Количка за близнаци - тема №6

• 147 585
  • 822
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря, Паяче. Убегнала ми е явно.

# 106
Благодаря, Паяче. Убегнала ми е явно.
няма нищо, не се притеснявай, ако те интересува нещо питай.....

# 107
Такааа аз в крайна сметка се спрях на тази количка :

Свързах се с производителите и цената е доста приемлива , поне според мен. Значи количката ще дойде с доставката към 600 евро и в тази цена влизат : зимните кошове , летните кошове , столчетата за кола , 2 чадърчета , чанта , 1 чифт резервни гуми 4 бр. , 2 комарника и 2 дъждобрана. Като ширина е 82 см което лично мен ме устройва Simple Smile
За момента още няма да я поръчвам понеже ми е рано , но ми се струва , че няма да си харесам друга Simple Smile

# 108
Ниана, дай повече инфо: откъде ще я доставят, къде можеда се тества, колко е тежка? Засега събирам само инфо. Малко преди термин мисля да си харесам и уточня срок за доставка и чак като родя да купуваме.

# 109
ZU-555 Всичко за количката което те  интересува можеш да прочетеш тук :
Скрит текст:
Лошото е , че не може да се тества понеже в БГ я няма налична, но аз говорих с две мами в БГ които я ползват и са много доволни Simple Smile Иначе при поръчка хората си я пращат от Полша .Само да кажа , че сайта е на полски , но поне според мен главните неща се разбират без проблем  Peace

# 110
MarZelIvka, Mother bear може ли да споделите от къде купихте Britax , че аз не мога да открия в магазините в София никъде налична, само по каталог ги предлагат.Спряхме се  на нея поради малките размери при сгънато положение, но ми искаше да я видя и на живо.

Здравей,
Моята количка я купих от тук-http://moetobebe.bg/Ko%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B0-Britax-B-Agile-Double-1
Имаха я тогава в офиса им и я видях на живо, даже човека ми я свали и я вкара в багажника ми, за да съм сигурна,че влиза.

# 111
Ние ходихме в офиса на вносителя, там я видях тази Britax и даже пробвахме как влиза в багажника.Хареса ни и я запазихме, ще я вземем като родя.

# 112
Здравейте,

Аз съм се спряла на ABC design zoom. Лека е, изглежда маневрена и ми харесва че е по-тясна.
http://www.abc-design.de/bg/produkti/kolichki-za-bliznaci/zoom.html
Не намерих коментари за нея тук. Някой ползвал ли я е? Не мога да я намеря по магазините, за да я пробвам на живо.

Благодаря и поздрави   bouquet

# 113
Здравейте, някой може ли да сподели мнение за тази количка http://www.pakostnik.com/bg/kolichka-za-bliznaci-twix-chipolino-20855 ? Моделът бил от 2015 г. и не намирам мнения за него в предните теми. Видях количката на живо и ми се стори много маневрена и стабилна. Притесняват ме силиконовите гуми - от една страна е хубаво, че няма да се занимаваме с помпене и лепене, но от друга - дали возенето ще е достатъчно комфортно за бебчовците? Не пише и дали бордът на количката може да се обръща към мама, а може би поне в началото ще е важно да ги наблюдавам, докато се возим. В комплекта няма комарник и дъждобран, някой знае ли колко ще струва да се закупят допълнително? Моля за мнение и за качеството, че за чиполино не чувам много добри неща.

# 114
Да се похваля, от седмица имаме количка и ходим на разходки! Взехме TFK и сме много доволни! 6 годишния ми син я бута с една ръка през дупките и се движи без проблем! Дано да си я ползваме доста време!

# 115
Да се похваля, от седмица имаме количка и ходим на разходки! Взехме TFK и сме много доволни! 6 годишния ми син я бута с една ръка през дупките и се движи без проблем! Дано да си я ползваме доста време!
Кош за новородено ползваш ли? Много харесвам ТФК, но държа и на кошовете и ми става златна цената.

# 116
Julia PD моята количка е на чиполино - подариха ми я, ползвана е 2 години от момиченца, и сигурно минимум още толкова ще се ползва от моите -момченце и момиченце сега са на 1 г. и 3 мес . Ползваме я интензивно. Тя е стар модел чиполино домино, с три големи колела, няма кошове, но съм изключително доволна. Много е маневрена. Това е най - хубавата за мен количка!

# 117
Да споделя и моят опит с Mountain Buggy Duet. Когато си я харесах не ги продаваха в БГ, но след запитване да ни я доставят Ивентас, те се заинтригуваха и ние бяхме причината да започнат вноса й. Много съм доволна, не съм имала никакви проблеми с нея. Много маневрена и компактна, достатъчно широка е и за по-големи вече деца като моите, които са вече на 2г. и 6м. Не съм ползвала кошове за новородени, бяха зимни бебета и си спяха в чувалчетата. Още на 3 седмици ги качихме на Алеко и я тествахме на сняг. Спаха  си през цялото време, докато батко им караше шейна. Ползвах я и с адаптори за столчета. Липсваше на предишната ми количка, че мога да сваля столчето от колата и направо да го  щракна в количката, а тук трябват адаптори, но това май е невъзможно с близнашките колички. Като минус мога да споделя, че пукнах 2 пъти гума и срязах веднъж външна, но то с нашите гладки улици.....

Последна редакция: сб, 09 май 2015, 00:29 от Beberson

# 118
Не ползвам кошове. Имам голям син и от опит знам колко излишен ми беше големия кош. Не виждам разлика

# 119
Не ползвам кошове. Имам голям син и от опит знам колко излишен ми беше големия кош. Не виждам разлика
Благодаря много. Моят опит с голямото ми дете показа точно обратното, но това е строго индивидуално. Със здраве да я ползвате количката. Ако някой реши да ми направи подарък- кошовете и аз може да се похваля с нея  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт