Количка за близнаци - тема №6

• 147 640
  • 822
  •   1
Отговори
# 255
И аз много искам да я видя и да пипна, както се казва, ама като никъде ги няма близнашките модели...Това много ме дразни.

# 256
КитиКати от Чиполино ще я вземем, те са официални вносители. Още нищо не сме капарирали - пусти страх  ooooh!
Повечето магазини дават 10% отстъпка за близнаци.
Марго ако си от София иди в магазина им на Т.Каблешков, има много близнашки модели.

# 257
Знам я, ама много скъпа беее и то без нищо Sad

Да бе, мамка му... Ама ако не намеря друга, с която да вляза в нашия смотан асансьор, ще жертвам 1500 лв, че нямам избор. Както ни предстои ремонт и хиляди други разходи....  ooooh!

# 258
Добре бе дами при тези колички които са по 65см ...не им ли е тясно на децата? Питам от чисто лпбопитство. В началото няма да им е тясно но после?

# 259
Въпрос на навик според мен Simple Smile
Маунтин бъги е 63, а е количка от висок клас. Не са се оплаквали хората от теснотия, но кошовете по-бързо омаляват.

# 260
Да ...сигурно си права!
А за кошовете според зависи. Ние скоро ще правим 5месеца и си спинкаме още в тах  Grinning Така като гледам още месец ще са ни добре а не сме дребни...даже се родихме големи  Mr. Green
Еми не ми харесва това Бъги на мен и това е..

# 261
  • Пловдив
на моите деца маунтин бъгито още не им е отесняло, събират се дори с космонавти спокойно, а са доста големички момчета, хич не са от дребните, перфектно е изчислена количката Peace
аз по-скоро се чудя на майките с много широки колички как успяват да ходят където и да е с децата, аз съм благодарна на размерите на количката, тай като минавам през всякакви каси в хранителни магазини, пазарувам, влизам през най-тесни врати, вмъквам се в асансьори, не мога да си представя какво бих правила цял ден сама с децата ако не можех да си позволя тези неща Rolling Eyes

# 262
Според мен идеята на качествените колички е да са компактни, а не широки, защото стават по-маневрени и може да се влиза в по-тесни входове или да се движат по тесни тротоари. Ето един пример за количка, която много харесвам, но и цената е много хубава  Mr. Green

http://www.ianbibian.com/kombinirana-kolichka-za-bliznaci-bugabo … -1-black-ice-blue

Mountain Buggy уж на място в магазина я измерихме и се оказа по-широка, а гледам сега, че широчината е ок. Явно някоя от другите страни е била твърде дълга за нас.

# 263
  • Пловдив
 KittyCatty,количката бугабу е също доста широка, когато е свита за ползване с един кош е с ширината на бъгито Rolling Eyes виждала съм я дори наживо до нашата  Rolling Eyes иначе е много симпатична Simple Smile

# 264
Сега видях, че единична е със широчина 60 см (Ширина - 60см Mono / 74см Duo)

Бъгито e 63 см, което ме устройва. Пише, че няма нужда от кошове за новородено, но не знам дали може да се лежи на тази кълка.  newsm78 Има я използвана на цена около 700-800 лв без аксесоари, което ми се струва супер много за втора употреба. По-добре да си купя нова Baby Monsters.

# 265
Аз имам бугабу хамелеон единична и ако бях с едно дете с нея щях да бъда, но не било писано  Wink ще ползвам кошницата да кола от бугабуто.

# 266
Здравейте момичета!
По отношение на количката Baby monsters -  според мен кошовете за новородено са незаменими. Скъпи са, съгласна съм, като цяло количката е скъпа за това, което получавате, но на фона на всички останали разходи, които ви предстоят, това поне си заслужава. Съвсем спокойно могат да се ползват до 6м. възраст. Да, от 4 - 5 месец стават малко тесни,особено в зимния сезон, но моите деца се чувстват добре.
Ако реша да ги продавам отделно от количката, ще ви пиша.

Поздрави и упех на всички! Очаква ви нещо прекрасно!

# 267
Мирослава, благодаря за включването  Grinning
Аз съм си решила вече, че количката ще я купим от тези 3600 еднократни помощи  Wink

# 268
Не знам за бъгито, но нашата е Адбор и широка 78см и на децата им е супер тясно. На 6м бяха по 9,200кг, утре стават на 7 и не сме ги мерили от миналия месец, сигурно са по 10кг. Не се побират, тясно им е и се наложи да я сменя с Хаук, от която също не съм очарована, Адбора беше супер маневрен, с помпещи гуми и возеше супер меко, а тази имам чувството ще получат сътресение по неравните пътища. Но пък им е толко удобничко в Хаука:))) Надявам се на лято , като махна якета и пак да ги намъкна в Адбора:)))Така че, мислете и за това ако са малко по-едрички и си купите много скъпа количка, а не им става и им е тясно.

# 269
Мирослава, благодаря за включването  Grinning
Аз съм си решила вече, че количката ще я купим от тези 3600 еднократни помощи  Wink

3600 лв как ги смяташ? Аз до колкото знам са по 1200 лв на дете за близнаци, ама не съм много веща по темата....  newsm78 Добре, че ми напомни. Бях ги забравила тези помощи.

Общи условия

Активация на акаунт