Количка за близнаци - тема №6

• 147 608
  • 822
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте момичета,

След безкрайно дълго четене на всички теми ми се налага да потърся съвет и тук. Чакаме близнаци и избираме количка. Тъй като асансьорът в блока е малък, багажника на колата - също, решихме, че количката трябва да е максимално тясна.
Спряхме се на Mountain Buggy duet, видяхме я на живо, но тя не се събира в багажника. Следващата е Baby Monsters - тя е достатъчно тясна и за колата, и за асансьора, обаче не намираме никаква информация за нея - нито в наши форуми, нито в испански, нито в Амазон, което е доста съмнително. Някоя от вас ползвала ли е такава количка за близнаци?

Имаме и последна опция да изберем между Baby Jogger и Britax, но тогава стои въпроса как да пренасяме близнаците от и до гаража. Това може би е най-добрият вариант, защото тези двете колички са достатъчно тесни за да минават през врати, но и достатъчно широки за децата.
Моля за съвети Simple Smile
Здравей, Ирина!
От близо 5 месеца ползвам Baby Monsters Easy Twin. И аз като теб разпитвах във форума и след като никой не ми отговори, реших да рискувам и я взехме.
Можеш да я разгледаш в магазин Чиполино на бул. Каблешков.
Количката е добра, като цяло съм доволна. Това, че е 65 см има много предимства, но има и недостатък - единият ми син е на 4 м. и половина и е 8 кг. - вече едвам влиза в кошчето, особено сега като го опаковам с "космонавта".
Аз си купих целия комплект - кошове за новородо, кошчета за кола и адаптори за тях. Моят съвет обаче е да си купиш други кошчета - за същата цена можеш да намериш по-добро качество.
Ако те интересува още нещо - оставам на разположение.
Поздрави на всички и успех!

# 181
И още нещо, което не е за пренебрегване - в магазина обслужването е много добро. Досега съм правила няколко рекламации на количката (за дребни неща) и никога не съм имала никакви проблеми - всичко се заменя моментално!

# 182
Здравейте момичета,

След безкрайно дълго четене на всички теми ми се налага да потърся съвет и тук. Чакаме близнаци и избираме количка. Тъй като асансьорът в блока е малък, багажника на колата - също, решихме, че количката трябва да е максимално тясна.
Спряхме се на Mountain Buggy duet, видяхме я на живо, но тя не се събира в багажника. Следващата е Baby Monsters - тя е достатъчно тясна и за колата, и за асансьора, обаче не намираме никаква информация за нея - нито в наши форуми, нито в испански, нито в Амазон, което е доста съмнително. Някоя от вас ползвала ли е такава количка за близнаци?

Имаме и последна опция да изберем между Baby Jogger и Britax, но тогава стои въпроса как да пренасяме близнаците от и до гаража. Това може би е най-добрият вариант, защото тези двете колички са достатъчно тесни за да минават през врати, но и достатъчно широки за децата.
Моля за съвети Simple Smile
Здравей, Ирина!
От близо 5 месеца ползвам Baby Monsters Easy Twin. И аз като теб разпитвах във форума и след като никой не ми отговори, реших да рискувам и я взехме.
Можеш да я разгледаш в магазин Чиполино на бул. Каблешков.
Количката е добра, като цяло съм доволна. Това, че е 65 см има много предимства, но има и недостатък - единият ми син е на 4 м. и половина и е 8 кг. - вече едвам влиза в кошчето, особено сега като го опаковам с "космонавта".
Аз си купих целия комплект - кошове за новородо, кошчета за кола и адаптори за тях. Моят съвет обаче е да си купиш други кошчета - за същата цена можеш да намериш по-добро качество.
Ако те интересува още нещо - оставам на разположение.
Поздрави на всички и успех!

Благодаря за инфото. Беше много полезно.
Решихме засега да се спрем на нея. Ние ги чакаме през пролетта. Няма да купуваме зимни кошове също и тези кошници. Направо си поръчахме столове за кола, които стават от 0 до 18кг и си решихме проблемите.

Поздрави

# 183
Здравейте, момичета. Моля за малко помощ и разяснения. Очакваме девойките да се родят в края на март. Спряли сме се на Mountain Buggy duet само с летните кошове. В магазина ни предлагат порт бебета, които да се слагат в летния кош. Чудя се предвид, че ще започне да се излиза примерно към средата на април има ли нужда от тези порт бебета. Те само за студено време ли са предназначени или може до към 6-тия мес. да се използват дори и в топло време без покривалото отгоре? Ако не се вземе порт бебе може ли бебетата, докато са в първите месеци, да се сложат директно върху пелена например или трябват матраци? Иска ми се да избера оптимален вариант, така че хем да е идеално за бебетата, хем да не се купуват излишни неща за по 3-6 мес. Благодаря предварително!

# 184
  • Пловдив
 skica, оптимален вариант едва ли ще намериш с тези размисли, честно казано в началото всичко се ползва за кратко Rolling Eyes ние ползваме количка маунтин бъги, когато децата бяха новородени използвах кошове за новородени /родени са през май месец/. Порт бебетата според мен не са удачен вариант, няма такива за този модел количка и всякакви други ще се натъпчат яко според мен предвид по-малката ширина на количката от други, а за лятото дори без покривало ми се струва, че ще е кошмарно за бебетата Rolling Eyes в следващите кошове пък също не ми се вижда удачно да се возят новородени, нито има пряка видимост на майката, нито можеш да вържеш с колани толкова малко бебе, та, аз лично не одобрявам подобни схеми Rolling Eyes действително, кошовете за новородено се използват много за кратко, а предвид теснината им, ние ги употребявахме до към 4и месец някъде, но за мен бяха безценни въпреки солидната сума, можеш да погледнеш за такива втора употреба щом не ти се дават парички Rolling Eyes

# 185
 Gugito, благодаря ти за мнението!
Надявам се и други момичета, които са на вариант само с летен кош, да се включат.

# 186
Скица и ние сме с бъгито. И аз мислих да не взимам зимни кошове, но добре, че в последният момент реших да го направя. Няма да ти е удобно само с летните. Както каза Гугито, нямаш видимост, не можеш да ги връзваш в началото.
Моите ги взех втора употреба и след месец ще ги продавам. Огледай се за  такъв вариант, защото се продават на половин цена, а са ползвани много малко.

# 187
Пиши като решиш да ги продаваш. Аз имам време да мисля още. Simple Smile

# 188
Пиши като решиш да ги продаваш. Аз имам време да мисля още. Simple Smile
ОК

# 189
  • София
Тези дни в нета намерих тази марка:
http://moebebe.com/bebeshki-kolichki/kolichki-za-bliznaci/kolich … liznatsi-i-double
Полски са, марката всъщност е Bogus, а модела е Idouble.
Обаче като цяло няма инфо за тях в бг-сайтове. Само в няколко руски намерих.
Някой запознат ли е?

# 190
Тези дни в нета намерих тази марка:
http://moebebe.com/bebeshki-kolichki/kolichki-za-bliznaci/kolich … liznatsi-i-double
Полски са, марката всъщност е Bogus, а модела е Idouble.
Обаче като цяло няма инфо за тях в бг-сайтове. Само в няколко руски намерих.
Някой запознат ли е?
много прилича на Адбор Дуо, аз съм с нея. Като цяло съм много доволна, но вече ни е малка и май ще я сменяме. Така, че зависи много колко ще са големи бебетата. А и също не ми харесва, че дъждобрана лети заедно с вятъра и го защипвам с щипки за пране, но това не е болка за умиране.

# 191
Записвам се и в тази тема за да следя мненията за колички за близнаци.

Спрели сме се на Бейби Монстърс, заради по-компактния дизайн, единствено тя ще мине и през асансьора и влиза в багажника на колата. Маунтин Бъгито не се справи с втората задача  Confused

# 192
И аз ще следя темата, направо незнам как да избера количка

# 193
Аз вече съм се примирила , че каквато и да избера няма да влезе в асансьора. По всяка вероятност ще се спра на S Max double,  най-много ми харесва, включва в комплекта много неща и в същото време цената е добра. Аз се колебая между количка с кош за новородено или с порт бебе,  но си мисля че порт бебетата са много тесни. Вие по какви критерии правите избор на количка? Аз съм си поставила някои изисквания,  но не знам дали съм на прав път,  тъй като нямам опит, това ще са ми първите дечица Simple Smile

# 194
Моите критерии са асансьора и колата, другото мога да го преглътна. Важно е и да е лека количката. Аз лично смятам да взема и кошовете за новородени, но те на Бейби монстърс са почти като портбебета  Wink

Общи условия

Активация на акаунт