Количка за близнаци - тема №6

• 147 607
  • 822
  •   1
Отговори
# 165
  • Пазарджик
Здравейте момичета , записвам се да следя темата.Очаквам две красавици в края на април.Има още време но аз искам от по рано да започна да се оглеждам. Да ви питам къде в София могат да се видят някакви колички за близнаци на живо а не само по каталог. МНого ми се искам да видя да пипна да я пробвам.Така дамо от каталога не мога да я преценя.

# 166
А някой виждал ли е тази количка? http://moebebe.com/kombinirana-kolichka-za-bliznatsi-s-max-double-blue

Моля за мнения Simple Smile
Аз имам същата но е с друга марка и директно си я поръчах от Полша.

Би ли споделила мнение за количката? И ако може да ми дадеш сайта, от който я поръча Simple Smile

# 167
Здравейте момичета,

След безкрайно дълго четене на всички теми ми се налага да потърся съвет и тук. Чакаме близнаци и избираме количка. Тъй като асансьорът в блока е малък, багажника на колата - също, решихме, че количката трябва да е максимално тясна.
Спряхме се на Mountain Buggy duet, видяхме я на живо, но тя не се събира в багажника. Следващата е Baby Monsters - тя е достатъчно тясна и за колата, и за асансьора, обаче не намираме никаква информация за нея - нито в наши форуми, нито в испански, нито в Амазон, което е доста съмнително. Някоя от вас ползвала ли е такава количка за близнаци?

Имаме и последна опция да изберем между Baby Jogger и Britax, но тогава стои въпроса как да пренасяме близнаците от и до гаража. Това може би е най-добрият вариант, защото тези двете колички са достатъчно тесни за да минават през врати, но и достатъчно широки за децата.
Моля за съвети Simple Smile

# 168
Ирина, пренасянето с порт бебе, има такива с дръжки или с кошница за кола. За другите неща не мога да помогна.

# 169
  • UK
Ирина
Аз съм с Бритакс и като бяха бебета, когато бях сама, ги носех с кошниците,  а иначе, всеки гушнал по едно беби. Сега, всеки на собствен ход hahaha стига до количка и кола  Laughing

# 170
Благодяря за отговорите. Наистина много се колебая кой е по-добрия вариант.
Малка и тясна количка до около 2г. възраст или малко по широка, но пък неудобна откъм мобилност.

Ще чакам все пак коментари за тази количка, която към момента се вписва във всички размери. 

http://www.baby-monsters.com/es/productos/easy-twin

И се надявам скоро да излязат първите отзиви от използвалите я.

Поздрави

# 171
Здравейте момичета,

След безкрайно дълго четене на всички теми ми се налага да потърся съвет и тук. Чакаме близнаци и избираме количка. Тъй като асансьорът в блока е малък, багажника на колата - също, решихме, че количката трябва да е максимално тясна.
Спряхме се на Mountain Buggy duet, видяхме я на живо, но тя не се събира в багажника. Следващата е Baby Monsters - тя е достатъчно тясна и за колата, и за асансьора, обаче не намираме никаква информация за нея - нито в наши форуми, нито в испански, нито в Амазон, което е доста съмнително. Някоя от вас ползвала ли е такава количка за близнаци?

Имаме и последна опция да изберем между Baby Jogger и Britax, но тогава стои въпроса как да пренасяме близнаците от и до гаража. Това може би е най-добрият вариант, защото тези двете колички са достатъчно тесни за да минават през врати, но и достатъчно широки за децата.
Моля за съвети Simple Smile

Здравейте, и ние бяхма пред тази дилема Mountain Buggy duet или Baby Mronstes.Първата я видяхме на живо, втората не.А и няма отзиви за нея, а за бъгито има писано много.Спряхме се на него.Това е най тясната количка продавана на пазара.Испанската е по широка.И щом бъгито не влиза във лбагажника, малко трудно ще влезе и Baby Mronstes.Нашият асансьор също е малък, но с малко надигане на предницата става да влезе и човек.Минава през всякакви врати и  е много маневрена.Минуса и е тесните бебешки кошове, но няма начин при тази ширина на количката.Поръчахме я от Англия 3 в 1 като цената е страхотна сравнение с тези кожодери тук.

# 172
xarelax здравей,

Не, не влиза Бъгито в колата, защото е по-дълго:)

# 173
  • София
Не бих се спряла на Адбор. Забележете многото обяви за почти нови Адбор в олх, уж ги продават, защото не влизали през вратите. А няма човек, който да не си премери вратата преди тази покупка.
Истината е, че са тежки и разходката с тях е мъка, освен ако нямата двор или гараж. За новородени как да е, но само след 2-3 месеца натежава твърде много. И хората бързат да се отърват от количката, докато е нова. Дори широк асансьор не върши рабора, защото след него обикновено има няколко стъпала до входа. Ние имаме 7 и трябват двама души, за да свалят количката. А по мое мнение Адбор са и доста грозни.

Ние сме с Фил&Тедс А3, но този модел вече не се произвежда. Поне с 5 кг е по-лека от Адбор и с вече шестмесечни близнаци тежи адски. Моят съвет - колкото е по-лека количката, толкова по-дълго ще я ползвате.

# 174
Не е само до лекота на количката, някой тежки вървят леко, но трябва да се пробва. Слизането и качването на толкова стъпала със сигурност си е изпитание, но аз живея в къща и този проблем го нямам, та не съм съобразявала нито килограми нито ширина на количката.

# 175
  • Пловдив
да, действително не е само до тежестта на количката, нашата основна е маунтин бъги, имаме и макларън, който ползваме по време на почивки, че се сгъва по-компактно и събираме повече багаж в колата, до тук са преимуществата на макларъна, ужасна количка, не е маневрена, много е мъчително с нея. Та, тя е по-лека от маунтин бъгито, но предвид малките гуми изобщо не е маневрена и лекотата и няма никакво предимство Peace

# 176
  • Пазарджик
Момичета някои има ли мнение за тази количка на Дизайн Байби

# 177
  • UK
Момичета някои има ли мнение за тази количка на Дизайн Байби

Виждала съм я в Морската тежка си изглежда,  тя е като тези, Полски колички, които коментирате. За мен е танк Peace

# 178
Аз също съм с Полска количка но съм супер доволна! За мен е важно на децата да им е широко и удобно. Моите юнаци цял ден спят в количката и им е екстра. Истината е че ние сме в къща и за мен не са проблем нито кг нито ширината. Моята количка е 82см което лично мен ме устройва. А и е толкова маневрена че се управлвва с 1 ръка. Според мен за количка 3в1 цената и е много добра а и качеството също...
Ето за тази количка става дума:
Скрит текст:

# 179
Привет,аз също съм с Адбор, момчетата са на 5 месеца и половина и доста едрички около 9 кг и нямаме проблеми. Единствен недостатък е че няма преграда между децата. Иначе съм много доволна,минава през повечето врати, маневрена и стабилна, не бих я сменила за сега освен ако на пролет не успея да ги напъхам гигантите:)

Общи условия

Активация на акаунт