Количка за близнаци - тема №6

• 147 618
  • 822
  •   1
Отговори
# 210
Ще знам тогава, че може. Но се чудя защо толкова малко близнашки колички се продават с чанта  newsm78

# 211
  • Пловдив
амини, и аз мисля, че няма да ти е удобно с раница, но това е лично мое мнение Rolling Eyes с една чанта на дръжката и кошница отдолу можеш да събереш доста неща Peace аз дори пазарувам и тъпча кошницата с какво ли не Peace иначе ако ти прави впечатление доста от близнашките колички се продават без аксесоари, не само чанти, говоря за по-скъпите марки, все са с опция за допълнително закупуване, примерно покривала за крачетата или чувалчета, дъждобрани и тем подобни Rolling Eyes понякога даже няма и от същата марка аксесоари, аз съм с маунтин бъги и най-удобната подхождаща чанта, която открих беше на фил и тедс, но ми върши отлична работа Peace при изборът на чанта общо взето трябва да гледаш дръжката да е достатъчно дълга за широката двойна количка

# 212
Благодаря ви за съветите  Grinning
Мислех да взема чанта от количката на сестра ми, но тя е единична и ще видя как е. Едва ли ми е най-големия проблем  Wink

# 213
  • Пловдив
може и да ти свърши работа въпросната чанта, ако количката не е много широка и дръжката много къса, като нищо ще се напаснат Wink

# 214
Моята чанта е със закопчалки и не е необходимо да обхване цялата дръжка. Мисля си че човек може и сам да зашие нещо подобно. При интерес ще снимам  Simple Smile

# 215
Да моля, ако не те затруднява нека да видим, че то не се знае какво ще потрябва  Grinning

# 216
  • София
И на мен ми направи силно впечатление, че по-скъпите марки са без аксесоари, докато някой други са прилично натрупани, та чак се чудя дали ще ползвам всичко. newsm78
Например за летни бебета, кое е по-добро: порт-бебе или кошче? И след 3-4 месеца на седалка ли минава, какво ли? Защото пише, че порт-бебетата са 0-6 м. Това значи ли, че посред зима трябва да сменя схемата на транспортиране?

# 217
И на мен ми направи силно впечатление, че по-скъпите марки са без аксесоари, докато някой други са прилично натрупани, та чак се чудя дали ще ползвам всичко. newsm78
Например за летни бебета, кое е по-добро: порт-бебе или кошче? И след 3-4 месеца на седалка ли минава, какво ли? Защото пише, че порт-бебетата са 0-6 м. Това значи ли, че посред зима трябва да сменя схемата на транспортиране?
И мен ме мъчи същата мисъл! Sad В търсене на мнооого харесаната от мен марка ( First Wheels или нещо подобно) разбрах, че не работят с нито една фирма  от БГ. Мога да си я поръчам, но за съжаление не я откривам в нито един от известните им сайтове-а като модел с летни и зимни кошчета имат доста добра цена! Но за сега съм до никъде в избора. Вчера ходих до един магазин в които има мн колички с надежда да видя нещо на живо, но...От там казаха, че ще я видя като си я поръчам и като пристигнела....Егати.....Издивявам вече.....Как да поръчаш нещо което не си пробвал-все пак не е дреха или обувка да намериш после на кого да дадеш или подариш.....Sad И така....Оплаках се набързо...Лек и спорен слънчев ден на всички :*

# 218
Момичета, днес в хубавото време мисля да направя една обиколка на магазините за колички, за да пипна и побутна някой модел на живо, че с тоя интернет се зомбирах.  ooooh!

Бихте ли ми изпратили списък на читави магазини за моя евентуален маршрут в София. Благодаря предварително за бързите отговори.  bouquet

# 219
КитиКати онзи ден бях в магазина на Чиполино на Т.Каблешков и имаше много модели за близнаци. Магазин Дундьо също.

# 220
Да моля, ако не те затруднява нека да видим, че то не се знае какво ще потрябва  Grinning
Скрит текст:
Това е моята количка  Grinning Страшно съм доволна а и е много маневрена.

# 221
Аз взех Маунтин бъги и днес направихме сефтето. Впечатленията ми са, че е маневрена и удобна за бутане. Размера обаче има огромно значение, така че мислете преди да купувате. При положение, че това е най-тясната количка, която се продава за близнаци, едвам влиза в асансьора, както на ширина, така и на дължина. Не се бях замисляла за дължината, а се оказа, че за много малко (около 1-2см) замалко да не може да се затвори вратата. Не мога да си представа с по-големите колички какво се случва. Относно чантата, както каза една майка по-нагоре, най-добре пасна на дръжката Фил енд Тедс. Зимни кошове не съм купувала, взехме и кошчета на Фил енд Тедс, които са съвместими с количката и сега сме ги сложили на нея, а иначе ги слагаме в колата. Просто купихме допълнителни адаптори. На пролет ще станат мъниците на 6 месеца и направо ще ги прехвърля в летните кошове. За мен е безмислено купуването на зимни кошове в този случай, при положение, че кошниците за кола се взимат така или иначе и с приставки се монтират на количката, а зимните кошове се ползват за кратък период.

# 222
Ниана, чела съм колко избираше тази количка, радвам се, че ти е удобна  Grinning На мен обаче ми се струва широка.
На нас бъгито не ни влиза в багажника, точно защото е по-дълго.

# 223
Ниана, чела съм колко избираше тази количка, радвам се, че ти е удобна  Grinning На мен обаче ми се струва широка.
На нас бъгито не ни влиза в багажника, точно защото е по-дълго.
Широка е да не отричам, около 82 см е , но за мен е важно на децата да им е добре. До ден днешен е къщи си спинкат през деня в нея  Mr. Green В нашия багажник влиза без проблеми. Всеки си знае какви изисквания има и каква количка предпочита. Аз държах да имам примерно кошове за новородени поже моите бебета са зимни  Grinning

# 224
Моите би трябвало да са априлски бебета и също мисля да си взема кошове за новородено, не ми се струва излишно.

Общи условия

Активация на акаунт