Любители на Котки Тема 90

• 56 513
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • София и Морето от време на време
Профи,   Cry   Praynig  Hug

# 556
Профи, искрено съжалявам за загубата ви! Вярвам, че Сиско сега е на хубаво място, без страдания! Също вярвам, че има защо това да се случва на днешния ден. Бъдете силни, посрещнете новата година с хубави мисли - спомняйте си прекрасните мигове, прекарани с него и знайте, че си е отишъл щастлив, обичан и благодарен, заради това, че е прекарал живота си именно с вашето семейство. Ти направи и невъзможното! Hug

# 557
  • In a surreal moment!
Сбогом, Силвестърчо!   Cry
Проф - гушкам те!   Hug

# 558
  • София
PROFI  Cry Cry Cry
Много, много голямо гуш от нас, мила!!! Heart Eyes Heart Eyes Hug Heart Eyes
Не ми се мисли как сте изкарали НГ.
Страдам за Сиско и ти изпращам цялата си положителна енергия на теб и семейството ти. Heart Eyes

# 559
  • Варна
Профи,много съжалявам.Нека почива в мир милата душичка  Cry

# 560
Профи, съжалявам за милата душичка Сиско. Знай, че той имаше най-прекрасното семейство, което му е дало всичко, което е могло и дори и това, което не е могло за него  Hug Дано е по-добре там, където е сега ....

# 561
Профи,  Hug Heart Eyes много съжалявам  Hug Сега тичка с негови приятелчета. Много мъчно ми стана Hug

pavlinaj, извинявай, че сега ти отговарям. Янко препишква още около месец банята след кастрацията. Късно го кастрирах и се беше вече научил. Сега пак някой ходи там и ги строявам  Wink

# 562
  • София
Профи, съжалявам много за загубата ви  Cry

# 563
  • София
Профи, много съжалявам за Сиско!  Cry  Прегръщам те!  Hug

# 564
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Момичета, прегръщам ви и ви благодаря за съпричастността.  Hug

ТанчеHug като правиш следващата тема, моля те напиши на първа страница, до рождения му ден, и кога си отиде Силвестърчо - 31.12.2014г.! Praynig

# 565
  • Варна
Честита Нова 2015 година. Здраве, щастие и късмет на всички..Simple Smile)) Но на нас днес не ни е празнично. Котето ни е на 6 месеца .От няколко дни спи почти постоянно ,има газове и като върви залита и пада. За залитането и падането и мислихме ,че се подхлъзва на паркета. Но днес почти не може съвсем да се вдигне, иначе се храни  добре хапна си купичката с месцето от консервата и пак спи .А днес незная къде да открия лекар. Какво да правя незная  newsm78

# 566
  • España (Плевен)
Профи, много съжалявам.  Tired Face

Частита 2015 година! Желая на всички здраве и благоденствие!

# 567
Много много ми е мъчно за Сиско. Много прегръдки. Ще се видите пак под дъгата.

Естера, от кой град си? Това, което разказваш звучи много зле. Поне звънни на ветеринарна клиника. И по телефона биа могли да ти дадът добър съвет. Хич не чакайте

# 568
Много съжелявам Профи...сега поне е здравичък там...горе и щастлив,че е изживял живота си с вас...

Аз за една седмица съм без моето черно дете- оставена е с ''баща си'',в гаража...аз съм при моето семейство и ми липсва пухчо...

# 569
  • Варна
Сбогом и от мен, обични ми Сиско! Ще ни липсваш, приятелче!
Профи  Hug

Общи условия

Активация на акаунт