Искам да кажа ... (12)_24.11-30.11

• 57 695
  • 1 387
  •   1
Отговори
# 1 350
  • Луната ни пази
Аз, когато раздаваха на учителите абонаменти за Интернет, бях по майчинство, та не можах да намажа от тази благинка. Та сега и нета си плащам. Само два пъти в годината обаче, да не вися на опашки всеки месец.
И аз така, Лиле. А и ние с теб няма какво да се обясняваме. Всеки знае колко взимат учителите и какво им е работното време.

# 1 351
  • Ямбол
Оказва се, Шаги, че в много училища действат по различни методи във връзка с работното време на учителите. Някои директори ги карат да стоят по осем часа, други ги задължават да изпълняват допълнителна административна дейност в извън уебните им часове време, трети ги дебнат кой какво прави. Аз няма да разказвам как е при нас, че не се знае кой ме чете, но по участието ми става ясно, че не са ме вързали на едно място.

Ех, слушам Невена Цонева. Прекрасна е.

# 1 352
  • HH
Tonka, ти още малко ще ми поискаш и номера от социалните.

Не знаех, че учителите получават абонаменти за интернет. Идеята ми харесва.

# 1 353
Искам да кажа, че си опекох меденките, едната доза, де. Не, че нещо, ама много благи станаха.
Ей ги:
Скрит текст:

И моля ви, внимавайте, защото меденките ми държат на своята анонимност!!!
Честно да си кажа и на мен може някой да ми почука на вратата. И аз много си казвам, няма нищо, което да не мога да кажа навсякъде. Знам, че й шефа ми ме е чел - шефе  Heart Eyes

Днес освен това полезното с меденките, свършихме със сестра ми и друга важна работа - издишахме хелия от двата балона на бебетата и пяхме "Когато бях овчарче".
Това е супер! Голяма смях падна. Децата малко нямат балони сега, ама не е болка за умиране.

Изморена съм. Утре знаете, чакам .... и стиснете по един палец да има вода и ток.

Таа па, веси  ooooh!

# 1 354
  • HH
Нино у вас децата са възрастните  Heart Eyes

# 1 355
  • Луната ни пази

Не знаех, че учителите получават абонаменти за интернет. Идеята ми харесва.
Имаше едно време, по времето на тройната коалиция, мисля. Аз тогава бях в частно училище и не ме хвана прИмоцията. Но и сега има фирми- за интернет, цифрова телевизия, които правят намаления за учители.
Лили, работила съм в 6 различни училища и в шестте работното време беше уредено по различен начин. Аз лично в момента съм на 6 часов работен ден. Тази седмица бях по- активна, защото бях в болничен. Но от утре съм на работа, чака ни поредната проверка (вече претръпнахме), купчините справки, олимпиади и т.н. Вечер ще ви чета, сутрин ще ви пиша по някой ред и така.
Изтеглих си Джак Ричър, МП каза, че съм му изневерявала, защото 4ти ден си лягам с този хубостник Simple Smile

# 1 356
  • София
Аз не разбирам от такива номера, но ще го имам предвид.  Grinning

Ниноооо, чудесни са ти меденките. Толкова вкусен вид имат.  Grinning Искам и аз такива формички.

# 1 357
Ние пък вчера го бяхме ударили на сън, ама цял следобед. Днес пък цял ден навън. Отидохме до Ринг Мол за Пингвините, обаче нямаше места за прожекцията от 14 часа, та взехме билети за 16 часа. Бяхме там в 12,20 - разгледахме както трябва, хапнахме, оттам в ИКЕА и аз направо умалях, сега лежа и чета назад, че доста съм изпуснала. Гърлото ме боли ужасно много и нищо не ми се прави  Cry
Нино, меденките са ПРЕВЪЗХОДНИ, чак ми замириса на канела Laughing Колко време трябва да "отлежават"  Simple Smile

# 1 358
Аз не разбирам от такива номера, но ще го имам предвид.  Grinning

Ниноооо, чудесни са ти меденките. Толкова вкусен вид имат.  Grinning Искам и аз такива формички.

Така и така се знаем - звънни утре ще ти ги дам  Mr. Green

Сериозно - аз съм ги купувала от къде ли не и имам цял плик. Ако искаш мога да ти дам да си направиш, за да не купуваш и после ще ми ги върнеш. Аз с една приятелка си разменям някои и сега ще и искам за един други сладки и едни форми за украси.

Така си е, Кате  Grinning

Блеккет, моите може да се хапват веднага. Правя ги по-дебели и не ги пека много и стават мекички. Доста омаахме. Направих кеф днес на голямата, а и понеже искам да я ангажирам /тя обожава, де, не е насила/ да помага и някак така си предаваме нещата. Та тия дни ще друсна още поне една доза, че имам и да раздавам.

# 1 359
  • Ланкър, планините Овнерог
Учител - това е нещото, което не бих работила никога. Не за друго, ами не бих издържала психически, за това сигурно и ще съм от най-омразните на децата - сприхави и не можещи да се справят. За съжаление втората учителка на Емма е същия тип. Наказвала с по 100 клякания едно момченце  ooooh! МоЙто за сега не се е оплаквало, ама ако има нещо, ще трябва да се действа някак. Де да знам, тези методи не ми се струват удачни. Не са в казарма.

# 1 360
  • В Космоса
Здравейте! Hug

Как изкарахте уикенда? Аз боледувах. Нямах обоняние. Имахме гости, пихме, ядохме, аз нищо не усещах. Sad Тази вечер тепърва почвам да усещам аромата на по-силните си парфюми. Окрили ме надеждата! Simple Smile

# 1 361
  • Euskal Herria
Нино, направо ми се доядоха меденки, като видях твоите.  Grinning
Аз пък изцяло се възползвах от учителския интернет - от първия до последния ден.  Нашето работно време е определено от общината.
Гледам "Гласът на България" - колкото повече ги отсяват, толкова по-оспорван ще е финалът. Всички пеят! И то как пеят!

# 1 362
Много хубаво си починахме този уикенд. Страхотно е да имаш спящо бебе  Whistling Преди време в 'бебета' бях чела, че това дето имало бебета, които си спят по цяла нощ било мит. 'Ми не е. Ама там не се обяснявам, че гадно да се обясняваш на някой дето не е спал с години..

Уау, Нино, ако това е само една доза?! Разкошно изглеждат.

Серафима, пердето е страхотно. Интересно ми е сега как изглежда цялата стая  Flutter

Преди време работих в тукашната община. Като ми доскучаеше и си отварях форума. По принцип всякакви форуми и социални мрежи бяха блокирани, ама на кой да му хрумне да блокира български форум. И дори и някой да ми видеше екрана, си нямаха идея, какво си чета..

Янечек, кажи някакви билки за кашлица, че вече не се издържа. Какво ли не пих - бира с мед и лимон, джинджифилов чай. , Сиропи Мукоплант, АCC  и този с мащерка ... Нищо не помага. По това време на деня вече става кошмар.
Преди малко забърках и на Julia 21 имуностимулантът с бадеми и мед.

valerie, аз се мъчих три месеца с кашлица, заради която не можех и да спя.
Пих какви ли не бабешки илачи, и български, и тукашни, нищо не ми помогна.
На края се оправих с антибиотици.

# 1 363
  • Луната ни пази
Учител - това е нещото, което не бих работила никога. Не за друго, ами не бих издържала психически, за това сигурно и ще съм от най-омразните на децата - сприхави и не можещи да се справят. За съжаление втората учителка на Емма е същия тип. Наказвала с по 100 клякания едно момченце  ooooh! МоЙто за сега не се е оплаквало, ама ако има нещо, ще трябва да се действа някак. Де да знам, тези методи не ми се струват удачни. Не са в казарма.
??? Истина ли е това? И при нас има неадекватни "наказания", но ... клякания? 100? Това не е правомерно, нито е правилно, нито удачен педагогически метод!

# 1 364
  • Ланкър, планините Овнерог
Скрит текст:
Ми, моето почти 3 седмици не е на у-ще, от утре тръгва. Та, миналата седмица една сутрин срещнах друга майка, която ми казаза тази нова изцепка. Първата ни г-жа е в болнични и тази сега е целодневно с децата. Хич я няма в отношението с тях и за това съм склонна да вярвам за това наказание. Не знам, Емма за сега не се е оплаквала, подпитавала съм я, няма проблем.

Общи условия

Активация на акаунт