ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 55 тема

• 38 331
  • 734
  •   1
Отговори
# 705
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
Леле Ашааа   Joy .Гледката е страхотна . Само не ми казвай че това е твоето легло.....ми то място за тебе няма  Laughing. Шоколадка е много чаровна.
 Ама втората снимка не се вижда

# 706
  • на морето
Вече се вижда  Hug!  И ...да , мойто легло е ..Ама се сместваме .Нощем  е доста по -населено даже .

# 707
Има ли някой от вас опит с ротвайлер?

# 708
Здравейте и Честита Нова година от мен!   bouquet Пожелавам на всички ви здраве и радост с прекрасните ни любимци. Аз се загубих малко, покрай празнуването доста неща се вършат, но ви чета с удоволствие. Чили вече започна да излиза, затова смело внасям снимков данък
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Честит рожден ден на Айра от мен, да е весела и все така красива! Бързо оздравяване на всички, които са болнички  Hug .
В момента съм в леко чудене - според ветеринарят Чили е "дебеличка" и намалихме малко храната, но днес момичето, от чийто развъдник я взехме ми каза, че сега трябва да й давам около 450-500 гр. храна, а аз давам около 350... Някой дали е имал опит с лабрадор, предполагам и голдъните могат да са критерий, колко горе долу тежаха вашите кучета на 15 седмици. Притесних се дали не я недохранвам..

# 709
  • София
Аз имам Рот. С какво мога да помогна?  Simple Smile

# 710
И аз забелязвам, че в последните дни почти никой не пише в темичката.
 Hug

Честит рожден ден на Айричка! hbday bdbaloni happy bd

Аша много е хубаво с пълно легълце с животни!  Hug

Чили е много сладка, не се тревожи, че е пухкава, все пак е бебе.  Wink
Разхождайте се повечко, но не й намаляй много храната.
И Руфъс спи върху одеалце Милка.

Руфъс ме забавлява онзи ден, от прозорците влизат малко слънчеви лъчи и той ходи да дебне, къде ще е слънчицето и там да се пльосне.
Един голям слънчев лъч отива в средата на стаята и той там милия седи прав и се препича на зимното слънчице. После слънцето огря леглото и веднага се премести на възглавниците ни.  Mr. Green
Скрит текст:

А тази снимка е от преди малко, да покажем на Утро, какво правим в студените дни.  Mr. Green
Скрит текст:

# 711
Оххх, то ако стоях на топличко в къщи щях да пиша по цял ден в темата ама.. пуста и работа  Sick.. Иначе редовно ви чета де  Sunglasses

Честит рожден ден на Айра  Two Hearts.

Аша, моите агентки (русата дама и рунтавия облак) днес ме информираха, че са те мярнали с 2 кученца  Mr. Green, имаха леки съмнения дали си ти, но явно не са се объркали.  Hug Появявай се по-често в темата бе душка. Heart Eyes

Тоя Руфъс.. много е сладичък значи  Laughing.

lucky1200, количеството суха храна се дава според килограмите на кучинка и различните марка храна имат различна доза, която обикновено е написана на чувала Simple Smile. На мене тая красавица хич не ми изглежда с наднормено тегло Simple Smile.

# 712
  • София
Оххх Аша как благородно ти завиждам. И аз толкова искам да си приберем някое животинче като приемен дом, ама Муцето така да се муси. А и точно като тропна с крак и се наложа ми се налага да паля джапанката за някъде Cry

lucky1200 тъй като знаеш колко ще е горе-долу теглото на кученцето ти в зряла възраст обръщаш чувала на храната която й давай и намираш за теглото на твоето кученце в зряла възраст колко храна се дава. Всяка храна се дава в различна дозировка Wink

# 713
Утро прочетох че Бела напикава у вас. И Лъки е същия. Даже си мисля че е прекалено при него. От както го уча да пишка навън и го награждавам явно си мисли че навсякъде може да пикае дори и вътре. Банята вече рядко я отразява... все едно сме в началото Close Даже преди 3-4 дни пикаеше през 10 минути където види. Легна на спалнята да спи , аз реших да почистя. Мина 1 час отидох да почистя и коридора , имаше гранули по земята, събрах ги и ги пуснах в купата за да ги вдигна. В момента в който чу звука от гранулите вдигна главата. Мръднах да махна купата с гранулите от земята и след няколко секунди се върнах при него да му се нарадвам и ми прилоша- изпикал се на спалнята , даже не станал и опикал и себе си . Отишъл настрана да се мие нашия иначе да слезне да иде на две крачки до банята не може #Cussing out Махнах всичко от матрака и полях петното с оцет , майка после изчисти матрака. След 2 часа пак се изпика на спалнята тогава си изяде шамарите. Мама каза че наскоро пак се изпикал легнал. От мързел ли е или от лиготия не знам. Звъннах на вета да му кажа, той каза ако се повтори да ида да му направи изследване. За сега проблеми няма , да видим по нататък ...
----------------------------
Честит рожден ден на Айра и от мен  Heart Eyes Hug newsm51 newsm59 nbirthday  ura Tada newsm38

# 714
Maya, заведи го на доктор. Според мен не е нормално да пишка легнал, та чак и себе си да напикава. Може да има някаква инфекция на пикочните пътища.
Скрит текст:
Когато реших да отучвам големия син от памперса, установих, че пишка през десет минути. А на приятелката детето "издържаше" по два часа поне. Заведох го на лекар, изследваха му урината и се установи, че има някакви бактерии. С памперса не съм забелязвала колко често пишка, но като го свалихме и видяхме проблема. Вярно, че Лъки е куче, но най-вероятно има здравословна причина да пишка толкова често, та даже и легнал. Когато имахме малки кученца (наше "производство") като им се пишкаше започваха да тъпчат с крачета и да се въртят в кръг. Хем малки, хем дебелички, но никога не пишкаха легнали!

ЧРД на рожденничката!
И на мен Чили не ми се вижда пълничка. Щом е започнала да излиза вече, ще си изразходва енергията в тичане и игри и ще влезе в "спортна" форма.
Руфъс е голям глезанчо и чаровник.  Hug
Видях и други интересни снимки. И моите кучета винаги са се разбирали с котките, които сме отглеждали. Хем се разбираха, хем се защитаваха от други "нашественици".

# 715
Може да е настинал нещо или пък да се е стресирал и съответно напишкал?

# 716
Asha,ти си голям човек Blush

# 717
  • София
Честит рожден ден на Айра! Жива и здрава, послушна и добра, красива и умна! Simple Smile
Аша,  Hug защото просто няма какво повече да кажа...
Maya Lupanova, беж на вет! Кучетата са чисти животни - не пишкат и не акат в 'къщата' си! Още по-малко ще го правят легнали.
Балу напоследък го затварям в клетката вкъщи, като е сам, но той е Балудини - днес се е измъкнал самичък и МП го заварил свободно да безчинства и вършее по стаите. Освен това си отваря и врати, гадината. Майка му не се научи, но той - да! Куцука от време на време след някой по-високоскоростен спринт, иначе е добре - все толкова лаком! Учи се да пишка/ака само навън - засега имаме успех, само ако аз съм си вкъщи цял ден, и то с него в една стая. Почна определено да го прави по-рядко, но е време да се научи само навън. Клетката му е близо до пелената, и прасчо отказва тотално да я ползва, като за сметка на това, опикава кухнята ни. Мия с някакъв био препарат, на базата на маслиново олио, пише, че е хипоалергенен, не съдържа нищо, освен натурални съставки, минавам и с парочистачка с чиста вода, но той си продължава вкъщи да го прави. Ясно, че с 2 разходки на ден няма как да стане все още, но няма друг начин в момента....

# 718
Мауа и Чарли се напишваше легнал на леглото, но това ставаше само когато ни идваха непознати за него мъже. След 4 такива посещения спря ,ние си го обяснихме че е от страх и когато това премина вече не се напишва .Забележи кога го прави.

# 719
При нас е нямало стресови ситуации , за да е от стрес  newsm78 . Не му се караме за щяло или нещяло (сетих се за едно детенце и неговота куче-пълен терор). Мислех си че е от храната защото същия ден  не работеха магазините , а той не си харесваше нито РК нито Адванс. Яде само еквалибрио. Мислех си че няма апетит и е настинал , но манджите на мама ги яде като невидял. Затова си мисля че е от храната. Същия ден беше само на готвено, а някой май беше писал че от нйкои храни пишкат повече. Но няма да гадая ,направо след работа го водя на изследвания.Дано да ми е добре калпазанина Praynig

Общи условия

Активация на акаунт