Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да настаня кучето си в хотел или пансион в София?
Как да науча кучето си да ходи навън сутрин и вечер?
Кое рибено масло е подходящо за моите кучета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да настаня кучето си в хотел или пансион в София?
За да настаните кучето си в хотел или пансион в София, можете да потърсите информация от ветеринарни клиники или училища за кучета с големи тревни площи. Важно е да проверите условията и грижите, които предлагат, за да сте сигурни, че вашето куче ще бъде в безопасност и комфорт по време на престоя си.
-
Как да науча кучето си да ходи навън сутрин и вечер?
За да научите кучето си да ходи навън сутрин и вечер, важно е да установите редовен график за разходки и положително подкрепление. Постепенно увеличавайте продължителността на разходките и възнаграждавайте го, когато успешно изпълнява нуждите си навън. Търпението и постоянството са ключови в процеса на обучение.
-
Кое рибено масло е подходящо за моите кучета?
-
Как мога да помогна на кучето си да преодолее страха си от нашийника?
-
Как да отуча кучето си да копае и гризе мебели и стени?
.Гледката е страхотна . Само не ми казвай че това е твоето легло.....ми то място за тебе няма
! И ...да , мойто легло е ..Ама се сместваме .Нощем е доста по -населено даже .
Пожелавам на всички ви здраве и радост с прекрасните ни любимци. Аз се загубих малко, покрай празнуването доста неща се вършат, но ви чета с удоволствие. Чили вече започна да излиза, затова смело внасям снимков данък

.. Иначе редовно ви чета де 
.

Даже преди 3-4 дни пикаеше през 10 минути където види. Легна на спалнята да спи , аз реших да почистя. Мина 1 час отидох да почистя и коридора , имаше гранули по земята, събрах ги и ги пуснах в купата за да ги вдигна. В момента в който чу звука от гранулите вдигна главата. Мръднах да махна купата с гранулите от земята и след няколко секунди се върнах при него да му се нарадвам и ми прилоша- изпикал се на спалнята , даже не станал и опикал и себе си . Отишъл настрана да се мие нашия иначе да слезне да иде на две крачки до банята не може
Махнах всичко от матрака и полях петното с оцет , майка после изчисти матрака. След 2 часа пак се изпика на спалнята тогава си изяде шамарите. Мама каза че наскоро пак се изпикал легнал. От мързел ли е или от лиготия не знам. Звъннах на вета да му кажа, той каза ако се повтори да ида да му направи изследване. За сега проблеми няма , да видим по нататък ...
. Не му се караме за щяло или нещяло (сетих се за едно детенце и неговота куче-пълен терор). Мислех си че е от храната защото същия ден не работеха магазините , а той не си харесваше нито РК нито Адванс. Яде само еквалибрио. Мислех си че няма апетит и е настинал , но манджите на мама ги яде като невидял. Затова си мисля че е от храната. Същия ден беше само на готвено, а някой май беше писал че от нйкои храни пишкат повече. Но няма да гадая ,направо след работа го водя на изследвания.Дано да ми е добре калпазанина