Искам да кажа ... (12)_24.11-30.11

• 57 733
  • 1 387
  •   1
Отговори
# 1 320
На мен пък ми е интересно, кой се смята за анонимен в интернет?
Е то както е тръгнало всички ще станем едно голямо семейство.. tooth

# 1 321
  • София
Аиде нема нужда  Mr. Green

# 1 322
Ами ние сме си. Mr. Green

По колко часа на ден прекарваме с глупостите една на друга. Има статистика. Heart Eyes  Mr. Green

Одобрявате ли пьердецето? И да не го, вече е купено! Flutter

# 1 323
Чета, не пиша....

То който реши, може ферман да си извади с мои постове, негова работа.

Работата ми сама говори за себе си, макар никога да не съм я правила публично достояние тук.
Ако съм искала да се пише за мен в регионални и не помня какви ги беше нарекла "дамата" вестници....през няколко месеца е можело да съм в тях.
Подобна публичност не ме вълнува, нито я смятам за полезна.

# 1 324
Бррр какви неща само споделяте... Кат си спомня , че едно време на срещи ходех с напълно непознати от чата на гбг- с кой акъл?...
И да кажа  че опекох АКК (малко загоря де) сега предстои голямото поливане и опазване от домашните гладници

# 1 325
На мен ми е тъпо като трябва да си слагам спирачки по особено интересни за мен теми, свързани с отглеждането , възпитанието и образованието на децата. Заради което съм в този форум по принцип.
Но се оказва, че дори и като се пише за ченгелчета някой може да се обиди Simple Smile

# 1 326
Sesylle, пиши бе, хич да не ти пука.
Някой препоръча книгата "Библиотеката на мъртвите". Започнах я, ама нещо не ме грабва. Дано да ми стане интересно по - нататък.

# 1 327
  • Луната ни пази
Sesylle, пиши бе, хич да не ти пука.

Peace
На мен ми е тъпо като трябва да си слагам спирачки по особено интересни за мен теми, свързани с отглеждането , възпитанието и образованието на децата. Заради което съм в този форум по принцип.
Но се оказва, че дори и като се пише за ченгелчета някой може да се обиди Simple Smile

Аз пък по тази причина не засичам и не поправям в разговор. По принцип не обичам конфронтациите, но понякога се вбесявам на откровени тъпотии. За това ми допада Лиляна, не си слага спирачките, колкото и да я плюят.  Hug

# 1 328
И аз никак не обичам конфронтациите, въпреки че по някаква причина се оказвам в разни сблъсъци. Това обаче ме натоварва и ми отнема ценно време.

# 1 329
  • София
Конфронтациите са полезни, когато са направени интелигентно и с мисъл за чувствата и достойнството на човека отсреща. Просташките изпълнения са това, заради което спрях да чета бгмамма, с изключение на тази тема. Да видим докога.

А аз съм голям заплес, ще знаете. Извадих от някоя от стоте перални, които пуснах днес, два по-така, джиджани сутиена, които не стават за сушилнята и ги метнах на стола до мен уж за малко, докато оправя прането. И разбира се съм ги забравила. Пекох сладки. Сега пека на Лиляна фрикаделите. Изведнъж виждам сутиените на стола ooooh! Ха познайте дали не миришат на кюфтета с ванилия Sick ПерИ сега на ръка, да ти дойде акълът в главата, Белиндо Twisted Evil

Мъж ми слезе за две минути до комшиите отдолу да им занесе сладки. Това беше преди повече от час. Знаех си, че трябваше да пратя детето. Много рисков пратеник е той, много. Добре че нямаме мазе и не претакаме зеле, като хората едно време, че нямаше да мога да го извадя от там.

# 1 330
  • Ямбол
Ох, Белиндо, образуваш ми смях.

Аз ще правя пърленки.

Много хляб остава у нас. Почти никой не яде хляб, но от време на време купувам, ей тъй, да се намира. Ето сега има един от петък, който отворихме днес за сандвичи на голямото дете и не се очертава повече да се консумира. Утре ако ми остане тесто, ще закусват пак пърленки, а за вторник хлябът ще е за сушене. Добре че брат ми и мама имат кучета, та им го събирам сух и им го нося.

# 1 331
Лиляна, прави си хайвер от сухия хляб. Ако обичате де.

# 1 332
  • Луната ни пази
Белинда, може на чаша вино да са го поканили.
Комшийката ми изпратила мъжа си в събота сутрин за кори за баница от магазина (това преди две- три години), който е срещу блока, вижда се от терасата. Върна се човека, ама на ДРУГАТА сутрин, все пак с кори за баница.  Joy

# 1 333
  • София
Този път ви изчетох, че да съм в час с всичко случващо се.

Хаха, анонимност. Толкова съм анонимна, че не бих се изненадала, ако някоя съфорумка ми позвъни на вратата. И имената ми ги има, и мои снимки още си стоят, както и такива с мъжа и детето... А в самото начало, когато се регистрирах във форума, пишех в отчетна тема по квартали. Та познайте дали не съм си написала и адреса.  Crazy

Жаки, и аз благородно ти завидях за дългата почивка и екзотичните дестинации.  Grinning Как стои въпросът обаче с училището на дъщеря ти? А и ти каза, че чакаш малката да порасне още малко, за да я водите с вас и на по-далечни места. Нали тогава и тя ще тръгне на училище. Извини ме за въпросите, но съм се затръшкала, че когато Кати тръгне на училище, няма да можем да си ходим където искаме и най-вече когато поискаме.

# 1 334
  • София
Ох, Тони, с право си се затръшкала, няма живот след училището Grinning Особено миналата година като беше сина ми в 7 клас и ходеше на курсове през уикенда, съвсем нямаше мърдане. Бях по-лу-дя-ла! В крайна сметка все пак два уикенда пропуснахме курсовете, че то не се изтрайваше бе.
Жаки сигурно с някоя баба си решават въпроса с ученичката.

Общи условия

Активация на акаунт