Количка за близнаци - тема №6

• 147 625
  • 822
  •   1
Отговори
# 225
Днес видях в магазина Дундьо на живо ето тази количка и направо се влюбих в нея:

http://vitodesimone.com/produkt/bebeshki-kolichki-peg-perego/book-for-two/

Заедно със столчетата за кола обаче, ще ми излезе близо 2000 лв.  ooooh! Чудя се дали да не си ги взема втора употреба.

# 226
Горе долу са по толкова количкиге Simple Smile
А тези столчета по 500 лв едното ли са  Shocked

# 227
Да се включа и аз в темата Simple Smile чакаме две момчета началото на юни и се оглеждам за колички,  оказа се че вече съм разучила всички марки и за условията които ни предлага асансьора се спрях на две- mountain buggy и abc design zoom. Чудя се коя ще е по практична, на бъгито чувалчета за зимата купувахте ли? Абц- то не съм я виждала на живо, и незнам в Пловдив дали я има някъде,  иначе бъгито го видях и ми хареса- много лека и маневрена. Моля споделете мнение Simple Smile

# 228
Горе долу са по толкова количкиге Simple Smile
А тези столчета по 500 лв едното ли са  Shocked

Да, към 400 лв едното и като сложиш чанта, дъждобран и т.н. удря 2-те хилядарки. Има и някакви приставки за столчетата, които не знам дали отделно не се купуват  newsm78

# 229
  • София
margo_222, ако има Хиполенд в Пловдив - те предлагат АВС!

# 230
Много са скъпи тези кошници, но ако пътувате повечко може да си заслужава. Първите ми няма да са от комплекта с количката, една ще ми дадат, а другата ще е обикновена. Вторите столчета ще са с изофикс обаче.

# 231
  • София
Адаптери трябват за столчетата и да, отделно се купуват. Ако не ти е важно столчетата да се закрепят за количката, може да изберете други по-евтини, само за колата. Дъждобранът и чантата също може да са по-евтини. Аз ползвах количка 3 години и половина, дъждобран съм ползвала 4-5 пъти. Оригиналният беше към 100 лв, купих на АБЦ дизайн за 25 лв.

А това Пег Перего е страхотно, и на мен много ми хареса  Peace

# 232
Ако не ти е важно столчетата да се закрепят за количката, може да изберете други по-евтини, само за колата. Дъждобранът и чантата също може да са по-евтини. Аз ползвах количка 3 години и половина, дъждобран съм ползвала 4-5 пъти. Оригиналният беше към 100 лв, купих на АБЦ дизайн за 25 лв.

Добра идея ми даваш. Сериозно ще се замисля.  bouquet

# 233
Момичета, аз се чудя за следното. Дали ще ми трябват допълнително кошове за новородени при положение, че бебчетата се очертават летни (в началото на юни ги чакаме) ? Служителката в магазин Дундьо ме убеждаваше, че няма смисъл да ги купувам, но не ми се струва нормално бебенца на няколко дни да ги мятам директно върху седалките на количката при първите им разходки. Нашият асансьор се оказа още по-тесен от това, което очаквахме и сега се замисляме за вариант Baby Monsters Easy Twin: http://e-chipolino.com/6136/BABY%20MONSTERS%20%D0%9A%D0%9E%D0%9B … D1%81%D0%BA%D0%BE

Широчината й е само 65 см и ни се стори доста маневрена. Някой има ли отзиви ? Бих я купила и втора употреба, но не намирам обяви.

# 234
  • София на морето
Има различни мнения за кошове, ако разгледаш темата назад. Май е до лично предпочитание. Аз не съм ползвала - нито за големия (лятно бебе), нито сега за близнаците (зимни бебета). Можеш да купиш подложка за количка, за да не е директно на седалката. И все пак кошовете са си удобство за първите няколко месеца, ако намериш използвани.

# 235
Здравейте!
Очаквам две момченца през юни и аз, като всички вас, сега се главоблъскам по въпроса с количката. Последно съм се спряла на ето тази http://moebebe.com/bebeshki-kolichki/kolichki-za-bliznaci/kombin … -max-double-daisy
Ако някоя от вас има отзиви  за нея ще се радвам да ги разбера!  Simple Smile

# 236
КитиКати и аз съм се спряла на тази количка Simple Smile малко по-назад в темата имаше отзив от една майка, че е доволна. Само кошниците за кола не и допаднали. Аз лично смятам да взема кошове за новородени.

# 237
Здравейте!
Очаквам две момченца през юни и аз, като всички вас, сега се главоблъскам по въпроса с количката. Последно съм се спряла на ето тази http://moebebe.com/bebeshki-kolichki/kolichki-za-bliznaci/kombin … -max-double-daisy
И аз съм избрала тази количка, изглежда много добре

# 238
Здравейте!
И аз съм избрала тази количка, изглежда много добре
Аз съм със същата количка , но си я поръчах доректно от Полша , защото като цена 3в1 ми беше много изгодна. Плюс това миналата година още не се внасяше в България. Може да погледнете на преднта страбица съм пуснала снимка на моята количка. Моята просто е с друга марка...но иначе са едно към едно.

# 239
Аз също ги гледах в един полски сайт и там имаше много по-голям избор от цветове. Може ли да ми кажеш кой е сайта от който си я поръчала и може ли да му се вярвя?

Общи условия

Активация на акаунт