Специална ще е Коледа за нас - Декемврийчето ще гушкаме в този час!

• 39 652
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Нашата госпожица горе-долу си спинка в легълцето. Но понякога нощем като не мога да я приспя, просто я слагам до мен на леглото и така си заспинкваме и двете, че нямам сили права или седнала да я дундуркам, пък и не искам да я свиквам на ръце. Но след следващото хранене гледам да я приспя в нейното креватче. Simple Smile

Знам, че сигурно вече се е разисквало като тема, може да съм изпуснала, но не можах да намеря много точно информация в нета. Някой знае ли от колко мл кърма има нужда бебо на едно хранене според седмиците, на които е? Другата седмица ми се очертава едно кратко излизане и искам да изцедя малко да оставя на бабата, ако бебка огладнее докато ме няма, та се чудя колко да приготвя...  newsm78

# 586
Габи, виж най-лесно какво пише на кутиите с АМ.

# 587
  • Варна
Ние сме само на кърма и нямам кутии с АМ вкъщи  newsm78

# 588
В магазина разгледай:).

# 589
  • варна
Кога смятате да изведете децата  ,аз се побърквам в нас че и каката е запряна заради бебето.

# 590
Аз имам такъв въпрос: Как реагираха каката/баткото, когато се прибрахте с новороденото бебче? Имаше ли ревност, радваха ли се? Ако спите в една стая, бебето буди ли по- голямото дете? Ей такива неща започнаха да ме вълнуват мен.

При нас разликата живот и здраве, ще е 2г и 8 м, тя разбира всичко, още отначало внимава с корема, гали го, целува го, сега в другата кошара слага нейни кукли и ги приспива, пее им песни, кара им се, че плачели. Но не мисля, че осъзнава какво точно ще се случи като го " извадим това бебе от корема" хихихи

И друг въпрос към вече родилите. Знам че е минало твърде малко време, но можете ли да кажете кое нещо сте купили, а ви е било излишно или нещо, без което не можете?
 Лек ден желая на всички   bouquet

# 591
  • гр. София
Габи, на колко седмици сте?

# 592
Габи ние сме на 11 дни и пием по 60 мл АМ.

# 593
  • Варна
Shokoladche, на 3 седмици почти Simple Smile

# 594
Здравейте мами , до първия си месец бебето трябва да поема 110 мл кърма или АМ на хранене ,втория 120 и така се увеличава с по 10 мл на месец количеството ,което трябва да поема бебето на хранене,за да не се разшири стомахчето  Peace
Разбира се при кърменето е относително ,важното е бебето да наддава ,но когато се дава от шише това е схемата  Wink

Надявам се да съм била полезна  Heart Eyes

# 595
Хм, много странно, на нас педиатърката каза 40-50 мл., на кутията от мляко пише 70 мл. за бебе на 1-2 седмици.. newsm78

# 596
Ние хапваме различно- от 80 до 110мл. Габи, изцеди в едно шишенце контролно и виж колко ще хапне. Приготви, ако трябва две шишенца...

# 597
  • Варна
Да, може да пробвам. Въпреки че ми се струва доста лакома. Имам чувството, че колкото й дам, толкова ще изяде Grinning

# 598
На лекциите за бременни, съм записала следното:

1-ви ден 5-7мл.
3-ти ден 25-30мл.
1-ва седмица 45-60мл.
1-ви месец 80-150мл.

# 599
  • Варна
Мерси, Lady.. ! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт