Количка за близнаци - тема №6

• 147 611
  • 822
  •   1
Отговори
# 195
Нашият асансьор е изключително тесен и почти няма количка, която да влезе. Mountain buggy освен че са ми много скъпи,  не ми и харесват... Easy twin не са лоши,  но и те много пари.... Въобще ужас

# 196
На мен пък страшно ми пасна Маунтин бъгито, но аз и не обичам натруфени колички, а как вози... мечта.
Не ми харесва сгъването и помпащите гуми обаче.

В тази връзка друго важно изискване е гумите да са големи и дръжката една.

Тази, която си харесала изглежда много добре и сякаш си има всичко Simple Smile

Бейби Монстърс ми се струват неоправдано скъпи, но какво да се прави.

# 197
И аз мисля, че има всичко. За мен това да е с 1 дръжка е задължително условие Simple Smile на бъгито ли не ти харесва сгъването и колелата?

# 198
Да, на бъгито, някак си отдолу, като си приклекнал се захваща и освобождава механизма. Гумите са помпащи и се пукат чат-пат Simple Smile

# 199
Здравейте, момичета. Моля за малко помощ и разяснения. Очакваме девойките да се родят в края на март. Спряли сме се на Mountain Buggy duet само с летните кошове. В магазина ни предлагат порт бебета, които да се слагат в летния кош. Чудя се предвид, че ще започне да се излиза примерно към средата на април има ли нужда от тези порт бебета. Те само за студено време ли са предназначени или може до към 6-тия мес. да се използват дори и в топло време без покривалото отгоре? Ако не се вземе порт бебе може ли бебетата, докато са в първите месеци, да се сложат директно върху пелена например или трябват матраци? Иска ми се да избера оптимален вариант, така че хем да е идеално за бебетата, хем да не се купуват излишни неща за по 3-6 мес. Благодаря предварително!

Ако имате възможност си вземете и зимните кошове, наистина ползват се малко време но си е удобство както за децата така и за майката.Наистина кошовете са теснички и се ползват по кратко време, но и количката все пак е тясна и няма как кошовете да са големи.Ние сме на 3 месеца и с ескиммосите вече им е тясно на мъниците.И един съвет, поръчайте си количката от чужбина на тукашна цена с зимните кошове, ще получите и кошници за кола и адаптери за кошниците..Ако искате пишете на лични, да ви дам кординати на сайта и да разгледате.

# 200
Здравейте, мами! Ние също очакваме близнаци и аз като повечето не мога да си избера количка! Гледам почти всеки ден в разни сайтове, но.....Нищо! Само един вариянт ми допадна ето този-http://www.pakostnik.com/bg/kolichka-za-bliznaci-twix-chipolino-20855. Някой да я е ползвал или да изкаже мнение? Simple Smile Лек ден на всички и успех!

# 201
  • София
Здравейте, мами! Ние също очакваме близнаци и аз като повечето не мога да си избера количка! Гледам почти всеки ден в разни сайтове, но.....Нищо! Само един вариянт ми допадна ето този-http://www.pakostnik.com/bg/kolichka-za-bliznaci-twix-chipolino-20855. Някой да я е ползвал или да изкаже мнение? Simple Smile Лек ден на всички и успех!

Здравей, аз много харесах тази количка, но нямаше да влезне в асансьора и се отказах. Една позната я има и е доволна, маневрена е. Коша долу е малко малък, но като цена не е много скъпа. Но моята е пак толкова (разликата е някъде 20-30-40лв.) - http://direct.asda.com/Red-Kite-Push-Me-Twini-Stroller/002692748,default,pd.html и съм страшно доволна, само черния цвят не ми харесва, но за размерите си и теглото е супер, с една дръжка е както исках и така.
Но Чиполиното е супер ако не те интересуват размери.

# 202
  • София

Здравей, аз много харесах тази количка, но нямаше да влезне в асансьора и се отказах. Една позната я има и е доволна, маневрена е. Коша долу е малко малък, но като цена не е много скъпа. Но моята е пак толкова (разликата е някъде 20-30-40лв.) - http://direct.asda.com/Red-Kite-Push-Me-Twini-Stroller/002692748,default,pd.html и съм страшно доволна, само черния цвят не ми харесва, но за размерите си и теглото е супер, с една дръжка е както исках и така.
Но Чиполиното е супер ако не те интересуват размери.

Днес в един магазин правих консултация за Чиполиното, но там ми я измериха ш. 78 см. Материята е доста плътна и количката ми се видя много захлупена, което може и да е предимство в по-лошо време, но мен някак си не ме грабна.
Иначе от гледна точко на теглото, този модел е по-лек:
http://www.sofia-bebe.com/roadster-duo-sl-2013-kombinirana-kolic … iznaci-hauck.html
но и текстила не е толкова плътен и гумите са малко по-малки. Следващата седмица правя планове да ходя за оглед на Hauck и после ще пиша повече. Засега май ми е фаворит, но да видим Thinking

# 203
  • UK
Една приятелка ползваща чиполино не е никак доволна.  При качване на тротоар , количката, тръгвала да се сгъва,  ведно с бебетата в нея ooooh! Като недостатък счита и това, че една чанта с бебешките принадлежности,пък води до преобръщане на същата  Confused

# 204
Кокона, ти с Макларън ли си?
Чантите май ще ги носим на рамо, не случайно повечето се предлагат без чанти.

# 205
  • Пловдив
няма нужда да се носят на рамо чантите, товаря я с доста неща и никога не е обръщала нашата количка Peace явно има някакъв проблем в случая с чиполиното, който е изключение Peace

# 206
Въпреки това се чудя една раница на гърба няма ли да ми е по-удобна  newsm78

# 207
Въпреки това се чудя една раница на гърба няма ли да ми е по-удобна  newsm78

Няма да ти е по-удобно мисля. Поне на мен не би ми било. Носиш доста неща и си тежи. Отделно буташ количката. В момента моята с децата тежи 35кг. Представи си нагорнище, ти буташ тежката количка и отделно носиш тежка чанта или раница.
Все пак пробвай, но мисля, че няма да ти е удобно.

# 208
Аз също товаря моята чанта и закачам на количката. За момента не съм имала проблеми. Иначе имам и раница но до момента не съм я ползвала.

# 209
  • UK
Кокона, ти с Макларън ли си?
Чантите май ще ги носим на рамо, не случайно повечето се предлагат без чанти.
Не, с Бритакс съм Peace Не ми е и хрумвало, аз да мъкна, чантата  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт