Количка за близнаци - тема №6

• 147 603
  • 822
  •   1
Отговори
# 150
Niana, аз имам TFK, но проучвах и Easy....Аз също я намерих втора ръка, но неможах да я тествам никъде. За мен беше важно да я пробвам. В магазина имаше само мостра на TFK и питах продавачката за Easy... Тя каза, че е същата като TFK,но с  по- олекотено шаси. Та сигурно е хубава, но аз не посмях да я взема. Затова се спрях и на TFK, поне я тествах.

# 151
Благодаря за отговора  Wink

# 152
Eazy и tfk са сходни модели с почти незначителни разлики. Ние сме с tfk и съм изключително доволна. Исках изито, но навсякъде ми казаха, че могат да я докарат срещу капаро, което да гарантира купуване, а аз не можех да дам 400 лева капаро и да го загубя, ако не я взема. TFK e уникална количка, не съм взимала зимни кошове. Бебетата ми са вече на 4 месеца и прекарват в нея по около 10 часа навън. И смея да твърдя, че е по-добра от бъгито. Имам позната с бъги, децата й са момиче и момче на година и малко и едвам се побират в нея. Да не говорим, че е черна. Освен, че според мен е грозно за деца в черно, всяко едно минаване по прашна улица си личи ужасно. Дано моите наблюдения са били полезни! Simple Smile за въпроси-пишете!

# 153
  • UK
 Която и количка на цвят да мине по прашни пътища ще се изцапа Peace

Що за извод?!?

Моята е Бритакс черна разнообразява я със зимните чували за зимата, които са в лилаво и с цветните летни подложки. А когато и много им за пече им за мятам пъстър шал и се получава 1 количка с различни цветни решения

# 154
  • Пловдив
и аз не съм съгласна с твърдението, че черната количка изглежда по-прашна, с маунтин бъги съм точно, правя ежедневни разходки по всякакви терени. Освен това децата ми са почти на година и три месеца и никак не им е тясна количката, а хич не са малки, перфектно е изчислена. Когато аз избирах се колебаех между нашата и  изи уолкъра , в магазина успях да видя и тфк, е последната беше много по-тромава от останалите две и никак не изглеждаше добре на живо по мое мнение, дори в магазина не беше така маневрена, аз самата към онзи момент не исках точно черен цвят количка, но на тфк няма никакви хубави цветове, виж изиуолкъра има хубави разцветки, но при мен везните се наклониха към бъгито заради размерите и възможността да го пъхам в асансьор и да съм независима за разходките и не сгреших Peace

# 155
Родих преди 14 дни и вече имаме 2-3 разходки с нашето бъги. Засега ми е много удобна,с една ръка я управлявам и въртя,само 63см. е широка,но изглежда доста широка. Племенника е на 4г. и дори и той се побра в нея,а аз мислех че ще е тясна

# 156
Влизам да кажа, че съм много доволна от бъгито. Изключително маневрена и до сега е нямало място, където не мога да вляза или мина.

# 157
Здравейте, някой да има мнение за Baby monsters easy twin, двоумим се между нея и Маунтин Бъги Дует.Последната сме я виждали на живо но другата не.
Като изключим цената са почти сходни, но като не сме я виждали на живо сме в чуденка.И ако някой, случайно знае къде може да се види първата(специално за Бургас) ще бъдем благодарни за помощта.

# 158
  • София
Здравейте, аз в крайна сметка си купих тази количка - http://www.online4baby.com/red-kite-push-me-twini-side-by-side-p … hair-carbon-black
Четох много, търсих много, и накрая се спрях на тази - лека е, ще влезе в асансьора и я чакам до 2 седмици да дойде. Притеснява ме, че е черна, не харесвам черни колички, но какво да се прави. Ще я видим скоро. Simple Smile
Иначе се чудих за бритакса, но се отказах. Полските също много ми харесаха, дори се свързах с производителите, но се оказа широка и нямам желание да я мъкна по етажите, та се отказах.

Момичета, много съм доволна от количката. Взех я на шега, видяна само на снимка, но се оказа страхотна покупка. Количката е супер лека иии мнооогооо маневрена. Пробвахме я дори с баткото, който е вече 15кг и пак вървеше много леко. Препоръчвам я. Сигурна съм, че и някоя от вас ако реши да си я вземе няма да съжалява. Simple Smile 

# 159
Здравейте, някъде в София продава ли се ZEKIWA? Или някой внася ли ги в БГ?

# 160
  • София
Записвам се в темата, въпреки че ни е много рано. Но пък като гледам колко е труден избора и вече имам главоболие.
На Бебеманията се спряхме на Adbor Duo. Много ни хареса и дизайна и цената. Но, уви, ще се окаже голяма. Нашата входна врата е 77 см. Така максималната ширина ни е 75 см и пак ще влиза на магия. Финансовия таван е 800 лв, засега! Очакваме да са ранни летни бебета и затова не мога да се ориентирам какви аксесоари ще ни трябват newsm78

# 161
Аз съм скептично настроена към този Абдор, но ти си знаеш. За цената-винаги можеш да потърсиш втора ръка, хубавите колички не се скапват от 1-2г бутане.

# 162
Ние сме с Адбор. За цената си е много сносна количка. През стандартните врати си влиза без проблем. Проблеми имах с нея само докато обърна коша, че девойките бяха натежали на предните гуми и вървеше трудно. Но откакто ги обърнах всичко си е ок. Успех с избора  Peace

# 163
А някой виждал ли е тази количка? http://moebebe.com/kombinirana-kolichka-za-bliznatsi-s-max-double-blue

Моля за мнения Simple Smile

# 164
А някой виждал ли е тази количка? http://moebebe.com/kombinirana-kolichka-za-bliznatsi-s-max-double-blue

Моля за мнения Simple Smile
Аз имам същата но е с друга марка и директно си я поръчах от Полша.

Общи условия

Активация на акаунт