Любители на Котки Тема 90

• 56 488
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • София и Морето от време на време
Профи, сърцето ми се къса като те чета ...
Миличкия Сиско. Пращаме му много любов и дай Боже да не го боли и да не му е тежко.
Кураж на теб и топли прегръдки и за двама ви.  Hug

# 541
  • София
Профи, поклон пред личността ти! Надявам се по света да има повече хора като теб! С Мейзи и Симба не се обаждаме често тук, но стискаме палци на прекрасния рижко!  Hug

# 542
  • In a surreal moment!
Скромно поздравче от Жълтура на майка. Добре, че я снимаха, та да ви я покажа.

Проф -  Heart Eyes Hug

# 543
Момичета, случвало ли ви се е, забелязах нещо като пърхот близо до опашката на Лъки, по гърба, но само там локализирано, от няколко дни е така, но пък нито се чеше, нито го дразни по някакъв начин. Дали да го мъкна на вет? Rolling Eyes Притеснявам се да не е нещо гъбично и заразно Confused

Последна редакция: ср, 31 дек 2014, 11:58 от DreamComeTrue

# 544
  • España (Плевен)
Кога къпете вашите мацки? Как и с какво?
Аз Сива я капах преди месец с детски шампоан. Но ми се иска да повтора скоро време.
Вие какво ще кажете?

# 545
Профи,  не пиша много често тук, но изпитах нужда да те гушна! Погали Сиско от мен!  Hug

# 546
  • София
Ние сме я къпали 2 пъти до момента, т.е. на около месец-месец и нещо. Знам, че не е хубаво да се къпят често. Но пък Кара става разкош след баня! Мекичка и лъскава. Взех шампоан за малки котета от ветеринарката, тя ми го препоръча. В банята се държи спокойно, явно обича водата, но сушенето е проблем, плаши се от сешоара, естествено, та се бършем хубаво с кърпа и после я гушвам пред една духалка, докато изсъхне.

Ние май установихме от къде е дошъл стреса, и че явно е стрес, а не разгонване. Цялата бъркотия от едно... пухкаво мече за боядисване! ММ през уикенда боядисва площадката на нашия етаж и после беше измил мечето и го беше оставил в банята, където й е тоалетната. След това го премести в коридора. А разбрахме, защото снощи ММ я беше взел на ръце и като клекнал за нещо в коридора, близо до въпросното мече, тя от страх направо му пробила ръката с нокът. Как да предположи човек, до момента от нищо не се е страхувала така. Та неприятелят е отстранен и полека-лека всичко влиза в нормалния си ритъм. Спокойна е, яде, ходи до тоалетна, беснее като луда. Все още е предпазлива в коридора и банята, та се чудя дали да взема Feliway и да напръскам, че да се успокои.

Сега имам притеснения за довечера как ще е по време на думкането и фоерверките. Тя ще е сама, ние сме на гости. Чудя се дали да не й оставим пуснат телевизора.

# 547
  • Варна
Профи,силни прегръдки и от нас.Сили и кураж.Моля се за Сиско и постоянно ви мисля.Дано дните му са леки,спокойни и без болка.Подкрепям те за решението ти.И ние бяхме в такава ситуация,и ние взехме това решение...два пъти.Няколко дни казаха ветовете,а те живяха месеци,едната години.Накрая само на водичка,почти не се усещаше дишане.Бъди силна.Сълзите ми текат в момента,защото знам колко ти е тежко,колко много го обичаш и как се чувстваш безсилна.Радвам се,че точно ти си до него  Hug

# 548
  • София
Мисля си... Преживявала съм го два пъти с хора. Единият път много месеци, другият по-малко, но все така бавно и мъчително, до пълното угасване. Имайки предвид колко бързо се привързахме към новия член на семейството ни и, че я обичаме като дете, предполагам ще се чувствам по същия начин, както и с близките ми, които си отидоха. Разликата е, че при хората можем само да се молим мъките им (а и нашите, колкото и егоистично да звучи) да свършат по-бързо. С животинчето, обаче, можем да му ги спестим. Но и за това си трябва смелост, предполагам колкото и за обратното решение. Не знам как бих постъпила, определено не знам... Но се възхищавам на Профи, която явно е имала силата, взела е своето решение, и го отстоява докрай по най-добрия начин! Профи, ще си мисля за вас в новогодишната нощ!  Praynig  Hug

# 549
 Профи, и аз съм с вас и ви мисля!
Тъжно ми е, стискам палци на Сиско!

# 550
  • Варна
Момичета, случвало ли ви се е, забелязах нещо като пърхот близо до опашката на Лъки, по гърба, но само там локализирано, от няколко дни е така, но пък нито се чеше, нито го дразни по някакъв начин. Дали да го мъкна на вет? Rolling Eyes Притеснявам се да не е нещо гъбично и заразно Confused
Аз съм забелязала, че и трите ми мацки получават пърхут след външно обезпаразитяване. После отминава.

Профи, свива ми се сърцето през какво минавате. Знам, че нищо не е състояние да успокои душата ти. Само се моля Силвестър да няма болки. А той е щастлив от галещата го ръка, сигурна съм. Hug Те си знаят колко много ги обичаме.

# 551
Моята, понеже е черна, има на някои места по гърба някакви бели и много мънички....не знам как да ги нарека, може и пърхот да е. Но не я сърби, не мисля, че е нещо заразно, а и е наистина много малко и само в корените на космите.
Кога къпете вашите мацки? Как и с какво?
Само когато я прибрах вкъщи я изкъпах няколко пъти. Ако не я пускаш извън къщи, не е необходимо да я къпеш. Котките са чисти животни Wink

# 552
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Преди 4 часа на небето се появи още една звездичка, тази на миличкият ми Силвестърчо.  Cry Беше най-милото и любвеобвилно същество на света за цялото ни семейство през последните малко повече от 13 години. Бяха прекрасни години. Получихме и дадохме много любов. Той реши да си отиде с последния ден на тази година сякаш за да сложи с нея край на лошото. Бдях над него до края, държах главичката му до последния му дъх. Сигурна съм, че сега той ще бди от горе, от небето, над мен и над семейството ни. Благодаря, че беше с нас, звездичке моя! Спи спокойно ангелчето ми! Сбогом! Ще се срещнем някога на Моста на дъгата. Cry

Мили момичета, на всички ви желая да изпитате и дадете толкова безрезервна обич на пухкавите ви любимчета, колкото ние се обичахме със Силвестърчо!  Hug

# 553
Ох, Профи, ужасно съжалявам... Hug

# 554
Профи, съжалявам Hug Той сега е на по-добро място и знае, че много го обичате. Ти се прекрасен човек Hug

Общи условия

Активация на акаунт