Количка за близнаци - тема №6

• 147 599
  • 822
  •   1
Отговори
# 135
Зу тази гледа ли я?
Гледам ,че горе долу нещо такова си показала и ти. Аз чакам това Тако да го заредят в Ст.Загора и възнамерявам да отида да го видя. И аз още оглеждам и не мога да се спра на нищо...

# 136
Това е доста тежка количка - 19кг. с летните кошове. Като сложиш и децата и не можеш да я мръднеш.

# 137
  • UK
Това са уж Полски колички, но дори и за 1 бебе е доста обемиста и тежичка.

# 138
Моето Бъги преди месец е поръчано и още го няма,изгубило се някъде по пътя и сега наново ще пращат. Поръчано е от английски сайт до адрес в Англия,не директно до Бг. Кошчетата за кола са пратени до Бг преди 10 дни и още ги няма. А иначе сенника за количката пристигна. Шантава работа.

# 139
Моето Бъги преди месец е поръчано и още го няма,изгубило се някъде по пътя и сега наново ще пращат. Поръчано е от английски сайт до адрес в Англия,не директно до Бг. Кошчетата за кола са пратени до Бг преди 10 дни и още ги няма. А иначе сенника за количката пристигна. Шантава работа.

Колко ти излезе бъгито от Англия?

# 140
Ами то ни е подарък,имаше го като комплект с зимни кошчета и кошчета за кола,ние го поръчахме без зимни кошчета и към 600£ излезе всичко и сенник поръчахме,той беше около 40£. Аз отначало не го исках че само в сиво и черно го имаше,но новия модел е червено и черно и кошчетата за кола са червени на Cibex

# 141
  • София
Здравейте, аз в крайна сметка си купих тази количка - http://www.online4baby.com/red-kite-push-me-twini-side-by-side-p … hair-carbon-black
Четох много, търсих много, и накрая се спрях на тази - лека е, ще влезе в асансьора и я чакам до 2 седмици да дойде. Притеснява ме, че е черна, не харесвам черни колички, но какво да се прави. Ще я видим скоро. Simple Smile
Иначе се чудих за бритакса, но се отказах. Полските също много ми харесаха, дори се свързах с производителите, но се оказа широка и нямам желание да я мъкна по етажите, та се отказах.

# 142
Здравейте. Очаквам близнаци през ноември и сме се спряли на количка Mountain buggy. Оказа се че в БГ обаче има само черен цвят, единствената разлика е вътре на самите седалки дали да е червено , черно или сиво, но отвън изцяло черна. Останах с впечатление от коментарите ви, че тези цветове ги има и за външния корпус? И да попитам според вас има ли нужда от зимните кошове и докога се ползват? Ако ги взема тази зима ще ми трябват ли другата, защото те май вече ще са големи за тях?

# 143
  • София
Здравейте. Очаквам близнаци през ноември и сме се спряли на количка Mountain buggy. Оказа се че в БГ обаче има само черен цвят, единствената разлика е вътре на самите седалки дали да е червено , черно или сиво, но отвън изцяло черна. Останах с впечатление от коментарите ви, че тези цветове ги има и за външния корпус? И да попитам според вас има ли нужда от зимните кошове и докога се ползват? Ако ги взема тази зима ще ми трябват ли другата, защото те май вече ще са големи за тях?

В Ивентас ли ви казаха, че има само в черен цвят? Те са официални вносители и би трябвало да може да се поръча. Нашата е с червени сенници / изцяло - отвън и отвътре / и червени подложки на седлаките, купихме я от Хиполенд. От зимни кошове според мен няма смисъл, едни дебели чувалчета ще ти свършат работа. Ако все пак държиш си вземи от olx, там има за около 300 лв двете, че за нови няма смисъл да даваш толкова пари.

# 144
  • Пловдив
нашата е от по-стария модел, тъй като когато я купувахме още не беше излязла тази със сенници в червено. Нашият модел също е с червено, но отвътре, първоначално като видях на картинка новия модел много ми хареса, но точно тези дни я видях и на живо и сякаш стария /нашия/ модел е по-сполучлив, при новата някак се цепи сенника от основната част, има и дребни разлики, прозорчетата върху сенника, които при нас са найлонови, при новата са от една черна мрежичка, което за лятото може да е по-добре, но при дъжд примерно няма да е удобно да се ползват. Това са си мои лични наблюдения де, не ги натрапвам на никого, иначе с времето все по-вече се убеждавам в отличните качества на количката.
За мен кошовете за новородени са изключително удобно нещо, децата ми са родени в края на пролетта, не е нужно бебето да е родено зима за употребата им, много по- защитени са бебетата, позицията им позволява на родителите да ги наблюдават, не виждам как новородени примерно ще се вържат в другите кошове и отделно липсата на видимост към малките бебета за мен е абсолютен дискомфорт за родителя Peace

Последна редакция: ср, 15 юли 2015, 12:40 от Gugito

# 145
Моето бъги е от новия модел с червени сенници и го чакам до края на месеца да пристигне от Англия. Кошчета за новородено не взех,защото ще са летни бебета и много място ще ми заемат,а зимата може да им взема по едно чувалче. Сега в mothercare има намаления на всичко,а гледах че бъгито има и общ кош за двете бебета,че единичните много тесни ми се виждат.

# 146
За мен кошовете за новородени са изключително удобно нещо, децата ми са родени в края на пролетта, не е нужно бебето да е родено зима за употребата им, много по- защитени са бебетата, позицията им позволява на родителите да ги наблюдават, не виждам как новородени примерно ще се вържат в другите кошове и отделно липсата на видимост към малките бебета за мен е абсолютен дискомфорт за родителя Peace

И аз мислех да ги карам с летните кошове, но като се замислих и прочетох - ми няма да ми е удобно. Не мога да ги сложа на една страна. В началото са много малки - как ще ги връзвам с коланите. Отдолу трябва да има послано нещо, а коланите пречат. Няма да мога да ги виждам директно. Имам чувството, че ще ги изтърва някъде.
Та, поръчах си зимните кошове вчера - втора ръка, много запазени.
Количката още не съм поръчала, но искам да е чисто черна. Не ми харесват новите варианти с оцветени целите сенници.

# 147
Ами аз бях решила и зимни да вземеме, но като се замисля, те трябва ноември да се родят, а едва ли точно декември, януари и февруари ще литна навънка да се разхождам. В крайна сметка ще имам кошниците за кола, които стават на количката и се използват до 6-7 месец. т.е. точно до пролетта, когато те ще седат и ще използвам летните кошове. А за следващата зима си мисля че ще са много големи вече за зимни. Та затова много се замислям има ли смисъл изобщо да ги взимам.

# 148
Мами някой може ли да даде мнение за тази количка Easywalker duo? Намерих я на добра цена втора ръка с кошовете за новородени и сега се чудя  newsm78
Скрит текст:

# 149
Като я гледам, количката е като Mointain buggy duet. Обаче е по-тежка от нея и е по-широкка с 12 см. Ако това не те притеснява си я вземи. Втора ръка има и бъгита.

Общи условия

Активация на акаунт