 378
И аз от няколко дни съм намалила храната, да ми се прибере коремчето, че нъл съм на банкет в петък.

О и аз ги обичам натюр, belinda. Даже аз не ги слепвам. Така си ги хапваме - кой с кафе, кой с чай.
За украса и аз направих само тия няколко. Но голямата ги яде с фондана и ги обича. Нали е захарно, братче. Залепях фондана с "мед" от борови връхчета, между другото, и на един лос му се счупиха рогите та го спасих да не се мъчи недъгав. Изядох го и установих, че намазани с този елексир са мняммляс!

Обаче аватара ми има отношение към всеки един постинг  Joy Изразително!

# 1 379
Запрете се вече с това ядене.  Crossing ArmsНякои от нас са на диета и ще гледат такива вкусотии само на картинка. Сега само преглъщам след тези снимки на Нино.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт