Искам да кажа ... (12)_24.11-30.11

• 57 808
  • 1 387
  •   1
Отговори
# 300
Акаша, тихо сега, сутрин ако не е време за мрънкане просто не знам кога  Hug

Аз се приготвям за зъбодоктор, стискайте палци да не се наложи пореден щифт  Hug

# 301
  • София
Белинда, направи си изследвания. Как си с нивата на хемоглобина по принцип?
Ами зле съм. Цял живот съм на ръба на най-долната граница, на два пъти съм правила и анемия.

Кафе с мед, и аз така, но уви, със сигурност не съм бременна. Цикълът ми си дойде редовно, като всеки друг месец и си беше такъв, какъвто е винаги. Фалове не сме имал с мъжа ми. Нямам никакво основание да смятам, че има вероятност да съм бременна, а и то това с прилошаването се случва вече от два-три месеца, ако бях бременна, досега да ми е проличало.

# 302
Белинда, дано всичко да е наред! Ако обичаш червено цвекло, прави си на сок, може и смес със портокал, коприва също може, щом си фен на чайовете няма да ти е толкова непривичен вкуса.

Малко за разведряване: разликите при мъжа и жената в илюстрации:)
http://www.manager.bg/%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%82 … D0%B5%D1%82%D0%B0

# 303
  • Euskal Herria
След резултатите на първите пуснати номинации очаквам виртуална почерпка от Лиляна и Куркума. Честито!Особено Куркума да се постарае - колко описания на пастърма, вина и какво ли не даде, да не се стиска сега    chef! Да се отчете подобаващо  Grinning

# 304
  • Ямбол
Е, аз като досадна муха, с какво да ви черпя?

# 305
Напълно незаслужена номинация за  Лиляна.

# 306
За това не ги харесвам тези номинации  - изтъкани са от тенденциозност като цяло и в същността им е заложен реваншистки елемент. Та, не знам защо и кому е нужно всичко това.

# 307
  • Пловдив
На мен ми харесват, забавлявам се с номинациите. Не гласувам на всички, някои не са ми интересни. Но иначе съм активна.

# 308
По-скоро някой бърка понятията - неприязън с досада, или прямота с досада.... Thinking /постът ми е във връзка с номинацията "Муха"/.

# 309
  • HH
И аз не разбрах Лиляна с какво го отнесе. Ако половината гласували за нея, могат да изтъкнат една смислена причина с какво точно ги е подразнила ще съм много изненадана.

Лиляна, с тези снимки почти ме нави да посетя Ямбол някой ден. Има толкова места в България, на които не съм била, по простата причина, че на където и да тръгна ми остават малко встрани от пътя.

# 310
Ами за мен по-показателно от това, че щом сме едва ли не в тази тема, сме нечии ибрикчии и следовници - какво повече може да се каже?! Темата е хубава - нито сме някаква секта, нито клакьорстваме и славословим, но ей на, опитват се зорлем да се вкарват рамки и то на лична основа. Не ми е забавно хич.

# 311
  • Ямбол
Не някой, много бъркат. Но това показва и колко мислят. Важното е да ме чекнат в отрицателната, пък за какво е, няма значение.
ОК съм с това, защото разбирам подбудата им.

# 312
  • В Космоса
Никой не ми е досаждал на мен. Въобще не гласувах за тази категория.

# 313
  • Пловдив
Julia_21 , на теб какъв ти е проблема какво мислят някакви непознати? Аз лично не съм последовател на Лиляна. Пиша където искам, когато искам, докато реша. За мен затворени и недостъпни групи няма, винаги съм пишела където искам.

# 314
  • София
Хо-хо, гледам сме станали тазгодишните априлки  Wink
АЗ нещо пропуснах номинациите и гласуването тази година. Напоследък влизам само през нови отговори във форума и въобще не поглеждам темите във подфорумите. Евентуално мога да попогледна нещо нова само ако някой е дал линк в "моя" тема

Общи условия

Активация на акаунт