Количка за близнаци - тема №6

• 147 632
  • 822
  •   1
Отговори
# 240
КитиКати и аз съм се спряла на тази количка Simple Smile малко по-назад в темата имаше отзив от една майка, че е доволна. Само кошниците за кола не и допаднали. Аз лично смятам да взема кошове за новородени.

Amini нямам голям избор с нашия асансьор - даже повторно ще взимаме размерите, за да сме сигурни, че заедно с количката ще мога да вляза и аз с нея. Възмутена съм кой и на какъв принцип ги измисля тези миниатюрни асансьори !  #2gunfire
Пиши ми моля те, кошовете за новородени трябва ли да са задължително на същата марка или могат да се намерят и по-евтини ? Изобщо не ми се дават толкова пари за кошове, които ще се ползват кратко време.

Последна редакция: пн, 08 фев 2016, 21:01 от KittyCatty

# 241
Аз също ги гледах в един полски сайт и там имаше много по-голям избор от цветове. Може ли да ми кажеш кой е сайта от който си я поръчала и може ли да му се вярвя?
Ето това сайта:
Скрит текст:
Хората са много сериозни и получих всичко за което се бяхме разбрали. Може да се контактува с тях във фейсбук.

# 242
Аз също ги гледах в един полски сайт и там имаше много по-голям избор от цветове. Може ли да ми кажеш кой е сайта от който си я поръчала и може ли да му се вярвя?
Ето това сайта:
Скрит текст:
Хората са много сериозни и получих всичко за което се бяхме разбрали. Може да се контактува с тях във фейсбук.

Много благодаря! Simple Smile

# 243
  • София
Niana, благодаря за споделената информация. И аз разгледах сайта, но харесах друг модел. Може ли да кажеш колко излезе цената на количката с доставката, за да се ориентираме?

# 244
Моля момичета за нищо  Wink
Моята количка излезе 1300лв ,но в тази цена влизат много неща... Летни кошове, кошове за новородени, кошници за кола, 4бр резервни гуми , чадъри 3бр и доставка. Иначе количката си идва с 2 дъждобрана, 2 комарника и 2 чанти ( една раница и една която се закача на дръжката) Абе ...лично аз съм много доволна ! Страшно маневрена е количката и я бутам с една ръка.

# 245
КитиКати, кошовете трябва да са на същата марка, иначе няма да станат на шасито. Ти кога ще раждаш? Би могла да ги потърсиш втора употреба.
Иначе с нашия асансьор също има драма - вратата не се отваря напълно и докато не го оправят тяма как да влезе количката  #Cussing out

# 246
КитиКати, кошовете трябва да са на същата марка, иначе няма да станат на шасито. Ти кога ще раждаш? Би могла да ги потърсиш втора употреба.
Иначе с нашия асансьор също има драма - вратата не се отваря напълно и докато не го оправят тяма как да влезе количката  #Cussing out

През юни се очаква събитието - в началото предполагам. Не мога да намеря количката втора ръка - моделът май е нов. Ако трябва ще я купим нова, само дано да влезе в асансьора иначе съм вързана с децата вкъщи сама, докато се прибере мъжа ми.  Sad

# 247
Говоря за кошовете втора ръка. По едно време имаше оферта, но тогава бях съвсем в началото. Ще се застъпим с теб, така че няма как да се кооперираме с кошовете  Wink

# 248
Говоря за кошовете втора ръка. По едно време имаше оферта, но тогава бях съвсем в началото. Ще се застъпим с теб, така че няма как да се кооперираме с кошовете  Wink

Е, да това е ясно  Hug Ти от кой магазин ще купуваш количката ? Капарира ли я вече? Чудя се дали от чужбина да не потърся доставка.

# 249
Mercheto и аз я бях харесала тази количка, но за съжаление няма как да влезе в нашия асансьор(68 см) но все пак ходих да я гледам на живо,бях решила че ще я мъкна до 3 етаж защото е много хубава, да ама като я видях на живо ми се стори много тежка,без бебета вътре, дори само за бутане,пък какво ли ще е да е вдигам,за това отказах се. Сега търся нещо по-тясно.
Някой отзиви за тази:
http://e-chipolino.com/6353/%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B8%D0%BD … D0%BD%D0%B8%D0%BC

# 250
Марго, много са й малки колелцата. Изобщо не са маневрени на нашите перфорирани улици особено по павета се въртят на всички посоки и не вървят добре. Имам позната с такава количка за едно бебе и все изоставаше от групата. И аз имам същия проблем с асансьора и съм се спряла на Baby Monsters - 65 см е широка. Виж по-горе в мненията ми.

# 251
Знам я, ама много скъпа беее и то без нищо Sad

# 252
Иначе я видях,много ми хареса монстъра,много лека и маневрена, ама пустата цена....

# 253
Марго, аз не съм я виждала на живо, но видях единичната и ми се стори лека и маневрена (доколкото мога да преценя). Предполагам, че всички колички за близнаци са по-тежки, тази излиза някъде към 17-18 кг с кошовете.

# 254
Моето мнение е да се види на живо. Единичните са много сладки и много лекички. А колкото до килограмите мисля че даже е повече,междудругото мерих разстоянието в летните кошове и беше точно колкото на монстъра,която пък казват че е много тясна  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт