Чудна зима се задава, с под елхата изненада! - Тема 95

• 22 021
  • 715
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Добро утро мацки  Hug,

Новата ни темичка както винаги е прекрасна  Two Hearts, а още по-прекрасни са новините в нея.

Кристалинче, честито сърчице. Лека и безпроблемна ти пожелавам  Hug

Буци, с теб не се знаем, но новината ти ме стопли. Честито! Стискаме палчета всичко да е наред и след има няма 8 месеца да гушкаш така мечтаното бебче.

Относно бременните приятелки...
Скрит текст:
... простете държанието им от време на време. Аз макар и за кратко да бях бременна - бях просто ужасна. Не се обаждах, защото или забравях или ми беше прекалено изморено или ми беше лошо. Когато излизахме бях разсеяна, не можех да се съсредоточа в/у това, което ми говорят и съответно изглеждах така сякаш не ми пука какво казват. Всъщност по ужасното ми държание ме заподозряха, че съм и бременна Grinning. Да не говорим, че когато моите приятелки бременееха и те бяха същите,към края на бременността  бяха непоносими, но пък изтърпяхме се някак. После всичко си идва на мястото.

При мен нещата малко по малко си идват на мястото. Някак се събрах след случката и, макар още да я има мъката, не се разпадам емоционално при мисълта за бебе. Само, че започвам да се страхувам от себе си. Казаха ми хората да се пазя поне 3 месеца, а аз от 2рата седмица кроя планове за подновяване на опитите. Незнам просто как ще устискам  Laughing

Сега пожелавам успех на всички, които предстои да се тестват. Стискам палчета момичета. Нека до края на годината небременни останем само тези от нас, дето сме със лекарска забрана  Laughing

ПП :Черпя ви виртуално. Днес става месец откак съм вече госпожа.

# 61
  • София
Ванесита, прекрасна тема  Hug Остават 30 дни до Коледа, иеееее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Майче, а дано това одеалце да ми влезне в употреба след 9-10 месеца  Heart Eyes

Буциииии, прекрасни новини Hug Лека бременност и пуФкаф финал  Peace Айде дано твоя успех да повлече крак и за нас "старите кучета"  Praynig

Йоли, за наваксването на новите не съм убедена  Crazy Добре, че като се облечем с носиите и сложим кърпи, китки и т.н. и на видеото не си личи кой кой е  Joy А пък на живо и без това не ги познавам хората от публиката. От нашите роднини и приятели ще дойде само мама, пък тя е предупредена да гледа само зет ѝ как се справя Laughing

Мечтичке, стискам палци след няколко дни да имаш + тест. А за поведението на приятелката ти не знам какво да кажа  Thinking  Дистанцирай се от нея. В крайна сметка щом тя няма желание, защо трябва да се буташ там и да си причиняваш подобни терзания/
Аз отдавна вече нямам "истински" приятелки, а само познати...

Майче, Афро, потърсете си пратките в пощата за всеки случай. Аз моята поръчка от 17.10 си я получих на 06.11

Последна редакция: вт, 25 ное 2014, 09:34 от Ellie D

# 62
Добро утро и от мен  bouquet
Буцииии, ужасно много се радвам за теб - от сърце ти желая лека и безпроблемна и мечтания ревлив финал накрая baby_neutral И да се отчиташ често Hug
Ванесита, прекрасна тема - снощи бях уморена и сдухана и нямах сили да пиша колко ми харесва  bouquet
Есенче, ама да не са братя ТМ и ММ (близнаци дори #Cussing out)
Скрит текст:
Снощи не му говоря (никога не се е случвало) и той удивен аджеба кво ми става Shocked Е може да е водолей, ама си е живо говедо  Animal Cow Когато все пак не издържах и изплюх камъчето с какво ме е засегнал (няма логика да му се сърдя и да не знае за какво, нали Crossing Arms) се оказа, че пак аз виновна Rage Видиш ли, нямал това предвид - пак аз не разбрала какво точно бил казал и т.н... Rage Иначе ми беше направил палачинки... Rolling Eyes Не ги опитах дори снощи, но сега отиде на работа и ще ги уважа toothНо още съм му ужасно обидена и още повече бясна де af
Та изтребвай любимците и за наказание мятай ТГМ да компенсира всички глупости, дето дрънка - аз така ще направя, нека и той малко да се поизмъчи гадта newsm29

# 63
Добро утрооооо!
Есенче, и ние имаме същия проблем като вас, даже снощи си мислех за това , започнахме опитите преди близо 2 години, а от тях реално не повече от 12 месеца сме пробвали - все има някоя гад, все сме на антибиотици, голям карък! ooooh! И съм толкова наплашена, че все си мисля, че пак ми има нещо, направо психически съм изтрещяла на тема бактерии, паразити, вируси и т.н.
Рансън, много често си мисля, че мъжете и жените, наистина сме от различни планети. Все на сме разбрали, какво са искали да ни кажат! Но все пак се разбираме по някакъв начин!
Ели, ти явно се занимаваш сериозно с танците?
Кристи, и сега какво следва след биопсията?????
Чакам днешния положителен тест, да видим на кого ще е???

# 64
Аз напускам темата, явно темата за новите момичета не се отнася, няколко поста правя и май само монолог си водя, емииии здраве да е едни и същи хора си пишат едни и същи хора си отговарят. Нямам нищо против вас изказвам мнение просто. Бъдете щастливи!

# 65
  • София
Късметче ще ти кажа че всички сме били нови и всички сме минали по твоят път на неотговаряне и т.н.Не сме се събрали тук да си играем на не се сърди човече,какви са тези измислици,всички постове се четат и когато има какво да кажеш по въпроса-отговаряш,когато няма подминаваш.....тук сме няколко стотин все пак.Искренно ти желая да не стигаш до момента на пълно опознаване на всички,защото това значи дълга борба за бебе. Hug

# 66
  • От Луната
Късметче, недей така, точно ти пишех. Четох всичко което си написала, но не съм компетентна да отговоря. И аз скоро ще изследвам ТСХ и нямам идея още какви стойности трябва да е. Общо взето чаках ти да кажеш какъв е плана от тук на татък. Видях че Денис те е пратила на ендокринолог. Не е лошо да провериш... ей така за спокойствие.
Пишех ти във връзка с поста ти адресиран към мен. Не се обвинявам за това, че съм изчакала толкова. По скоро се радвам, че не чаках повече ... Знам че ще стане когато трябва, явно сега не му е дошло времето. След години, когато вече всичко е минало и заминало сигурно ще мога да си обясня всичко, но сега ми е като наказание. Винаги съм искала да си осиновим дете ... без значение дали имаме свои. Просто искам да помогна на някой, който има нужда. Няма да ставам светица, но все по-често си мисля за това. Може би ако се успокоя малко и времето тръгне (защото сега просто е спряло) ще успеем да и имаме и свое. Такива мисли ... несвързани!
Не се отказвай от темата ... просто така се е случило за момент.   bouquet

# 67
Освен това бяха два поста тази сутрин, не е минало много време на безотговорие! Не си писала в темата от 09.09, когато ти е било отговаряно, kasmetchence. То не е под команда и строй! Кой когато може и ако иска.  Peace

# 68
  • Plovdiv
Добро утро и от мен, сладурки

Йоли, силна връзка изградих с дивана в последно време. Май ще го сменям със спалнята, защото явно и според кучето спя много, защото само да мръдна и скача върху мен. Иначе вече съм супер здрава.

Късметче, момичетата винаги са много отзивчиви и отговарят на всеки въпрос, дори да не е на момента. Не съм забелязала да имат негативно отношение към новите хора. Аз пиша от септември месец и съм сравнително нова.

Мел, аз ти казах, че сме бременни до доказване на противното. После заедно ще се местим към отчетните

Благодаря на всички за страхотната закуска!   bouquet  bouquet

Аз нямам търпение да идва четвъртък и да отпътувам за един по дълъг уикенд. Само кофтито е, че си чакам цикъла и това може малко да ми развали настроението.

# 69
Здравейте, прекрасни дами!
Аз се завърнах от тридневна екскурзия и минавам да ви напрегръщам  Hug
Мале, колко много сте зписали.... Връщам се да ви чета.
Дано да има добри новиниии   bouquet

# 70
Момичета ето и моето предсказание  Joy Питах също дали ще имам дете от този мъж и му дадох данните  Crazy
Скрит текст:
Трудолюбив мъж, вдъхващ ентусиазъм,смелост, недоверчив към всичко,не понасящ духовните ограничения и контрол върху парите. Краен е в оценки, изразяващ и одобрение и критика с еднаква лекота. Това за човека, за когото питате- При тази наредба на картите -изключително е благоприятна за вас,ако очаквате решение на личен проблем.Тълкува се и като предложение за брак,получаване на спокойствие.Ако се колебаете дали да сключите сделка с партньора,или подпишете брачен договор направете го.Усещам да имате развитие в желаната посока до четиринадесет месеца
Благодаря ви много за подкрепата, относно моите проблеми за сега не мисля да ви занимавам повече, че станах досадна и благодаря за стиснатите палчета, дано всички бременеем по празничният Декември  Heart Eyes
Есенче Бананарама Мел Късметче Рансън Ели Сола и всички които забравям, по-късно ще ви пиша че имам доста работа сега иначе мноооого  Hug

# 71
Солейс ,честит ти първи месец като госпожа !

Късметче ,момичетата са ти обяснили по-напред и както са казали,всички сме минали през този период.Според мен не трябва да ни напускаш  Hug Всеки,когато може,пише   bouquet

# 72
Аз нямам търпение да идва четвъртък и да отпътувам за един по дълъг уикенд. Само кофтито е, че си чакам цикъла и това може малко да ми развали настроението.
Да ти врачувам и аз като една Ивелина, няма да ти се развали настроението, цикъл няма да дочакаш поне 14 месеца. (9 месеца бременност + 5 месеца активно кърмене = 14 месеца липса на цикъл!)  Grinning

# 73
Да ти врачувам и аз като една Ивелина, няма да ти се развали настроението, цикъл няма да дочакаш поне 14 месеца. (9 месеца бременност + 5 месеца активно кърмене = 14 месеца липса на цикъл!)  Grinning
smile3521

Мечтичка ,стискам палци  fingerscrossed

# 74
Брех, чак ме е яд що и аз не съм питала - сега щях да знам, че до 14 месеца всичко ще ми се нареди по мед и масло Joy
Късметче, не очаквай лавина от отговори на всеки въпрос - тук сме сума ти народ, събрани от цял свят и всеки пише каквото и когато може. Ето, аз видях въпроса, но какво да ти отговоря - нещо от сорта "дано всичко е наред или бързо да се оправи" ли? Ами не разбирам от това и не пиша като няма какво съществено да кажа... Без излишни нерви Hug И аз не очаквам отговори на всичките си въпроси, понякога ми е достатъчно просто да изсипя каквото имам да кажа и толкоз... Понякога просто си откачам тук, за да не откача наистина и така Crazy

Общи условия

Активация на акаунт